78

SS

преди 4 години

Гледайте и те да не изчезнат както изчезна пакарда подарен от Сталин на Г.Димитров и мерцедеса подарен от фюрера на Цар Борис lll.Или пък уинчестерът на Панчо Виля който беше притежание на Батето,(така съм слушал) или картината на Шипка всичко е спокойно.

77

Джедай Мастър

преди 4 години

Ама верваме ви. Крадци и лъжци.

76

Параграф 22

преди 4 години

Аз си работя каквото съм учил и каквото десет години имам опит. И си върша работата добре. Кой му се не работи *** лъже краде или трие билетчета! Те ако моя пример може да ви свърши работа като ваш пример ето ви го... Ама ме подслушват и да ме сочат мене да им обирам пешкира .... Айде нема нужда ....

75

Анонимен

преди 4 години

Документа е, фактът, че лицето има огромни задължения към държавата, които не са изплатени. Съответно цялото му имущество се запорира, за да може да се обезпечи плащането. А не да продаде всичко или да го прехвърли на приятели и да отиде при Галеви да се пече на плажа и да си пие коктейли необезпокоявано. Браво на прокуратурата!

74

Василев:

преди 4 години

Абе Веселинов. К'во бе! Абе не бе. Да не съм *** бе. Мишка ама жива мишка. Лъв, ама мъртъв лъв. Аз с тухлата съм си добре вие не сте! Абе ти счупи ракията бе цветане, втори път го праите тоя номер първо с банка, после с билетчете Ще гониш комунисти твойта мама, че даже и такива дето никога не са били комунисти, не са били в партия! Много готино натопиш някой и сочиш е тоя беше .... и е бил комунист. Ти го уби, защото е черен!

73

Здрасти как сте!

преди 4 години

Люс! 500 милиона някъде! Кажи му Сакскобург и Стивън и повече не го обиждай. Няма по-мръсни псувни в Европа. Красотаааааа ....

72

Анонимен

преди 4 години

Това е грабеж. Ако Черепа не беше ги купувал отдавна да са в частни колекции по света. Кое налага да се изземват от държавата? На какво основание?! Да не се заменят с копия,които да стоят в НИМ уж са Божковите,а истинските да заминат за метрополията САЩ?! Иначе не виждам защо се извършва този габеж. Не може да се използва държавата по този начин.

71

Анонимен

преди 4 години

Чудесно! Подкрепям с две ръце! Да ги взимат и да ги изложат в музея. Така всички ще могат да ги видят. Иначе не се знае какво можеше да стане с това съкровище. Може би щяха да го продадат извън България и никога нямаше да го видим. Гледам, че тук много защитници се появили. Къде бяхте, когато този обираше цялата държава, защото държавате сме ние! Веднъж да се свърши нещо хубаво!

70

А цар Плъх

преди 4 години

Или цар Симо вече е пред умиране, обаче още някоя гадост ще направи! https://youtube/watch?v=fdIrilPyCwQКажи майтапа да си кажем истината!Тоя счупи ракията беееееее ...............

69

Анонимен

преди 4 години

Не мога да повярвам, че го казвам, но най-накрая да свършат нещо полезно за всички! Тук някои хора много са се загрижили за правата и чувствата на мутрите. Дано и останалите да ги оберат до шушка и да ги тикнат в затвора! Там им е мястото! Шепа хора ни обраха държавата и се мислят за недосегаеми.

68

ПЪРВО

преди 4 години

ВИ ЗАТЪПИХА, ПОСЛЕ ВИ ИЗЦЪРЦОРИХА, НЯМА ПРОБЛЕМ ПИИТЕ СИ РАКИЯТА И ТЯ ПОЦЪРЦОРВА ДОКАТО ВРИ В КАЗАНА, АМА ПРАЩИНАТА СЕ ИЗХВЪРЛЯ ПОСЛЕ И НЯКОЙ ВИ ВЗЕ И РАКИЯТА ИЛИ ПО-ТОЧНО СЧУПИ БУТИЛКАТА И С РАКИЯ И РАКИЯ НЯМА ВЕЧЕ!

67

Анонимен

преди 4 години

Черепа е математик и добре си е направил сметката.

66

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Пълна Диктатура - ако не си с Властта, значи си Против Нея!!

65

ВИКАМ:

преди 4 години

ДА СПРЕТЕ КРАНЧЕТО И НА ВСЯКО БИЛЕТЧЕ ЗА ХАЗАРТ ДА ПИШЕ: НАЦИОНАЛНО И ЕВРОПЕЙСКО ПРЕДАТЕЛСТВО. АМА СИ Е ВАША РАБОТА ДЕ ....

64

Анонимен

преди 4 години

Оня има 13 милиарда суха пара, те тръгнали да му взимат картините, щото друго не могат му вземат на Черепа. И тези картини ще си ги завират и те незнаят къде. Муаахахахахахаа...Гешев, няма такъв клоун като теб.

63

Анонимен

преди 4 години

Само не е ясно каква е идеята на ГЕШЕФТурата, за да прави подобна простотия?! В какво обвиняват фондацията и въобще заща не запечатат сграадата, но да направят същото и с всички други сгради, офиси, производствени помещения и зони, гаражи и т.н.Иначе намирисва на милиционер.ски грабеж на бързоликвидни активи...

62

Анонимен

преди 4 години

Инересно, как докъто са тука олигарсите, тия неща са ок, а като ги подгонат им прибират колекциите и изкуството. И има ли контрол на това кой и как брибира и къде отиват тия ценности.

61

Анонимен

преди 4 години

Прибрали са и джипката на Божков, сигурно Боце я е харесал.

60

Анонимен

преди 4 години

Сега 30 000 експоната!!! В крайна сметка колко са? До сутринта бяна 3 000!!! Еми то с 30 000 артефакти сигурно ще бием големи музей в Европа.

59

Кой ги знае тия

преди 4 години

512 милиона къде са? Може и над милиард да ги няма? Инвестирани някъде? В Дубай, ОАЕ .... някъде в Китай? Не се знае ... И няма никакво значение, ако не бяха изманипулирани публични средства, поцърцорва по два, по пет, по повече лева от 5 милиона балъци. Това е американски номер обаче .... Няма да са в Китай! В туризъм ще да са ...