6

инженер

преди 4 години

Въпросните сгради имат 50 години експлоатационен живот. След този период, каквото и да лепите по фасадите, файда няма.

5

Театър Сълза и Смях

преди 4 години

Защо някои хорица се заблуждават че като си налепят стиропор по стените/и то от външната страна/ ще им е по-топло?!

4

Анонимен

преди 4 години

Всичко е хубаво, да е обновено, да е енергийно ефективно и т.н. Но има и ще има усещане за несправедливост по няколко направления, като - сътоношение цена качество, течове на средства/кражба направо/, защо за едни има за други няма, защо едни сме си платили санирането, а за други ще е безплатно. И какво ли не. И понятието "беден собственик" е странно навсякъде, има жилище което уж струва 50-70 хил евро, а няма 2 хил лева за порцент самоучастие.

3

саниране

преди 4 години

До сега са санирани предимно жилища, построени след 1978г. А тези преди това умишлено не ги приемат! Най-много санирани жилища има в малките градове, в които живеят предимно хора от малцинствата или са слабо населени, до като в София на глава от населението има най-малко санирани жилища. Защо е така - да отговорят, тези които правиха програмата и кмета и общинските съветници!

2

Келепир отвсякъде

преди 4 години

Иначе казано, предлага се изкопаването на бездънна яма, в която безследно ще потъне много внушителна обща сума, направо непосилна за България при размера на нашия БВП и вече съществуващата степен на разграбване и прахосване на бюджетни средства. И как да не харчиш, като е "на ползу роду" - енергийна ефективност, опазване на околната среда и борба с климатичните промени, новите безотказни номера на всевъзможни мошеници на едро и дребно. Няма спасение от потомците на Бай ***.

1

Ninja

преди 4 години

Идват избори, ще се избухва :P