43

повтарямеИнквизицият

преди 4 години

Било е опасно в католическите части на континента да изповядваш различна от официалната вяра или да оспорваш методите на църквата е равносилно на еднопосочен билет към килиите на Светата Инквизиция.Светата Инквизиция е сформирана от епископите в днешна Франция през 13-ти век. За начало на кървавата Божия ръка че счита 1227-*** година, когато папа Григорий IX издава заповед, чрез която воденето на дела срещу еретици се разрешава само на членове на зловещия орден.

42

Анонимен

преди 4 години

До 43Какво да шпионират "американските шпиони" тук бе - тебе ли, с руското знаме !?

41

аха

преди 4 години

САЩ са Империята на злото и това е факта безспорно доказан. Те не са ни никакви, за да ни държат сметка и да раздават заповеди в България. Ние сме държава, член на ЕС. И е редно да се държим като такава, а не като американска колония. И не е зле милото и родно правителство да си припомни добре, чии пари харчи. И че от САЩ не получава абсолютно нищо. Само ни крадат и смучат. И ако не може да се справи с американските ***, то да поиска помощ от ЕС. За да разберат в Европа американските мераци

40

аха

преди 4 години

Аз не разбрах какво правим с американските шпиони. Защо ще ловим само руски. И гоним руски дипломати. Като намесата на американските диполомати във вътрешните работи на България е убийствена. Освен това, американските шпиони, доказано са нанесли реални вреди и загуби на България, за разлика от руските. Кой ще плаща за загубите от договорите с американските топлоцентрали. Кой ще ни възстанови загубите от спрените проекти. От пропуснатите транзитни такси от Южен поток. Съд за тези трябва. И присъд

39

Анонимен

преди 4 години

Малинов е дясната ръка на Макаров - русофил-продажник и неговия началник !

38

Анонимен

преди 4 години

Комунистите щяха да го разстрелят този съдия, ако беше пуснал някой да избяга на Запад !

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРуснаците са ни братя,а ти какъв си,че да водиш лов на вещици и да инквизираш български граждани,само защото не ти харесват или са пътували до някъде?

36

+-

преди 4 години

Да,добре съм,тъй си мисля аз ... . Вие имате други виждания за ситуацията ,да ви чуем колко"добре" пък сте Вие?

35

Анонимен

преди 4 години

Малинов си е официално внедрен руски шпионин в България равен на ранга на Макаров и с ясната задача да организира заговор за сваляне на демократично избраното Правителство на България, написана черно на бяло в програмата на сектата "русофилско братство".Не реагирайки на тази заплаха за националната сигурност Радев става съучастник на тази завера и по този начин подсъден за национално предателство.

34

До +-

преди 4 години

Добре ли сте?

33

Анонимен

преди 4 години

Този руски шпионин не получи само медал, а с него и имунитет на руски граждани, с изрична заплаха от Кремъл за неприкосновеност от българските органи за защита на държавата !За тази въпиюща намеса във вътрешните работи на България Радев не обели нито дума.

32

+-

преди 4 години

дАА,ова показва,че сме васали на Фашингтон и когато някой не се подчинява на демократичният диктаторски режим(ДДР) ,ТО БИВА обявен за "предател на народа" и Народният съд във Фашингтон ще се изходи по-случаят! Ауу,не виждате ли ЧЕ,станахме повече зависими и несвободни от САЩ,ОТКОЛКОТО ПРЕДИ при СССР !(тОВА ЧЕ СВОБОДНО СЕ ДВИЖИШ ...ТО ВЕЧЕ ВСЯКОЙ СЕ ДВИЖИ ...КОЙ С ВИЗА ,кой без виза ..

31

Така

преди 4 години

Навремето са гонели евреите.Нищо ново -американски фашизъм.

30

Анонимен

преди 4 години

Историята не помни случай кумунист или турчин(не че има разлика) да е виновен

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми то руските шпиони затова ръшнат из България необезпокоявани, защото "братушки" под път и над път.Само като чуят руска реч и се разтапят.--------Ами така е,хората обичат Русия,тя им е в сърцето,прав си!Когато любовта ти е в сърцето,няма как да убиеш тази любов.

28

Московские новости

преди 4 години

Има начин този безродник и национален предател Малинов да бъде опраскан. И ще бъде опраскан.

27

у

преди 4 години

Това си е координация между вербуващите офицери на двамата. Няма нужда подсъдим Малинчо да се среща със съдия Миталчо за да преговарят за "честния" изход от делото! Имаме си работа с реномирана "туристическа" агенция- гарантираща сигурен трансфер от следствения арест директно на подиума за номинации в Кремъл. Понякога и обратно!Другото малко неудобство,е че ще гледаш Статуята & Свободата само на картинка, децата ти също. Но пък Мавзолея на Червения площад си остава като алтернативна дестинация!

26

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТова е гонене на вещици,по нищо не се отличава от Инквицията,която е горяла неудобни хора на кладата!Точно в това се превръщаме в момента и последните няколко години.Никога не е имало конфликти между партиите в България,докато не се появиха герберите и Цецоууу Ухото с цецомобилите и антените.

25

Анонимен

преди 4 години

Ами то руските шпиони затова ръшнат из България необезпокоявани, защото "братушки" под път и над път.Само като чуят руска реч и се разтапят, и са готови да харижат държавата за два гроша.

24

Анонимен

преди 4 години

Къде се е чуло и видяло обвинен за шпионаж в полза на една държава да бъде пуснат да ходи в същата държава без да е минал съдебен процес?