28

АнонимеН

преди 4 години

ВМА СЕ ПОДЧИНЯВА НА ГЕРБ!!!АКО ГЕРБ ИМ НАРЕДИ ДА ЛЪЖАТ ТЕ ЩЕ ЛЪЖАТ КАТО РАЗПРАНИ!!ВМА Е ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА!------------ОСНОВНАТА ПРИЧИНА ЗА ЛЪГАНЕ Е ДА НЕ СЕ ВСЯВА ПАНИКА СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО И НАЙ-ВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ВРЕДИ НА ВСЕ ОЩЕ ЗАКОННИЯ РЕЖИМ БОРИСОВСКИ!!!--------И ДА СА БОЛНИ НЯМА ДА ПОСМЕЯТ ДА ГО ОБЯВЯТ ЩОТО ТОВА ВРЕДИ НА БОРИСОВ !

27

Анонимен

преди 4 години

Естествени - нека да страдат хората. Някои направил грешка и осъден. Освен ако не е мутра с парички и познат. Тогава ревете ...

26

Анонимен

преди 4 години

До 16Дължали по 500к на държавата? Ти добре ли си бе! Дано ти падне тъпата държава на главата тогава!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 4 години

"НЕ ЗНАМ КАКВИ ТЕСТОВЕ СА ПРАВИЛИ НО НА ГЕРБ ДОВЕРИЕ НЯМАМ НИКАКВО!!!!"На теб ако ти направят IQ тест вероятно ще излезе отрицателен, Хайде у лево, червенушки и чебурашки.За копейки душите си продават!

24

Анонимен

преди 4 години

До 19Мълчи! Стига приказва глупости.

23

Анонимен

преди 4 години

До Клеции ДвеСакън, да не е от Младост 12 или Надежда 17 ... какъв човек е, ако не е роден в София?

22

Анонимен

преди 4 години

А защо не сте допълнили новината, че 36 от тези, които са били в самолета са с положителни проби и вместо да сложат всички пътници под карантина още на летището, са ги разпратили по държавите , от които са, включително и болните ?

21

Пич

преди 4 години

"НЕ ЗНАМ КАКВИ ТЕСТОВЕ СА ПРАВИЛИ НО НА ГЕРБ ДОВЕРИЕ НЯМАМ НИКАКВО!!!!"На теб ако ти направят IQ тест вероятно ще излезе отрицателен, Хайде у лево, червенушки и чебурашки.

20

Анонимен

преди 4 години

НЕ ЗНАМ КАКВИ ТЕСТОВЕ СА ПРАВИЛИ НО НА ГЕРБ ДОВЕРИЕ НЯМАМ НИКАКВО!!!!ТЕСТОВЕТЕ НЕ СЕ ПРАВЯТ ОТ ГЕРБ!ТЕСТОВЕТЕ НЕ СЕ ПРАВЯТ ОТ ГЕРБ!

19

Нерез

преди 4 години

Момиче и момче, студенти, 14 дни в карантина двамата тия ще се разцепят. Да са живи и здрави младите.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14 Много просто - хората по служба, освен че са принудени да си изкарват хляба, обикновено пътуват по утвърдени маршрути, спазват график и са по-информирани за текущото положение. Екскурзиантите отиват някъде да си веят шапката и не са длъжни да се отчитат пред никого, което ги прави по-опасни.

17

АнонимеН

преди 4 години

ОТ НАЦИОНАЛНАТА ЛАБОРАТОРИЯ ОБЯВИХА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ ТЕСТОВЕ ЗА КОРОНА ВИРУСА ПОРАДИ ЛИПСА НА КОНСУМАТИВИ!!!!НЕ ЗНАМ КАКВИ ТЕСТОВЕ СА ПРАВИЛИ НО НА ГЕРБ ДОВЕРИЕ НЯМАМ НИКАКВО!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Тези двете пикли сега дължат 500000лв на държавата за частната разходка на Спартана да ги прибира от Франция. Кози. А народния ансамбал от 40-50 човека как можа да се прибере на време а тези не? С какво са по специални. Кози.

15

Анонимен

преди 4 години

Двама? Па аз лично познавам поне 10 души емигрирали в Китай. Откакто пламна тоя измислен вирус, поне 3ма се връщаха и заминаваха. Хиляди с а пътувалите. Да ненказвам, колко народ лети от други летища и сигурно ВЪОБЩЕ не е отчетен. Ама сега нали си правим ПР ...

14

Анонимен

преди 4 години

До 10Не разбирам защо наричаш хората овци осем ако ен било по работа. Каква е разликата, според теб?

13

Анонимен

преди 4 години

Като не са заразени за какво са харчили толкова пари да ги карат чак от Китай, да докарат няколко заразени китайци за да могат да се правят експерименти с тях.

12

Анонимен

преди 4 години

А ансамбълът от Петрич никой не го изследва. Това бяха 45 човека.Всичко е ПР - да оправдаят откраднатите пари за тестовете.

11

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам на некадърнниците от ГРОБ.

10

Анонимен

преди 4 години

Наскоро се снабдихме с тестовете, имаше новина за това. Лошото е, че тези тестове не са толкова сигурни, колкото е карантината. Тези двамата ще ги гледат под лупа, което е добре. Притеснителни са онези, които се връщат от тук и таме без да се съобразяват с обстоятелствата и без да сигнализират на здравните власти. На някои овце им е трудно да ограничат пътуванията до минимум, изключвам разбира се хората на които това им е работата.

9

Току що Кунчев

преди 4 години

каза, че по нищо не могат да определят вида на вируса. Определя се вида, по това от къде идва болният.