21

пидуфил

преди 4 години

"При сигнал за дете с опасност за здравето или живота ще се сезират полицията и регионалните дирекции на Агенцията за социално подпомагане, разясниха експертите." Ами айде де - извеждайте го от семейството - какво чакате, айде че искам да осиновявам. Приготвил съм си сумата.

20

Анонимен

преди 4 години

Тези реклама ли си правят, на гърба на децата?

19

НПО

преди 4 години

Нали уж информацията е тайна, а вие чак и в медиите писахте? Сега това дете ако прочете статията, ще се почуства супер предадено. Но случката разбира се не е истина, а е долна рекламка на телефончето за плебса - демек вижте колко е хубаво! Да плеснем с ръце и да се прегърнем.

18

Анонимен

преди 4 години

До 2Даже и така да е, лошо ли е?Трябвало е да го направи ли?Който не е страдал от депресия, не е хубаво да коментира.

17

Анонимен

преди 4 години

Пошла рекламка на новото телефонче на Анимус, с което ще извеждат деца от семействата им.... Педуфилите настъпват... Да се чудиш как сме оцелявали без таквиз телефончета досега...

16

Анонимен

преди 4 години

До 19И къф ти е зора с клонира ви сим? Проблем?

15

Анонимен

преди 4 години

До 19Добре ли си е, тард?

14

Изчезнали едни хора:

преди 4 години

Особено един човек. Останали жените и децата им! И тоя с клонирания сим съм му в главата! Ще караш абсолютно спокойно ще стигнеш абсолютно спокойно. И там някъде всичко ще ти е толкова хубаво, толкова спокойно, че ти е бедна фантазията .....

13

Анонимен

преди 4 години

До 17Те толкова с а обърнали внимание, явно ...

12

Анонимен

преди 4 години

У, де, бре! Първо един час разговаряли, после цяла нощ, че и следващия ден? Това дете не си ли е било в къщи, да го чуят родителите му? То улиците ли скитори и реве?

11

Анонимен

преди 4 години

До мдаПо-скоро го прави, когато НЕ получи внимание.

10

Анонимен

преди 4 години

Май няма обаче техническа възможност да се установи откъде идва обаждането, ако обаждащият се не иска каже, както е в случая... Да не започнат всякакви тинейдъри да се лигавят с психолозите, ей така - от келешлък. Всики знаем например колко фалшиви обаждания има на 112 за сложени бомби по молове, летища, учреждения...

9

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости. Тази статия е абсолютна измислица. По всичко си личи как е съшита с бели конци.

8

до 7

преди 4 години

Така е-и не е редно да се печели от тази дейност. Тя трябва да се върши от държавата. А не да става бизнес. Правилно е този телефон да е към държавата, а не към НПО,субсидирано от държавата.

7

Анонимен

преди 4 години

И в Дневник имаше подобна статия Постилат си управлениците да прокарат закон за защита на детето без да има протести за което аз съм ЗА.Не е редно родители да слагат скрита камера в якето на детето преди да го пуснат на градина от страх че учителката ше го бие ..

6

Трайо

преди 4 години

До спряха кранчето ...Човешкият живот е безценен!

5

преди 4 години

В обобщение-всичко е пари, както се пее в една песен.десега НПО-то не поддържаше тази линия от добро сърце, а това си беше заплатено от държавата-чрез субсидия-линията е безплатна за децата, но държавата даваше субсидия към НПО-то-съвсем не лоша сума... Сега, тази необходима дейност държавата ще я върши сама-няма да има посредници, а чрез психолози към ДАЗД. Повтарям-телефонът е нужен, но е правилно да се поддържа от ДАЗД, а не чрез НПО. НПО да си направи линия-но не субсидирана от държавата!

4

инфо

преди 4 години

Тази телефонна линия се поддържаше от една фондация,чрез субсидия от държавата. Многократно досега беше поставян въпроса,защо ДАЗД не я поддържа сама, а се отделят средства в полза на НПО. Положителното е,че държавата,чрез ДАЗД ще поддържа тази линия, което ще струва по-малко средства, от отделяните в момЕнта към частното НПО... Това е промяната. Спира се "бизнесът" -чрез изумителната субсидия с тази телефонна линия, и тя отива към държавата-което е правилно. Линията е необходима

3

Анонимен

преди 4 години

Думата хлапе в този случай е неподходяща. Можеше да напишете "младият човек". "подрастващият" или друго, което показва внимателно и добронамерено отношение. "Хлапе" е небрежно, отвисоко и леко пренебрежително.

2

мда

преди 4 години

Щом се е сетил да звъни на този телефон, значи просто е искал внимание. Който иска да се самоубие просто го прави.