49

Хм... До НекъФ

преди 4 години

Алоооо, некъФ, от коментара ти разбрах, че си едно jалко, комплекsирано "патриотче". И защо българите в чужбина сме предатели според теб? Предателите са всички населявали Народното събрание и Министерския съвет от зората на демокрацията та досега. Разбра ли, бе, sеляк! Набий си го в чутураtа и не се наsирай от криворазбрания ти патриотизъм.

48

Т.е.

преди 4 години

За мен - един и за жената един.Няма аз да паркирам по тревните площ и детските площадки.

47

Край

преди 4 години

Предлагам държавата да върне българите от чужбина, като им подари по един бетонен гараж - да си го монтират на някоя общинска градинка или детска площадка и да си паркират там без пари доде са живи.

46

Некъф

преди 4 години

Направете така, че останалите в България да не бягат в чужбина, а не да връщате предателите от чужбина защото 99% ще са от нашите братя които ще търсят после и социал.

45

Анонимен

преди 4 години

3 млн гурбетчии като изпратят по 1000 евро в българия и държаеат стабилна банките стабилни

44

Ted

преди 4 години

Само в кофчег, надявам се не скоро.

43

Анонимен

преди 4 години

46 Многоезичните актове за раждане, които се издават от всяка държавата ЕС, просто трябва да се представят в съответната държава и да се издаде нов акт за раждане. В България искат превод и заверка с апостил. За да знаели как да изпишат името на български. Пълен абсурд! Цената без коментар.

42

Анонимен

преди 4 години

Смях....пак накой ще се облажи от това. Хората сами ще се върнат ако заплатите и УСЛОВИЯТА са прилични. Само бомбардират с някакви бомбастични заплати, които са в единици фирми, основно ИТ. Но , нормалните работни места за нормални хора, не някакви топ специалисти варират от 600 до 1200 лв. Единици са на платени топ позиции, ечна част наистина квалифицирани и една връзкари. Съжалявам, но това е реалността. Само тази год. сигурно повече от 50% от завършващите заминават да учат или работят навън.

41

жжж

преди 4 години

а бе държавата има интерес да ги гони народа в чужбинана нали знаете че всеки месец колко пари влизат в банките от заплати на гурбетчии всеки си превежда заплатата в бг

40

хмм

преди 4 години

абе от тези дяволи всичко се очаква щомса казали значи има нещо нищо чудно да приемат закон за тези които са в чубина че държавата може дс им конфискува имотите в бг и ще видите как бързо се връщат

39

Анонимен

преди 4 години

Разбира се,че ще има и такива които ще им повярват и ще останат излъгани.Осма година съм в Германия ставаме все по-вече и по-вече а хората в България все по-малко и по-малко.

38

Щерю

преди 4 години

В общините, кметствата, държавната администрация, полицията, съдилищата и във ВСИЧКИ държавни институции все още е пълно с членове на БКП. - И каква точно промяна искаме да се случи с тия, на практика, доживотно оставени на власт дърти комунисти?!??

37

Държавата

преди 4 години

Си няма идея колко деца с право на българско гражданство...не могат да го получат и се водят граждани на страната където са родени. Абсолютна бюрокрация и непрофесионалност. Представяте ли си седят си там старите номенклатирници и искат някакъв ръкописен акт за раждане... който в много страни и най-вече в Скандинавия го няма. И така.....детето ти не може да придобие българско гражданство...и това се случва май само при смесени бракове, на български гражданин и скандинавски.

36

Да върнат Тодор Ш.

преди 4 години

Ако се наложи и принудително!

35

дон педро

преди 4 години

От 3000000 българи в чужбина, да се върнат 300 - голямо постижение !!! Пак едни пари ще бъдат дадени /не/ където трябва !!!

34

Котай

преди 4 години

Гледайте да остане някой в България че както е тръгнало За нас не мислете

33

Анонимен

преди 4 години

Това не са пари за нас българите в чужбина!Стандарта на цялата страна трябва да вдигате- заплати - минимална и държавна двойно на инфлацията всяка година докато се стигне средни европейски нива!Законът трябва да възтържествува навсякъде и за всякого! И хората да чувстват справедливост и достойнство им да не е смазано.Чак тогава може да се върнем, и то някои от нас. Смятам над 50% никога няма да се върнат така или иначе, с никакви мерки

32

Анонимен

преди 4 години

Според плана България трябва има максимум 5 милиона население през 2050г. Така са решили големите евроатлантически началници и така ще стане. А какво говорят политиците няма никакво значение.

31

D

преди 4 години

Когато заплатата ми зад граница е 10000 Бг лева, как да се върна за 1200? Всички тези приказки тук са една недообмислена глупост!

30

Рашко

преди 4 години

Според мен, първо трябва да се погрижат как да спрат отлива на хора, и после да мислят как да ги връщат обратно, ама...