174

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktТи вярваш ли си на глупостите, които пишеш? Контролни органи... вярно, но май са само органи ... от тези дето висят надолу

173

мисирко

преди 4 години

Според промени от тази сутрин, приети без изказване в парламента, други държави ще могат да искат промяна на курса от датата на участие на България във финансовия механизъм ERM II, която се очаква да бъде от края на април 2020 г. При влизането на България в чакалнята на еврозоната валутният курс на лева към еврото няма вече да бъде фиксиран в закон.Ако решат,че левът е надценен спрямо еврото и да променят фиксирания курс...До мисирките - кое от горното не ви е ясно, че да ви го изЯсним?

172

Анонимен

преди 4 години

Държавата ще върне всичките си вътрешни кредити,с обезценката на лева.Мисиркин е майстор на краденето.

171

Анонимен

преди 4 години

Къде ще отиде златния и валутен резерв на България?!Просто ще го подарим на ЕЦБ или ще го окрадем ?!

170

Анонимен

преди 4 години

Средната заплата в София била 5000 лв хахаха, егати вица. Средната заплата в София е 1500 -2000 лв, стига сте заблуждавали хората. Е, тук има софиянци - нека си кажат.

169

извод

преди 4 години

Няма да ни удари по джоба а по средата на двата задни джоба.

168

Анонимен

преди 4 години

По джоба няма да удари защото е празен по българското самочувствие също защото такова няма от 30години -по робията също защото се държим като роби само на маса сме много силни -А ще има ли полза от него като няма да ни удари ей това да кажат -ще стане по-добре това или онова -ние все чакаме да ни стане по -добре -така си мислехме и като ни приеха в ЕС -че ще има контрол от ЕС върху краденето и грабенето има ли -тагава за какво ни е еврото -за каквото ни беше и влизането в ЕС????

167

Don't worry бе

преди 4 години

Цените в лева ще станат автоматично в евро, т.е. ако сега струва 10 лева - ще стане 10 евро.

166

Не се знае

преди 4 години

знае ли се

165

до 170

преди 4 години

Айде стига празни приказки и истерии. Заплата от 5000лв. (срдна за София в нормална компания) ще стане 2600 евро. Киселото мляко от 1лв. ще стане 55 цента. Престанете да се филмирате.

164

дедо Ви

преди 4 години

До Анонимен 129" ...Точка!" Да ама не! Заплатата ти от 1000 лв става 500 евро а киселото мляко от 1,20лв става 1,20 евро! Усещаш ли се прецакан 4 пъти?

163

шматка

преди 4 години

До 161Как каквоПравим го 1към 8 с обяснението че без жертви не може

162

Анонимен

преди 4 години

Фалшиви новини.Питайте един истински въпрос, който избягват всички менти и ментоси: Какво ще стане с валутния резерв в евро?Въпросът е табу. Още никой не е посмял да го зададе.

161

Анонимен

преди 4 години

Абе, вие неграмотни ли сте тук? Какво е написано? "Считано от датата на участие на България в Механизма на обменните курсове - ERM II, курсът на лева към еврото вече няма да е фиксиран и ще подлежи на преговори с другите страни-членки, Дания и Европейската централна банка." Къде тук е казано, че лев-евро ще остане, както досега? Лъжат ви и ви будалкат, особено пък тази НЕКОМПЕТЕНТНИЦА Менда, която се е занимавал с общински бюджети. Ако, Менда, това не залък за твоята уста! Не лъжи хората!

160

тя

преди 4 години

По кой джоб ?- празния

159

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktОо, разбира се. Всички контролни органи в България работят точно както трябва. Толкова са съвестни и неуморни, че пушек се вдига от тяхната компетентна, упорита и ефективна работа.

158

Пижо

преди 4 години

Всичко беше подготвено на тъмно! Законите станаха ясни 2-3 дена преди приемането им. Никой не разбра ВСИЧКИ условия, поставени от Европейската централна банка и едва ли някога ще ги разбере! Прие се СЕТА,даващ пълна свобода на международните корпорации да игнорират законодателството, ако това пречи на печалбите им; да игронират установена минимална работна заплата и условия на труд, да използват токсични и опасни за здравето вещества, да тестват вредни лекарства и да съдят държавата,ако им пречи

157

Анонимен

преди 4 години

Целта на приемането на еврото, е да се овладее касичката на валутния резерв. Днес се хвалят, че всеки лев има покритие в евро и това евро искат да стане свободно за харчене и разпределяне. Народът отново е лъган с фалшиви новини за промяна на курса. Курсът няма да се промени. Друга е целта на Промяната, на следващата замислена Промяна.

156

Анонимен

преди 4 години

А, ако Макрон каже ,че левът към евро е 8 към 1,какво правим?

155

Факт

преди 4 години

ГЕРБ винаги лъжат, така че правете си сметката.