245

Анонимен

преди 4 години

олигархосвинското като го инжектират с техноган и като ви продадат тая вода вместо кило купувате 500 грама. Много ви разбира акъла как ви лъжат за цената на свинското.

244

Русия

преди 4 години

Де са скри Боби ***.

243

Чичо

преди 4 години

Не мога да разбера, защо само с 50%?! Трябва да е със 100%! Щото, иначе значи, че все още не са изтребили всички прася у нас и все още някъде е налична чума и ще продължат да я сеят.Пък и...не знам какъв е тоя зор да се яде пък главно свинско - има пилешко, телешко, агнешко, заешко като алтернативи.

242

Анонимен

преди 4 години

До Простака, номер 248НЕЩАСТНИК!!!

241

Мария Антоанета

преди 4 години

Като е скъпо свинското, яжте кифли!

240

Анонимен

преди 4 години

До iiiПрав си. Но малко са и тези магазини в кварталите, които да предлагат щанд с месо. Има и хора, които купуват месо от Женски пазар, а и не знам какво е качеството.

239

Анонимен

преди 4 години

Чудно оцветената с червено вода със сланина е поскъпнала да си я ядат ББ Шкембака и моя любимец Думуза.

238

iii

преди 4 години

Не мисля, че трябва да се купува сурово месо от големите вериги. Има доста инжектирани вода и стабилизатори.

237

Q

преди 4 години

Еми ,това е хуюава новина ! Бойко Борисов миси за Вас ,да не ядете много свинско ,щото е вредно за здравето!

236

Анонимен

преди 4 години

До До 239Останаха ли големи вериги, които да продават месо "на щанда"? Аз където пазарувам има само щанд Топла витринаИма щандове за месо във верига магазини Фантастико. Ако има в квартала ти месарница също можеш да купуваш оттам месо. В Билла месото не е хубаво за готвене, само топлата им кухня някак си става.

235

Анонимен

преди 4 години

е да всички цени се вдигат, а заплатите са още по-смешни, искам да знам правителството прави ли нещо по въпроса, все пак сме най-бедни в Европа... да махнат ддс-то на храните от 1-ва необходимост...не

234

Milovrab4e

преди 4 години

Ами да си го ядат!И без това е ***, който не става за ядене!

233

До 239

преди 4 години

Радвам се за теб и Кауфланд, но не мен ми са далече и неудобни, а и не ги харесвам от времето, когато живеех близо до Кауфланд в Младост, София. При мен сега ги има най-голямата верига, една от големите вериги и един магазин от голяма верига, но не от най-големите.

232

Анонимен

преди 4 години

До АнонименОстанаха ли големи вериги, които да продават месо "на щанда"? Аз където пазарувам има само щанд Топла витрина.Да, това е Кауфланд. Кауфланд ми е любимата верига за пазар.

231

Анонимен

преди 4 години

Останаха ли големи вериги, които да продават месо "на щанда"? Аз където пазарувам има само щанд Топла витрина.

230

Бумеранг

преди 4 години

Ще пада месото та пушек ще се вдига. Народа няма пари и спира да купува и ....да си го ядът това свинско и тези колбаси....да си ги навръх някъде.....Не можеш да вземеш от човека това дето го няма, нали?

229

Анонимен

преди 4 години

233- СТИГА С ТАЯ ОПАКОВКА- АЗ ТИ ГОВОРЯ ЗА ЦЕНА НА КГ НА ЩАНДА ЗА МЕСО- СТИГА БЕ ЧОВЕК ПОВТОРИ ГО 20/30 ПЪТИ, СПРИ АЛКОХОЛА!

228

Анонимен

преди 4 години

216- ТИ НИ СРАВНЯВАШ В РУМЪНИЯ И УНГАРИЯ- ТАМ ИМА ЛИ 23 ГОДИНИ ВАЛУТЕН БОРД...ТУК СЛЕД КАТО ЧЕРВЕНИТЕ НИ УПРАВЛЯВАХА И НАПРАВИХА 2554.4% ИНФЛАЦИЯ/САМО КОМУНИСТИТЕ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА НИ ИЗПРЕВАРИХА ТАМ- 800 000 000% ИНФЛАЦИЯ ЗА 2019Г/ЮНИ 1997Г В БГ БЕ ВЪВЕДЕН ВАЛУТЕН БОРД, А В БНБ ОТЛЕЖАВАТ ЕДНИ 23 МИЛИАРДА ЕВРО, КОИТО ПОДПИРАТ ЛЕВА/СПРАВКА САЙТА НА БНБ/, А НЕ СА В ИКОНОМИКАТА.

227

Анонимен

преди 4 години

Внимавайте колко струва месото. На опаковката пише, че струва примерно 9 лева. Пише, че опаковката е 600 грама и че цената за килограм е пак 9 лева, а всъщност е 15 лева за килограм. Почти винаги теглото на една опаковка е между 540 и 600 грама.

226

Анонимен

преди 4 години

Контрафилето е по 17-18 лева за килограм в големите вериги в София.