28

Още отначало

преди 4 години

започват с далаверите, който иска така, който иска иначе!? Който не може да гласува с машина, няма да гласува, неграмотните от ДПС да се научат. Само те ще роптаят против машините, при тях не става с клечки да гласуват. До кога неграмотни ще ни определят живота? Само с машини, става по бързо, по евтино, а и по сигурно!

27

Анонимен

преди 4 години

Очевидно е, че ГЕРБ ще допусне машинното гласуване само когато са намерили начин да го фалшифицират. На предишните избори все още не знаеха как да фалшифицират машинното гласуване и затова нямаше машинно гласуване.

26

House M.D.

преди 4 години

Колеги, електрониката е най-лесна за манипулиране и освен това изчезва тайната на вота. Ерго, няма как да бъде въведено електронно гласуване. Протоколите щели да бъдат изцяло електронни!? Вижте първата част на първото изречение в този коментар.

25

АНТИ

преди 4 години

До Всички избори сеИ царство да станем, пак през нЕколко години, трябва да идва Военен режим.

24

Всички избори се

преди 4 години

Фалшифицират и манипулират. Най-сигурните избори, са тези дет не са проведени. Махнете ги тези демокрации, дайте да станем едно царсвто и да се свършва вече.

23

Анонимен

преди 4 години

Машинното гласубане е поредната глупост, за която само се харчат пари "на вятъра". Въведете електронно гласуване!!!

22

ист

преди 4 години

Червените и тъмно сините хакери точат зъби, как да манипулират изборите.

21

Анонимен

преди 4 години

До баламаНе само Тръмп. Майкъл Мур в една от книгите си също даваше примери как се манипулира вота с машините.

20

балама

преди 4 години

Най-големият страх е че по трудно ще се манипулира избирателния процес..............................Напротив, по-лесно. Тръмп го демонстрира как става на последните избори там - натискаш "Тръмп", илиза "Хилъри".Затова е тоя зор с машините - да вкарат дАй България през задния вход - московци, пръмовци, рамадановци, ненчевци... щото беше ги спонсорирала ам.фирма на последните избори и пак не можаха.

19

АНТИ

преди 4 години

Днес машинно,утре - електронно,вдругиден - без купен вод !Ееех, мечти ...

18

ЦИК

преди 4 години

Бе, гласувай те си. Не пречите. На крайния резултат.Кеф ти бюлетини, кеф ти машини.

17

Анонимен

преди 4 години

Неграмотната част от населението е имала възможност да се ограмоти напълно безплатно!Избор на всеки е да ли да е грамотен или не.Казано по-просто -> няма да гласуват!

16

Анонимен

преди 4 години

Неграмотната част от населението как ще упражнява вота си ??!?!?!?

15

Анонимен

преди 4 години

Най-големият страх е че по трудно ще се манипулира избирателния процес.

14

Дядо ви

преди 4 години

Трябва да се гласува и електронно. 1/3 от българските избиратели живеят в чужбина. Много малко от тях до сега можеха да гласуват, поради големите разстояния и времето необходимо да се стигне до избирателните секции. Да отпадне нацяло гласуването с бюлетини.

13

Анонимен

преди 4 години

Щом се съгласиха, значи са измислили начин за фалшифициране на машинния вот...

12

Анонимен

преди 4 години

Машинното гласуване ще е голям проблем за ГЕРБ. Ромите можеш да им дадеш бюлетина и само трябва да я пуснат. Ама как ще научиш неграмотния ром да борави с машината, след като не може да прочете какво пише на екрана? Сега, ако искат да са на власт, ще трябва да инвестират в ограмотяване на ромите, или да измислят нови начини за фалшифициране на вота.

11

ист

преди 4 години

Глу пост умножена по 15000.Пари на вятъра.Братските партии ДСБ уж демократи, и БСП решиха да изпразнят бюджета.Това е последния им мръсен номер да завземат властта. Няма да стане.

10

Браво!

преди 4 години

Сега изборите ще ни стръват двойно.

9

Анонимен

преди 4 години

Рай за управляващите. Преди плащаха на една камара хора да преправя, драска, унищожава, губят и т.н. изборните бюлетини на гласоподавателите, а сега един хакер е напълно достатъчен :)