40

Анонимен

преди 4 години

До 4Тоз кабак ако така свири в Европа ще му треснат доживотна забрана...явно черепа продължава да плаща на съдиите и "арестуван"

39

хаха

преди 4 години

Това им е най посетения мач на левски от 20 години в първенството ...иначе не играели с ЦСКА и само им скандираха червени боклуциии

38

Анонимен

преди 4 години

Вече Батков лие спонсор затова се пее старата песен

37

Анонимен

преди 4 години

Господин съдия Кабаков при вас всеки мач откакто се помни е или с дуспа или картони мач не сее минал без това значи вие и иваило Йорданов сте се побъркали щом изгонихте играч след края на мача Левски твърдят че не купуват мачове това какво е няма м думи просто изгонихте трениора изгонихте играча Ами изгонете и отбора това за мен е корупция и купен мач

36

Анонимен

преди 4 години

Ей сме..шни подуенци, като го няма ЦСКА какво се самонадъхвате , хайде правете шествия преди мача с Витоша Бистрица....

35

redordead

преди 4 години

вярно не е дерби - лефски го няма от 1994, когато Лафчис създаде ново дружество, което нямаше право да играе с оригиналната емблема на лсни - тази дето мяза на наркоманска палатка, а играеше с тази дето ѝ викаха "лопатата"...Да не говорим, че всеки нормален българин би се почувствал обиден някакъв секирлив футболен отбор да краде прозвището на най-значимият национален герой!

34

ХоЙс

преди 4 години

Като гледам никой не го е** за други протести .Ами вие още ли мислите за двата отбора ?Я да видим клипове къде се въртят из фейса ? Колко фенове на Левски бяха се събрали ?А за протест който трябва да е срещу правителство никой не го бръсне ! Явно им е добре така. За Левски може, за по добро бъдеще на България не може ! ЕТО ТОВА Е (БЪЛГАРИЯ)СРАМ !!!! СРАМ !! СРАМ !!! СРАМ !! СРАМ !!!

33

Анонимен

преди 4 години

Какво дерби?? ЦСКА вече го НЯМА! Поправете се!!!

32

Генчо Гунчев

преди 4 години

Слаб, грозен, неграмотен и без идеен футбол! Това е футболът на набедените български грандове! Утре има друго дерби и съм сигурен, че качеството ще е на ниво. Само "Ботев", но знам, че и двата отбора са готови за футбол, а не за сметки и простотии. Дано и зрителите сме на ниво. Колкото до Кабаков - набеден нагаждач, готов да направи всичко за кариерата си и да унищожи всеки, който му се посочи!

31

АнонимеН

преди 4 години

И ДВАТА ОТБОРА СА С ЕДИН И СЪЩИ СОБСТВЕНИК ЕФБЕТ ЕВРО ФУТБОЛ БЕТКОГАТО ИМА ЕДИН И СЪЩ СОБСТВЕНИК НА ДВА ОТБОРА Е НАЙ-ДОБРЕ УРЕДЕНИЯ МАЧ ДА Е РАВЕН ЗА ДА СЕ ЗАПАЗВА ИНТЕРЕСА НА ФЕНОВЕТЕ КОИТО ПЛАЩАТ БИЛЕТИ!

30

Azzz

преди 4 години

Дерби? Къкво дерби?Село Горно Ъйно vs. село Секир ***

29

Нарочно така играха

преди 4 години

Домуса ги е купил, нали са бедни вече, а Божков го няма да плаща. Скоро и на Лудогорец идва същата съдба!

28

ЮБРЯЯЯ

преди 4 години

Тодор Батков съ кефи мнооу щото феновити спонсорирали, еваларка им прави

27

ЮБРЯЯЯ

преди 4 години

Интересен мач, в дойче веле пише как сме напълнили стадиона с 10 000, записали са го в рекордите на гинес

26

злобар

преди 4 години

Който казва, че няма срамна работа, явно не е гледал това "дерби".

25

Пената от Мировяне

преди 4 години

Голям успех на милицонерският отбор! Това равенство срещу доминатора ЦСКА е успех за тях !

24

Анонимен

преди 4 години

Тия футболисти хич не ги бива. Между тези два отбора такива *** мачове не е имало никога преди 30-40 години. Не помня и нулеви равенства. Ака е имало, да са били много рядко.

23

Анонимен

преди 4 години

Дерби нямало,а всякаш отбори има изобщо.Левски е ЦСКА са история.Заровете миналото и гледайте напред.

22

0-0

преди 4 години

При този резултат Ефбет печели най-много. Всички други губят. Футбола ни е платен от хазарта.

21

Анонимен

преди 4 години

до 22 Е к'во не ги разбираш тия дето са по трибуните, бе брат? На 95 процента там са наркомани и алкохолици. С к'во искаш да си запълват времето освен да крещят и ако има начин да се сбият с другите пияници и наркомани от отсрещния сектор???