277

Анонимен

преди 4 години

Явно корона вируса не прощава на оризоядците ... с това и алкашите в олгиново не се се бяха хвалили А те не пропускат да грухтят ква им е велика свинската рус Не че някой им вярва де

276

Рамщон

преди 4 години

Ние сме верен съюзник на Германия и вече ще получим и дивиденти. Това ще са частично Македония и Пирот и Ниш... Германия сега си възстановява Вермахта.

275

Анонимен

преди 4 години

Сърбия, Гърция и Румъния взимат тези територии много преди ПСВ, а Просия се е направила на сляпа и глуха. Поради което Царство България не е могло да бъде в един съюз с тях.

274

Анонимен

преди 4 години

ВИЖТЕ какви територии печели Сърбия, Румъния и Гърция след ПЪРВАТА СВЕТОВНА и ми кажете дали като Чърчил ни е предлагал да се присъединим към Антантата не е трябвало??? Сърбия става ЮГОСЛАВИЯ и анексира Босна, Словения, Хърватия, Румъния печели ТРАНСИЛВАНИЯ, Гърция взима Беломорска и Източна Тракия. И познайте КАКВО. Отново сме в немския лагер на страната на ГУБЕЩИТЕ. Още нещо: Чърчил е бил шокиран, че Българите тръгват на война срещу тия които са ги освободили само 30г. по-рано! Неблагодарни!

273

Анонимен

преди 4 години

До антизападопоклонникБългария като е вечен васал на Германия е загубила много територии. Умните народи са с Англия, САЩ, Франция. Виж съседна Румъния. И си пий валериана.

272

антизападопоклонник

преди 4 години

До анонимен 297,Ще видим тази работа! Сега най-умното което, могат да направят руснаците е да задействат здраво средствата си за РЕБ в Сирия, да извадят от разстроят управлението на колкото се може повече турчиляска техника и да оставят труците да се бият на терен срещу сирийците, че да видим кой-кого!

271

антизападопоклонник

преди 4 години

Престани с тази *** Франция ве! Дала била Франция жертви през ПСВ, то и България е дала доста жертви през ПСВ, ама за разлика от Франция след войната се "свива" доста сериозно, а Франция увеличава доста сериозно територията си! Пък втората световна франчулята какво- предадоха се на бърза ръка на Хитлер, а след това чакаха някой да дойде да ги освободи! Франчулята са "фурнаджийски лопати", като ги е превзел Хитлер и са започнали за му се мазнят. Дори през ВСВ е имало французи на Източния фронт!

270

Анонимен

преди 4 години

Турците показаха, че не ги е страх нито да свалят руски самолет нито да бастисат посланика им.

269

ТИМ

преди 4 години

Има ли по *** от комунистите ?освен Освен шим,,панзетата в зоопарка и журналистите в днес бг НЕ

268

Анонимен

преди 4 години

Безброй селища са унищожени и изтрити от лицето на земята в Северна Франция през ПСВ. През ВСВ германците са избивали цели села с жени и деца като отмъщение на съпротивата. Франция дава най-много жертви като процент от населението от великите сили през ПСВ. 30% от населението й е затрито (убити+ранени). 1 700 000 убити и близо 5 000 000 ранени. След това Втора световна. Преди световните войни франко-пруска война. Франция трябва час по-скоро да изрита Макрон и да напусне ЕС!

267

Анонимен

преди 4 години

ПутяЕ на кръстопът - Асад или Султана? Ако направи грешка до 1-2 години може увисне на пилона пред Кремъл. Руската нация не обича провалени ръководители. Справка: Николай Втори, Хрушчов, Горбачов.

266

Анонимен

преди 4 години

100 годишната война е била преди 700 години... и не може да се сравнява по никакъв начин с разрушенията и униженията, които Германия е причинила на Франция в две световни войни. Отидете край Вердюн и вижте. Zone Rouge, Червената Зона, забранена за хора до днес. Милиарди тонове неизбухнали бомби, химикали и отровен газ върху някогашния западен фронт. Земята е толкова отровена, че нищо не расте вече повече от век! Френско-германската дружба - измислена дружба. Франция и Германия се мразят.

265

Анонимен

преди 4 години

С изключение на Уелс, които са потомци на коренното население на Острова, мнозинството от населението в Кралството са англоСАКСОНЦИ. Погледни картата и виж че Саксония се намира на територията на днешна Германия.

264

Щерю

преди 4 години

Турските пилоти набърже трябва да са пребоядисали кабината на F-16 отвътре...

263

До 287

преди 4 години

Англия и Франция също са се млатили здраво през вековете така че съюзите се менят. Нали си чувал за 100 годишната война

262

Счупен Телефон

преди 4 години

Не са били Су-35 а Ми-35. И не са прогонили никакви турски самолети а са били свалени.

261

Анонимен

преди 4 години

Кой направи десанта в Нормандия, кой пречупи нацистката измeт? САЩ, UK и Русия! Това са приятелите на Франция. Германия никога не е бил приятел на Франция. Германия винаги е искала да унищожи Франция и сега го иска! Германците са най-големите лицемери и подмолни типове. Когато натрупат достатъчно сили.. пак ще нападнат! Германия умишлено изцежда жизнените сили на Южна и Източна Европа. Германия трябва да бъде унищожена веднъж и завинаги! Водородна бомба!

260

Анонимен

преди 4 години

Американците им избиха над 400 руски вагнеровци в Сирия и дребосъка от кремлин нищо не направи, кри се в мазата пет месеца от страх.

259

Анонимен

преди 4 години

Германците са агресор и винаги са искали да унищожат Франция, този път икономически. Франция и Англия може да не се разбират за някои неща, но стане ли война, отново ще се бият рамо до рамо, като добри другари, срещу германския агресор!

258

Анонимен

преди 4 години

Англия и Франция от 150 години са в общ военен съюз срещу Германия. Англия е много по-добър приятел от Германия и много по-велика държава от Германия. Германия за 100 години напада три пъти Франция. Германия замърси огромни части от Франция през първата световна, френския чернобил, тези земи ще бъдат отровни и замърсени следващите 700 години! Милиони жертви от войните. Егати приятеля. Истинските приятели на Франция са тези които й помогнаха да бъде независима в две световни войни - US и UK !!!