8

334

преди 4 години

Аха, ето значи колата, която замърсявала въздуха на София!

7

Елемаг

преди 4 години

Такъв вид проверка и санкция,я няма в нито един закон,особенно в този за ЗДВП,ех ако собственика на спреният автомобил има як адвокат....

6

Анонимен

преди 4 години

Ако спират от движение по една кола на ден, след около 20 години може и да има някакъв ефект.

5

Анонимен

преди 4 години

От 60 автомобила само един е на трупчета. Това означава че към 1.7% от колите замърсяват въздуха. От друга страна общината твърди че 60% от замърсяването се дължи на автомобилите. Как ще изтълкуват общинарите тези резултати?

4

Анонимен

преди 4 години

Подобни акцийки винаги имат негативен ефект. Санкцията трябва да възпира санкционираният, а не да го кара да прави повече нарушения, както е сега. Когато санкционираният вижда, че него са го санкционирали, а в същото време покрай него има хиляди други, които не са санкционирани, при това за много за по-тежки нарушения, той започва нарочно да прави нарушения, защото се чувства ощетен, а не виновен.

3

az

преди 4 години

една на 60 коли - е сега изчистиха въздуха

2

Анонимен

преди 4 години

Нещо не е наред с последните измишльотини - няма как хем да е по-висок данъка на старите автомобили, хем да има изисквания към тях. Ако някой има по-нова кола и е резнал катализатора или я е ремапнал - той си е за спиране от движение. Но да вдигат данъка и паралелно да карат зорлем да се купуват катализатори на стари автомобили е някакъв абсурд, който трябва да падне в съда. А полицайчетата едва ли имат толкова акъл, те ще спират наред това е ясно , дано бързо попаднат на качествен адвокат-шофьо

1

Анонимен

преди 4 години

Картофената няма право да разпорежда каквото и да е било на служители от МВР. Колкото до резултатите от измерванията като нищо ще паднат в съда най-малкото заради това, че катаджиите нямат необходимия лиценз.