154

Анонимен

преди 4 години

на всеки 45 мин ми се полагат 15 мин почивка. Не съм пушачка, но пък излизам навън с колегите които пушат ...... аз ще имам ли право на повече отпуск като непушач, излизащ често навън?

153

не кмет а кметица

преди 4 години

Стига ривахти . Как да си дигнем отпуската? То и без това никой тука не пуши.

152

;)

преди 4 години

Работя с видеодисплей. Според наредбата за това, служба по трудова медицина е изработила график за почивките ми през деня. В почивките пуша! На какво законно основание ще позовете мерака си да ме дискриминирате?

151

Мистър Х

преди 4 години

Решихме всички проблеми на България и сега разбираш ли дай да мислим кои пуши и кои не...КТБ Водна криза мизерия навсякъде,но вниманието на овцете трябва да се отвлича

150

Само питам

преди 4 години

Нема пушачи - нема проблем! Обаче: няма и постъпления в хазната, от акциза върху цигарите. Кметът на Смядово се е турнал над Кодекса на труда, над Закона за здравето, над Закона за дискриминацията.А иначе, по ЗМСМА, кметовете могат да издават всякакви заповеди, стига да не противоречат на националното законодателство. Кмете, какво основание пишат в молбите за този отпуск, твоите непушачи, а?

149

Чичо Манчо

преди 4 години

Непушачите да си седят в бета балончетата и да не се обаждат, когато истинските мъже говорят.

148

Толерантен

преди 4 години

Пушачите трябва от благодарност към непушачите че ги димът, да им се навеждат до земята в знак на почит и уважение. Или да се спазват законите.

147

XuTbP5bP

преди 4 години

До имбецила с "Мнение"-то: Що не си се върнеш на село? Там няма да ти дими никой.

146

XuTbP5bP

преди 4 години

Непушачите и вегетарианците ще умрат по-здрави.

145

Мнение

преди 4 години

Аз предлагам друго!Тъй като в голяма част от питейните заведения в България си се пуши съвсем свободно и безнаказано, предлагам непушачите в тези места да не остават длъжни на пушачите!Например когато някой пушач ви задими до вас, за да бъде справедливо, че му дишате отпадъците, започнете да го плюете, а може и да го препикаете, за да разберат веднъж за винаги, че пречат и нарушават личното пространство на непушачите!Ако имаше държава, отдавна тези своеволия нямаше да са факт!!!

144

anonim

преди 4 години

бг е най пропадналата страна.. всичко живо пуши... жени деца мъже... 99% ...

143

Ангел

преди 4 години

От заклет пушач се превърнах в пълен противник на тютюна .Личния опит ме доведе до заключението ,че откакто не пуша съм по ленив и мързелив !

142

Анонимен

преди 4 години

Прекрасен повод за един колективен иск за дискриминация.

141

Васил

преди 4 години

До АнонименВ цяла Европа пушачите са на вън, но в Плевен в кафенетата се пуши вътре, защото не е Европа!

140

Анонимен

преди 4 години

Е, та колко и каква точно работа ще свършат смядовските общинари, докато не пушат! Най-много да си претрият тoпкитe от чесане.... или тези на кмета.

139

Анонимен

преди 4 години

чета коментарите и разбирам, че в тази страна са останали само завистливи и простовати хора. Ходете и се гръмнете.

138

Анонимен

преди 4 години

Тема-цъкалка. Сайта няма посещаемост.

137

Анонимен

преди 4 години

Пушачите не са проблем!Проблем са ***!

136

Анонимен

преди 4 години

справедливо е поне 1 седмица повече да имат пушачите а също и да взимат по голяма заплата. пушачите дърпат фирмите надолу това е доказано вече!

135

Анонимен

преди 4 години

Първо ни изгониха от заведенията,или който ходи пуши като наказан отвън.Преди това задължиха заведенията да направят салони за пушачи и за непушачи,но накрая зайо пак беше без шапка.Сега по-малко отпуска.Утре какво ще измислят?Вероятно да пушачите да плащат на непушачите и заплатите!Кой ги измисля тия щуротии бе?!!!