9

Анонимен

преди 4 години

Сравнете цената на ремонта на Графа (около 20-тина милиона) с тези гръмки 100 милиона. Като се приспадне, че все пак не беше лесен за изпълнение излиза, че ще се ремонтират около 20-тина улици, което на фона от нуждите за ремонт в столицата си е едно нищо.

8

До 1

преди 4 години

Те са решили да унищожат държавата да остане София и няколко по големи града и провинцията да е пустиня разкарвал съм се по села в които някога е кипял живот с детски градини училище дори и поликлиника днес изоставени къщи само некролози по вратите няколко бабички разкарващи се като призраци и рояци ромеи това не е България а Индия

7

Анонимен

преди 4 години

Пред нас няма улица - няма и какво да се ремонтира...

6

Анонимен

преди 4 години

Спокойно другари, през 2362 година врачката е казала че ще има кмет от БСП и тогава щяло да има голям благодат в София

5

Анонимен

преди 4 години

За нас е интересно дали всяка година София дава 100 млн. лева за ремонт на едни и същи улици, а други улици от десетилетия не са ремонтирани и не са мити?

4

tsccc

преди 4 години

те така се прави - даваш 50 млн за лош "основен" ремонт нарочно направен надве-натри, плащаш яки заплати на турски фирми основно са наети малцинствата, и после още толко 50 млн да "кърпят и пак да вземат едни яки заплати. А българите безработни на помощи или на Терминал 2, а в нашия джоб още по-дълбоко за скъпи некачествени ремонти. Нека кметицата каже това "кърпене" колко време е след ремонта..

3

Анонимен

преди 4 години

И после още 300 милиона за ремонт на ремонта на ремонта. От общо 400 милиона, наще ора "усвояват" 380, с останалите отбиваме номера пред раята.

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

а как живеят хората глад безработица болести мизерия безработица беспаричие

1

?

преди 4 години

Защо все София ?! Мен ме интересува село Гроздьово колко дава