23

Анонимен

преди 4 години

Горбачов беше казал, че СССР се е разпаднал заради Чернобил. Припят ще остане необитаван в следващите 50 000 години. В съседна Гомелска област, Беларусия, радиацията трови населението. Във Фукушима японците наляха стотици милиарди за почистване и няма да могат да се справят с аварията за столетия напред.. Всеки ден стотици тонове вода се вливат върху трите разтопени реактора, където радиацията е толкова силна, че можеш да умреш за минути... част от тази вода попада директно в световните океани.

22

F5

преди 4 години

Вижте сега, Германия може наистина да е пускала атомни бомби в америките и да е останало в тайна, защото те притежават всичките телекомуникации и манипулират всичко!

21

За любознателните

преди 4 години

Китайските (или японски) гъби-шийтаке , мейтаке, рейши, кордицепс, королиус ,копринус,корейската-санхаван,камфорова гъба,трутовик, руската -веселка, чага,сморчок ,строчок бразилската-агарикус-всички те предпазват ,абсорбират и изхвърлят радиацията от организма. В Япония и Китай ги използват от векове,как мислите, японците оцеляха след радиациата на атомните бомби и Фукушима.Използват се много успешно и при и след радиотерапия.Сторчок е за отказване от алкохол.Камфоровата е много успешна при рак

20

Анонимен

преди 4 години

Чернобилската катастрофа е предупреждение, че с "мирния атом" шега не бива. Човечеството не се е развито достатъчно за да държи мощта на слънцето в ръцете си. Като резултат сега всеки един от нас носи частица от Чернобил в себе си (цезии), а раковите заболявания се увеличиха многократно. Сериозен въпрос е какво да се прави с ядрените отпадъци. Все още нито една държава не е успяла да създаде хранилище за постоянно складиране на ядрени отпадъци, където те да бъдат погребани за милиони години.

19

F5

преди 4 години

А това само слух ли е че немците от световното 2014 са пускали атомни бомби в Северна и Южна Америка?

18

Ристу

преди 4 години

Дарвин в действие. Това не е някаква мъдрост на природата. Това е същността на естествения подбор, движещата сила на еволюцията. Гъби, живеещи в близост до реактора, които не могат да се справят с радиацията, умират, а тези, които могат - оцеляват и предават гените си, които са допринесли за оцеляването им, на следващите поколения. Животът прави това постоянно и го е правил милиарди години още при появата на първите саморепликиращи се молекули. Нищо ново под Слънцето.

17

Анонимен

преди 4 години

Нищо чудно! Преди време излезе информация, че в океана са открити бактерии, които се хранят с пластмаса. Така, че природата не спи...

16

F5

преди 4 години

Ванга е предсказала ядрена война, четете повече и се гответе, наближава!

15

Анонимен

преди 4 години

Не си купувайте украински консерви с гъби. Или поне ги проверявайте първо с гейгеров брояч.

14

Анонимен

преди 4 години

Чудя се,кои ли *** ще излъжат,че няма опасност да живеят в Космоса и на Марс и ще ги оставят да им свършат работа в Космоса,докато радиацията ги изпържи и убие.Така е и с тези радиоактивни гъби,които предлагат.А на районите с радиация са необходими минимум 24 000 години,за да се очистят от радиацията,всичко останало е една голяма лъжа и пропаганда,не им вярвайте!Не се учудвам и че падна нивото на науката и не учат сериозни неща,а глупости в училище.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонименприродата е мъдра но на цивилизования човек никога няма да му дойде ума в главата

12

.

преди 4 години

Като изядат радиацията само да не ни подгонят нас! :D

11

ОБИЧАМ ГЪБИ

преди 4 години

ДА ЯМ

10

Анонимен

преди 4 години

Някой да каже на гъбата Боко че има нещо за освояване и крадене от вътре ... още утре е на правителствиния самолет за да окаже помощ

9

F5

преди 4 години

антимагнитът май помага срещу радиация, че радиацията кво е?

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен (до анонимен алкохолик) - Има гъба която може да те отърве от чашката !О-о, не е само един вид! Има доста видове гъби, които могат да отърват някого от много неща, бе, от всичко!

7

Анонимен

преди 4 години

Вие не сте ли забелязали че русенци са мутанти , и че там има радиация още от соц режима?

6

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли че на заразените с радиация райони са им необходими минимум 24 000 години,за да се очистят от радиацията?Това което ви говорят в статията са глупости,ако искат да си хранят хората в Космоса с радиоактивни гъби,но не и да лъжат хората,че радиацията се изчиства лесно.

5

Печурка

преди 4 години

Очаквайте скоро и в бг хипермаркетите, нови пресни гъби на промоция.

4

Никой

преди 4 години

не е толкова мъдър, че да няма какво да научи от Природата!