22

един друг

преди 4 години

До СъдникНапротив, няма заговор за унищожаване на българската нация. По-скоро на никой не му пука за нея.

21

Ben Wilson

преди 4 години

Сирене в България не се продава поне от 25-30 години...

20

бай х

преди 4 години

днеска в кауфланда в младост 3 /сф/ при щанда за месото миришеше на мър ша на 10 крачки разтояние ... за продуктите няма да коментирам , тия от бабх не сеят да влязат в големите вериги

19

Аз

преди 4 години

А добро утро. И не е само сиренето. Въобще храната е с ниско качество, лош вкус и ба.вно действаща отров@.

18

Съдник

преди 4 години

Явно има заговор за унищожаване на българската нация . И тези които разрешават и тези които произвеждат с палмово масло са за затвора . Това си е масово убийство .

17

не е нужна проверка

преди 4 години

Продуктите с бял цвят, представяни за сирене, са ерзац. Това го разбира и знае всеки един купувач. Мнозина не могат да си купят от по-скъпите имитации, затова се убиват с евтините отрови. От тях си докарват стомашни колики, газове и разстройство. У нас сирене не се продава! Няма го!

16

Анонимен

преди 4 години

Няма такова нещо като уронване на имиджа на производител заловен в измама. В България се нарича цензура. За това сме на последно място по свобода на словото.

15

Анонимен

преди 4 години

Тия от агенцията по храните дали са намирали до сега истинско сирене от мляко?Многу мъ съмнява!

14

Валентин Тодоров

преди 4 години

Специално за сиренето измамата е по цялата верига.Започва от стандарта на ЕС,който казва,че сиренето трябва да има 48% масленост.Само,че мляко с 8% масленост няма, най-много до 4.7,а както знаем 1кг сирене се прави от 6 л мляко.Чиновническата нелепост не просто дава право,а задължава тези надолу по веригата да влагат добавки в продукта

13

Гина

преди 4 години

В България кравефермите сигурно се броят на пръсти. Колко мляко да дават? А мандрите са стотици и бълват кашкавали и сирена. В същото време се внасят хиляди тонове палмово масло. Според мен палмовото масло е за смазване на машините, а нашите крави са много производителни. А ние ядем орден Стара планина. Проверени и био храни.

12

Валентин Тодоров

преди 4 години

Купувач който не може да различи истински млечни продукти и колбаси от имитация, прясна риба от стара, качествен алкохол от масова продукция за лаици и като цяло няма знанията и вкуса да различи качествен продукт от ширпотреба винаги ще бъде принуден да разчита на други да направят избор вместо него.И винаги ще го мамят.Дали това ще са реклами. търговци и производители или контролни органи и чиновнически стандарти резултата винаги ще е същият.

11

до питам

преди 4 години

Проблемът е, че ако кажат фирмата е Х, тази фирма ще осъди за огромни суми всички по веригата - като започнеш от БАБХ, през всички телевизии, сайтове, радиа и каквото се сетиш. И то не защото не е вярно, може да е напълно вярно и от фирмата не го отричат, но се води че се уронва престижа на фирмата. Такива са законите в демокрацията, всички имат права на поразия, някои - само задължения!

10

Анонимен

преди 4 години

бананиии бананиии има какво ревететова е - има демокрация и банани аа и дънки колкото искаш от китайне съм видял никой да се търкаля по площадите както през 89 година когато имаше истинско сирене кашкавал и млеко а нямаше достатъчно банани - е сега има яжте си трайте

9

Анонимен

преди 4 години

значи народа го тровят с измислено сиренеи се печелят милиони от тая отроваа каскетната шантонерка прокурор за какво говори по телевизиитеи то проверка от държавен орган а той поне иметата на сирената и фирмите не смее да обяви- тоя герой борец срещу престъпноста- то туй да тровиш народа не е престъпност - то е далавера - анадънмо

8

Факт

преди 4 години

Tо и сиренето не е сирене след 1989 година. Кашкавалът и киселото мляко също. Даже прясното мляко един бог знае какво съдържа.

7

Хай х

преди 4 години

Новина

6

АнонимеН

преди 4 години

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НИ МАМЯТ СЪС СИРЕНЕТО ТОВА Е ОТ ГОДИНИ И ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ!!!НЕ МОЖЕ СИРЕНЕТО ДА Е С ПРОДАЖНА ЦЕНА 3.99ЛВ В ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ И ДА Е ЕСТЕСТВЕНО!!!

5

питам

преди 4 години

Не е ли престъпление за това ,че не се казва фирмата ,а народа продължава да купува и се трови !! Къде е Гешев и СИЕ !!

4

Анонимен

преди 4 години

Колкото и смешно да ви звучи пращам сирене в България от..........Италия. Гарантирано 100% от свежо мляко и перфектен вкус.:)

3

Анонимен

преди 4 години

вече започнаха и олиото да фалшифицират.трета цедка..наливаш в сготвеното.а то все едно не си слагал олио