58

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Урсула-Мурсула една от най-мощните икономики в ЕС, тази на Великобритания, вече е извън съюза.Накрая в ЕС ще останат само България и новоприетите членки Албания, Молдова и Македония.

57

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРуснаците създават държава през 7-8 век,не е имало други държави,освен България и империята Византия.Останалото са измишльотини,чак след 15-16 век има някакви образования в Европа.България и Русия са взели религията си от първоначалните християни в света и от Византия.И изповядват православието,което няма грехове и инквизиция,нито сектантсво,когато българите и руснаците са имали писменост и масова грамотност,никой освен Византия не имал такава култура,всички останали са били диваци

56

Анонимен

преди 4 години

Англия ще прави всичко възможно да срине Еврото и ЕС .Така че напърво време да унищожим британската лира като курс .Да се разменят сто лири за едно евро !

55

Анонимен

преди 4 години

Християнството в Русия е като всичко друго-изкривено. Погледнете техния "духовен водач" Гундяй. Милиционер, търговец на спиртни напитки и цигари (разбирай смърт за мужика), с часовник за 30 000 Евра. Изродена, смахната работа...

54

До 53

преди 4 години

И с какво ги е ограбил запада бе тюфлeк? На вас руснаците все някой друг ви е виновен. Ограбили ги били тия ***. Кой им е виновен, че за 100 години комунизъм не създадоха нищо, което някой да иска да купи, освен да си изпомпват петрола и газа и все се кланят на някакъв ***-вожд.

53

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са варвари. Те не възприеха Християнската вяра от нас както трябва и си плащат за това.

52

V

преди 4 години

Иска да каже че германския интерес трябва да е за сметка на интереса на другите. Да не питаме САЩ за ,,технологичните данъци ,,за да не спрат вноса на немски колички. Да не искаме европейска армия ,а само да купуваме леопарди (които отдавна са демоде) Това си е четвърти райх . Той работи само за германските интереси за сметка на останалите . Това означава че другите народи ще бъдат смазъни от Германия

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРусия е бедна,защото е жестоко ограбена от запада,ограбиха не само СССР,но и дори териториите на Русия,а според проклетия Чубайс,около 30 милиона руснаци са измрели от глад през перестройката и управлението на Елцин,това е геноцид над това население.

50

Анонимен

преди 4 години

Един от концлагерите в които австрийците са избивали руснаци,ако не искат да се пишат от новоизмислената нация "украинци",се нарича Талергоф,който функционира от 1914 г. до 1917г.,но в нета няма да ви напишат истината за него,а само лъжи,за да се прикрие истината за извършените зверства над руснаци и асимилацията на славяните.

49

Анонимен

преди 4 години

Един от концлагерите в които австрийците са избивали руснаци,ако не искат да се пишат от новоизмислената нация "украинци",се нарича Талергоф,който функционира от 1914 г. до 1917г.,но в нета няма да ви напишат истината за него,а само лъжи,за да се прикрие истината за извършените зверства.

48

Щирлиц

преди 4 години

До Анонимен 42Русия това и прави,защото украинското гърне къкри отдавна,остава хубаво да заври.

47

Анонимен

преди 4 години

а само с фалшификации.Измислят какво ли не,за да унощожат славянския ни корен.Македонизацията(измисляна през 19 век и фанариотството - 17 век), украинизацията(измислена през 19 век),елинизацията(измислена през 17 век), тракизацията(измислена през 19 век),румънизацията(измислена края на 17 и през 18 век) са измислени нации.

46

Щирлиц

преди 4 години

До продължение4Същото упражнение се прави и спрямо днешните "украинци",само че то започва горе-долу след средата на 17в.

45

продължение4

преди 4 години

По същия начин се написва учебник-граматика през 1780г. за българите на север от Дунав от австрийците и се измисля "румънска" нация,като на немците им коства почти сто години работа,за да съставят нов език и азбука,нова фалшива история и през 1865г. успяват с плана сиДнес се опитват да се гаврят и с българската история,като измислят "тракийска" нация и ни подменят българо-славянския корен,а украинците да ги пишат новоизмисленото "шведи",без никакви исторически извори и факти,а само с фалшификац

44

Анонимен

преди 4 години

Русия е мизерия, 100 пъти по-бедна от Европа. Винаги са били така и все така ще бъдат. Пият разни шампоани...

43

Анонимен

преди 4 години

Като министър на отбраната на Германия, баронеса Урсила Фон дер Лайен е назначила за секретар по въоръжението Катрин Сюдер - успяла бизнес дама, която е работила 14 години за американската консултантска фирма McKinsey. През 2015 и 2016 година McKinsey изведнъж са получили договори от министерството на стойност 250 милиона евро, при декларирани от ведомството само 5 млн. за консултанти.

42

продължение 3

преди 4 години

Тази политика на асимилация на славяните започва още през късното Средновековие, провежда се от немски,френски шпиони и дори от един евреин,който е бил немски(!) националист,така шпипоните навлизат в Полша,Русия и създават умишлен конфликт между поляци и руснаци,да се избиват помежду си брат със брат,защото в миналото Полша е била част от Русия и също са руснаци по произход,поляците се откъсват от Русия и така създават отделна държава Полша.По същия начин се написва учебник-граматика през 1780г

41

Баронеса Урсула

преди 4 години

не моа я гледам тази потомка на Нацистите!

40

Анонимен

преди 4 години

Русия не трябва да прави нищо за Украйна, просто трябва да чака. Украйна ще бъде част от Русия рано или късно. За Западняците нека трошат още милиарди ако искат за Украйна, но явно вече се отказаха.

39

Анонимен

преди 4 години

Европа е само придатък на голяма Евразия която се владее от Русия. Мястото на ЕС в бъдеще е като придатък на Русия и няма сила която да промени това.