43

Митко 19см

преди 4 години

Бегемамите хипервентилират последните няколко дни :)

42

Аз

преди 4 години

Горките ни деца. Всячески искат да ги побъркат, като им цапат съзнанието, като този филм или ще ги ограмотяват сексуално, със скапани учебници. Нямам думи. Само не са ги питали от кой пол искат да бъдат, че тогава родителите ще сринат училището.

41

Анонимен

преди 4 години

Не е същата Десислава, за тея дето си мислят, че е тая от протестите, пак си е хахава, ама е друга ;)Лош си, знаеш ли що опорки заминаха в канала :)

40

До хм

преди 4 години

Не може! Наказателна отговорност от невменяеми не може да се търси. Но трябва поне принудително да ги въдворят в Курило

39

даа

преди 4 години

Това министерство на образованието е пробито от всякъде. Май министъра трябва да си подаде оставка и да си ходят. Не полагат усилия да опазят българските деца.И е редно, ясно да бъде посочена дейността на сектата Сорос в България. И нейната антибългарска и разрушителна дейност. Децата са беззащитни и слабички. Не е приемливо в училищата да бъдат допускани сектанти.Ако правителството не е в състояние да защити децата, то ще трябва родителите да вземат нещата и тояги в ръце. Бой за сектантите.

38

с-в

преди 4 години

До Анонимен 38Аноним 38 съм с-в! Извинявамсе за пропуска!

37

Анонимен

преди 4 години

съвсем откачи този народ ей.... узаконете домашното образование най-накрая, за да могат родителите, ако не могат да си позволят сами да обучават детето, ще си правят някакви кооперативи с избрани от тях деца и родители .... в края на всеки срок да държат изпити по предметите ....... така и така правят контролни за оформяне на оценки

36

Посейдон

преди 4 години

Погледнете в една друга информация, как в Перник някаква фондация преподава на 10 годишни деца полова култура. Така че на нашето образование не бива да се сърдим, целта е децата да се развиват всестранно: започва се от самоубийство, минава се през разните подробности по половата култура а по примера на английската система хомос сапиенс от най-ранна възраст решава или си избира пол, има и нагледни упражнения за самодоляване ..А защо премълчават медиие резилът или чакат какво ще каже премиерът?

35

Анонимен

преди 4 години

цитат от коментар 30-Одисей:..."Боже, помогни им! Те не знаят какви ги вършат..." Ааааа, ЗНАЯТ, ЗНАЯТ, много добре ЗНАЯТ !!!

34

Анонимен

преди 4 години

"Внукът на човекоядката" - в самото заглавие е скрито отвратителното послание.Ако искате да разберете кой развращава децата - проследете парите и кой ги дава. В случая кинтите идват от задокеански корпорации и мръсните пари на Шоррош за интеграция и мултинационални общества. "Образоват" ги по най-чувствителните теми - сексология, извращения, убийства.

33

Психодиспансера

преди 4 години

Докато не назначат за министър, зам. министри и шефове на Рио-та психиатри няма как да се оправят нещата. В тази система всички по веригата са халтави и са точно за психиатър

32

Пенсионер

преди 4 години

Ужас. Това е склоняване към самоубийство. Максимално наказание за виновните.

31

Анонимен

преди 4 години

Не е същата Десислава, за тея дето си мислят, че е тая от протестите, пак си е хахава, ама е друга ;)

30

Petar, NY

преди 4 години

студентка от НБУ ... НБУ е недоразумение, както и цялото висше образование в БГ

29

онзи

преди 4 години

Достатачно е да се спомене че е студентка от НБУ .....Тръгнала и филм да прави .... Вземи се гръмни някъде далече от хората.

28

Одисей

преди 4 години

Защо ли трябва да има министър на образованието? Ще се окаже че и той е изненадан! Предлагам да му сместят место до бившия му колега Нено Димов. Нено също беше изненадан и не знаеше какво се случва в неговия ресор. Може ли някой от форума да начертай сценарий за бъдещото развитие на второкласника, който се върна разстроен от училище, както и неговите съученици, през следващите 15-20-25 години? Аз не мога, не искам и да мисля за това.. Само казвам: Боже, помогни им, те не знаят какви ги вършат!

27

Ф

преди 4 години

Съвсем изтрещяха тези в образователното министерство! За 30 години Демокрация само на каква помия се нагледахме!!! Бог да пази България!

26

Анонимен

преди 4 години

До jamalДа, същата сopocoидна фeкалия е. Помним я от "протестите" тогава. Всъщност псевдо полицая от същата снимка, не стана ли след това пeдеpaст?

25

Анонимен

преди 4 години

Анти българската партия на режима Герб не се *** да посегне и на децата на България. ОСТАВКА!

24

сс

преди 4 години

няма го: честа, няма да си държиш на казаната дума, няма го вече човешкото в човека, а само лицемерие, алчност, нарцизъм, индивидуализъм и желание за пари пари и още пари...