21

V

преди 4 години

Оставете тва. В някакъв цех в Девня работниците не могат да си вземат заплатите защото не могат да продадат олиото . Аз като ви казвам че потреблението се свива . Няма пари в работниците ,а герб изпъдиха два милиона зад граница .Няма потребление .Уж сте варненска медия а не казвате че трябва да се сменя властта.

20

Анти ГЕРБ

преди 4 години

А, сега разбирам, че имало и ООН. Пък аз си мислех, че функциите на ООН изпълняват световните жандарми САЩ. Кога питам аз, ООН е гласувала декларация за обявяване на война на някоя държава. Тези решения си ги вземат еднолично САЩ. И понеже термина война звучи малко грубичко, е заменен от понятието военна операция. Нападаш суверенна държава, избиваш хиляди, след това правиш там военни бази, трайно се настанянаш и наричаш всичко това военна операция. Фашисти!!! Да се разпуска ненужната ООН.

19

Миткалото

преди 4 години

До 14 Може да сте млад и не разбират -СССР а сега Русия създаваха и създават във Виетнам Египет,Афганистан,Ирак,Йордания,Сирия,Ангола,Куба и други благоденствие за народите им -пътища,язовири,заводи,земеделие и много други културни придобивки.САЩ САМО ИЗВЛИЧАТ богатствата и - благодарение на петрола от Афганистан те за първи път след 30 години си напълниха кладенците и други с петрол.

18

душко

преди 4 години

не им достига време да те напляскат ...

17

se

преди 4 години

В основата на войните са американците.Те разбутаха света след падането на комунизма.Навсякъде искат ,,демокрация" - в превод подчинени народи слугуващи на елита на САЩ.След като е ясно какви са им целите една друга велика сила се противопостави след като се събуди от зимен сън и в света стана АД.Капитала е в основата на всичко войни!Интереси , опити да се заграбят ресурсите на малките народи и подчинение.САЩ и Русия трябва да се изтеглят от всички страни и света ще стане по спокоен.

16

Миткалото

преди 4 години

Да защото ако реши ОН да вземе решение против интересите на САЩ ще бъдат изгонени и лишени от финанси (заплати,пари)

15

АНТИ

преди 4 години

"Войната е еврейската жътва" -- Хенри Форд

14

ВИЦ

преди 4 години

Името говори:Искате ли да спрете войните на арабския полуостров?ОО, НЕ!

13

Анонимен

преди 4 години

Няма конфликт,който да е бил спрян от тази импоteнтна и безсилна организация!А сините и каски са обект на насмешки и подигравки!В Руанда,на 200 метра от 400 въоръжени с автоматично оръжие смешници с сини каски(холандци),варварите с мачете клаха беззащитни жени и деца 24 часа!!И спряха,защото .....се умориха и вече не им беше интересно!!!!Ето това е оон!За сметка на това,всяка година гълта милиард бюджет,за "нищоправене"!!

12

Анонимен

преди 4 години

Какво дири Русия в Либия? Тя е единствената държава в Либия, която не е от региона. Петролът ли им не достига, пердахът ли... ?

11

До 11

преди 4 години

Ако всички коли станат електрически, тогава хората ще се бият за литий и кобалт. Например САЩ извършиха държавен преврат в Боливия, защото държавата дадеде на концесия на Китай и Германия мини за добив на литий.

10

ДЕРВИШ

преди 4 години

НА ТЕЗИ ТАМ САМО АЛЛА МОЖЕ ДА М ПОМОГНЕ! КАТО ГИ ИЗВИКА ПРИ СЕБЕ СИ!

9

Истината

преди 4 години

Скоро петролът ще стане излишен като гориво и Мюмюните ще се хванат още по-здраво за гушите.

8

Да бе да

преди 4 години

На калпав бардак ООН му виновно.Защо СССР не спря войните там?Или Римската империя?Или Китай?

7

Защото

преди 4 години

Примитивите нямат озаптяване.Ако не е Западната Цивилизация,още ще пръцкат в пещерите и ще си чукат главите с камъни.

6

баба мара

преди 4 години

защото е излишна организация която генерира само разходи и никои не я бръсне заслива

5

Защото ООН

преди 4 години

е една мижава организация, която никой не я признава! Като си пееш Пенкеле, кой ли те чува. Съществува формално, колкото да залъгват страните членки. На войните може да се противодейства със сила- или военна, или икономическа. Ако не им се продава оръжие с какво ще се бият безмозъчните д.иваци, ако не им се купува петрола, пясък ли ще ядат. Войните се разпалват от САЩ, защото от това печелят и трупат богатства, а мижитурките като България само страдаме и угаждаме на империалистите - САЩ!

4

българин

преди 4 години

За всичко е виновен Хитлер , защото тръгна да превзема Русия , а трябваше да завладее арабския полуостров ,и сега българите щеше да сме като арабски шейхове , а не роби !

3

Анонимен

преди 4 години

Там има два вида войни - войни разпалени от САЩ и войни разпалени от САЩ и съюзниците им. За да спрат войните, първо трябва да се спре този, който ги подпалва, а там играят други интереси, например нефта.

2

християнин

преди 4 години

Има ислям-има войни,убийства,разрушеия и дивашка жестокост.Няма ислям-няма проблеми.Не го ли осъзнахте.И не пишете други глупости.Нивото на човешки отношения в ислямския свят е полуживотинско.Това е жестоката истина.