55

СМЯХ

преди 4 години

Да продължа: Като ще го правим така, да признаем труда на СОБСТВЕНИКА по почистването, да признаем труда на СОБСТВЕНИКА по промотирането на имота му, да признаем на СОБСТВЕНИКА, че показва една хубава "страна" на сградата, в която е имота му. КОГА ТЪПАТА НИ ДЪРЖАВА ЩЕ ПОДАДЕ РЪКА НА ХОРАТА, КОИТО МОГАТ ДА ПОМОГНАТ НА БЪЛГАРИЯ. Не бъркайте сезонния туризъм с градския/селски туризъм. Не отнемайте идеята за частната инициатива. Да погледнем къщите за гости на приближените, а???? Къде е ПОРОЖАНОВ???

54

Анонимен

преди 4 години

Още един некомпетентен Бай *** се е изказал неподготвен.

53

СМЯХ

преди 4 години

Абе остана ли нормалено мислещ човек в България....................Навремето, след 1945 година - де що има нива ДА Е В ТКЗС-то!!!! Сега, имаш си апартамен, не можеш да го отдаваш под наем, ЗАЩО?????????????? Мога да го отдавам под наем за 1 ден, 10 дни, 100 дни, краткотрайно /квото и да е това/, дълготрайно /квото и да е това/, НО ОСНОВАТА Е ХОРАТА ДА СИ ПЛАЩАТ 10% данък на наема. МЕд/тИЧКА знае ли колко струва нна един собственик почистването...., промотирането на имота...

52

Валентин

преди 4 години

Щом няма файда за мен - значи съм против. Защо да позволя на другите да богатеят ако мога да им правя сечено и да мизерстваме заедно? Древна мъдрост.

51

мишо бирочето

преди 4 години

тези ни намериха цаката. трима българи на куп да се съгласят за нещо - мисия невъзможна. хеле па да имаш възможност да го набиеш на съседа си с макарите барабар стой майко гледай.

50

Анонимен

преди 4 години

А ако другата половина не са съгласни какво правим или маймата им? Питам за един приятел.

49

Анонимен

преди 4 години

И защо само половината съседи? Другата половина нямат ли права? Ами през три преки хората не искат ли да са сигурни кой нощува в другия край на квартала?? И не е ли най добре целия град да решава тези важни въпроси?

48

Анонимен

преди 4 години

Хотелиерите останаха без клиентела....това е целият зор.

47

Анонимен

преди 4 години

И знаете ли какв ше стане. Шемоимнат да си искат %. Това ше стане.Директни се събиране останалите 7 апартамента и казваме - 50% за нас. Миже да е 5 лева на човек от нощувка, ама защо да не ги вземем, ГАТУ МОЙМИ както казват едни неблагоприятни селяни, дето ем е срам, ме са ми съседи, съграждани и смеят да се наричат българи...

46

Анонимен

преди 4 години

Ди 34Не знам з а неговото апартаментче, но си намирам имени внизброените от теб градове, апартаменти, който са 3 пъти по-големи от хореслките стай, на 1/4 от цената им.

45

Анонимен

преди 4 години

До 43Какво означава фрустрации?

44

Анонимен

преди 4 години

В нашия блок двама братя държат 60%. Добре че единия е свестен та се стига до някакъв консенсус.

43

СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ

преди 4 години

БЪЛГАРИН- От къдЯ на къдЯ някой ще печели от под наем! Ше кажа, че не съм съгласен и да се оправя! Щом може аз да определя дали някой ще печели, тогава не искам да печели! Не е важно аз да съм добре, а е важно на съседа да му е зле!Подпис:Един средностатистически българин

42

Анонимен

преди 4 години

Съседа отдолу пуши и незнам откъде просмукваше и вкъщи смърди гадно, съседа отгоре има куче, което като излезнат и започва цял ден да вие и да стърже по плочките. Отстрани се карат викат блъскат нон стоп. А бабата от другата страна храни котки и стълбите вонят на напикано. Изнесох се и давам апартамента през платформите, чужденците им харесва, щото повечето са пиинали като се приберат. Сега съседите недоволстват, ако трябва да ги питам, ще ми откажат и какво ми остава да им тегла един бой айдеее

41

до 41

преди 4 години

М-да, прочети пак комуникацията ни. Нарасналата фрустрация и агресия издава безсилие в изразните средства. А какво общо има Ютуб тук... енигма. Мисля, че с 34 можете да сформирате дискусионен клуб "Несвързаност и пяна на устата" , дерзай през живота :-)

40

Анонимен

преди 4 години

AirBNB е супер! Никога повече квартиранти!

39

Богат Гаден

преди 4 години

Аз отдавам цял блок под наем, така че не ми пука :)

38

до 37

преди 4 години

пише се валиумен, *** с "о" . А как направи корелацията между мястото за отсядане с някакъв тип социаопатия, би ми било да интересно да разбера. Някоя дума ако не разбираш, пиши ще ти обясня.

37

до 34

преди 4 години

преди ми беше жал за такива като теб. Мислех,че с отварянето на концлагера към цивилизования свят нещо ще се промени в корковите кратуни. Уви. А ти си си добре, на крак пред кварталното, с другите бараби и ерудити по всякакви въпроси политика, икономика, то я клошар, тая от третия етаж е ****ва и още и още. Евтина бира, мазни кюфтаци, живот. Разпознаваш ли се ?

36

haha

преди 4 години

SUPER!!!