26

Анонимен

преди 4 години

Англия ще се разпадне, вероятно ще загуби и статута си на велика сила, НО ще бъде независима от евродирективите за кривите краставици и борбата с климата. Англичаните ще вдигнат жизнения си стандарт, а европейските данъкоплатци скоро ще започнат да плащат и данък дишане.

25

Анонимен

преди 4 години

Много правилно решение взе Британия.Не може държави като България,Румъния без никакви икономики да има повече милионери за година от държави с развиващи се икономики.Това значи че се краде от фондовете яко,време е дасе врътне кранчето.Остана една Германия да носи на гърба си всички тези крадци и лешояди при положение че отвътре я разкъсват и ослабват ислямските ***,няма да е мнго далеч времето когато и те ще се осъзнаят и затворят своите граници

24

до 18

преди 4 години

Зависими са и още как. На какво мислиш се крепи механизмът наречен валутен борд?

23

Анонимен

преди 4 години

Британската Югославия ще се разпадне. Британската Югославия беше обединена в Европейския съюз.Ще се разпадне като Съветския съюз, като Балканската Югославия.Как ще реагира НАТО на сепаратистите?Ще допусне ли НАТО Втори Крим, вече на страна, член на НАТО?

22

Анонимен

преди 4 години

Паунда поскъпва-това е добре.

21

Анонимен

преди 4 години

Не ги разбирам икономическите и ционистките модели като тук пишещият професор Василев, но знам че ако отвориш сергия за зеленчуци на 200 метра от голям зеленчуков пазар със сигурност ще фалираш.

20

Питър

преди 4 години

До ВасилевСеляни прости може с пълно право да наричаш ония *** и джендърки, дето са те ***, ***. В момента 75 процента от младите, 95 процента от учените, 78 процента от хората с висше образование във Великобритания са против брекзит. Явно и те са "селяни прости".... Разбира се, *** Форумски знае най-добре

19

Василев

преди 4 години

Според вас , селяни прости, възможно ли е икономиката на Китай и азиатските тигри, да е една от причините Великобритания да напусне пасивния ЕС, и да заеме водеща световна роля със САЩ начело на армадата, които трябва да извоюват по благоприятни условия за англосаксонските корпорации и банки!!!Другият въпрос , който искам да ви задам селяни прости, не дойде ли короновируса в точния момент на точното място???Агент Стийв Лобредо!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 4 години

До АНТИВ момента не виждам българите да са зависими от немци или французи,нито от някой европеец,в момента командват щатите в България,макар,че сме в ЕС и мисля,че мястото ни е в ЕС.Не търсете вината в другите европейци!

17

Анонимен

преди 4 години

До Василевмного ги разбираш моделите и ционистите, но преди това си забърши сополите.

16

Анонимен

преди 4 години

Бъдещето на Великобритания е златно даже бих казал диамантено, но при едно усровие, Великобритания да подпише договор за взаимно изгодно сътрудничество и братска дружба с остатъка на СССР днешна путинска Русия, по подобие на договора който имаше НРБ с СССР. Това ще им гарантира бърз фалит както го гарантира на НРБ.

15

Анонимен

преди 4 години

Франция се разпада на Корсика Нормандия Бретан.Германия си е разпадната източната кошина няма общо с фрг.

14

АНТИ

преди 4 години

"швабите и франсетата, които и те хич не обичат България".....................................................................................................Как да ги обичат българите, като са предатели и крадци ?!

13

Анонимен

преди 4 години

Ингелизите не са стика, добре че се махнаха от ЕС...............но сега остават да командват швабите и франсетата, които и те хич не обичат България!!!

12

Waffen SS

преди 4 години

Чудно защо по ме интересува бъдещето на България и колкото да се взирам в него,все по-мрачно ми изглежда.Нещо като компилация между тотална мизерия,разруха,етническа мешаница с една дума красота демократично-неолиберална.Всеки народ си заслужава управлението,нали всички управляващи крадци идват в името на народа,който презират с цялото си сърце.Просто използуват народа за донор за натрупване на средства в офшорни зони и в прекрасен момент ще се преместят и те при сметките

11

АнонимеН

преди 4 години

ПРИНЦ ХАРИ И АЛЧНАТА МУ ЖЕНА МЕГАН РАЗБРАХА , ЧЕ С БРИТАНИЯ Е СВЪРШЕНО И ЗАТОВА СЕ ОТКАЗАХА ОТ ТИТЛИТЕ!!!ТАКА СЛЕД РАЗПАДА НА БРИТАНИЯ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ В АНГЛИЯ КОЙ ДА ИМ Е КРАЛ И ХАРИ ЩЕ СЕ СЪРЕВНОВАВА С БРАТ СИ И БАЩА СИ !!!НАГЛЕДАЛИ СМЕ СЕ НА ИНТРИГИ ПО СЕРИАЛИТЕ И НИ Е ЯСНО КОЙ КАКВО ПРАВИ И ЗАЩО!

10

za UK

преди 4 години

Великобритания ще се разпадне..............Шотландия и Северна Ирландия ще се отделят от Англия............Фолклендските острови ще си отидат към Аржентина!!ЕС става френско-немска империя!!!

9

АнонимеН

преди 4 години

БРИТАНИЯ Е ОБЕДИНЕНИЕ НА МНОЖЕСТВО ДЪРЖАВИ И ТЕРИТОРИИ!!ПОЛОВИНАТА ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ БРИТАНИЯ ВЕДНАГА ЩОМ КРАЛИЦАТА ПУКНЕ А ДРУГАТА ПОЛОВИНА ВЕДНАГА ЩОМ НАПУСНАТ ЕС!!!БРИТАНИЯ ОЩЕ НЕ Е НАПУСНАЛА ЕС ПО ДОГОВОР ТЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА СМУЧЕ ОТ ЕС ОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ! ЕДИНСТВЕНО НЕ СИ ПЛАЩА ЧЛЕНСКИЯ ВНОС В ЕС ХИТРУНГЕЛА БРИТАНИЯ!

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакво ще се случи никой не знае важното е, че англичаните вече ще зависят само от своите решения. Брюкселските лентяи ще се кръстят и с двете ръце да не успеят защото току виж и други стегнали куфарите..................Съвсем не е така,ще зависят директно от световните господари и каквото им заповядат,това ще правят.Канада и Англия не бяха ли надупчени от фракинг и им съсипаха природата,чак птиците измираха и изтриха видеото от Тубата,за да не се разбере истината за последствият

7

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ МОМЕНТА БРИТАНИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОЛЗВА ГЛАВНИТЕ ПРИВИЛЕГИИ НА ЕС БЕЗ ДА Е В НЕГО И ЗАТОВА Е ДОБРЕ!ОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ДОКАТО ИЗТЕКАТ ДОГОВОРИТЕ С КОИТО БРИТАНИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА СМУЧЕ ОТ ЕС ПОСЛЕ НА БРИТАНИЯ ЩЕ И СЕ СТЪЖНИ!!!ЕС НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРИЕМЕ БРИТАНИЯ ДОКАТО НЕ СЕ РАЗПАДНЕ!!!ТЪЙ, ЧЕ СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ БРИТАНИЯ ЩЕ ПРЕСТАНЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЩОТО ШОТЛАНДИЯ НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ДА НЕ Е В ЕС И ЩЕ СТАНЕ ЧИСТА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА И АНГЛИЯ ЩЕ ПУСНЕ ШОТЛАНДИЯ КОЛКОТО И ДА НЕ И СЕ ИСКА!