88

Анонимен

преди 4 години

Тук гледам всеки дава мнение и обсъжда Божков. Половината от коментиращите доскоро,сигурно не са му чували името,сега гледам чак лични нападки и квалификации използват. За разлика от тях аз познавам Васил Божков лично. Изключително интелигентен,прецизен и точен човек....както и изключително смел и отмъстителен. Ще видите как дори с цената на себе си ще нахендри герберастите и Баце....Просто това им е началото на края на властимеещите...Всички ги знаем колко са прости...но чак такава простотия да скочат на Божков не съм очаквал от тях... И ще поясня защо: Той им знае и прилежно е документирал а

87

Анонимен

преди 4 години

А и част от авоарите са в Бг.Бизнеса е в Бг.Ако докарат Череп в Бг туй вещае само проблеми за българите и според мен те не ги искат

86

Анонимен

преди 4 години

Ей сега ще се види кой къде е.Щото логиката гласи, че няма да го върнат. Баш сега.Ако обаче го върнат, туй ще е сигурно доказателство, че някой много силен, абе най-силния ги е "помолил" да го върнат.И тогава ще стане ясно, че може би са го пуснали да бяга, за да покажат, че винаги могат да го хванат.

85

Koly kucia

преди 4 години

Давай Таке,ти си

84

Анонимен

преди 4 години

То хубаво, ама и сърбите си потвърдиха за един арест и те така - 5 години (досега). Пък на всичкото отгоре с тях и споразумение за ексдрадация има с тях.

83

Станчо

преди 4 години

Гешев вече е подготвил ЧУВАЛА, с който ще донесе Черепа. Трябва обаче да провери вътре да не е останала някоя мишка, която да обърка плановете. И да оттренира въпроса как ще метне чувала на гърба си ...Малко е сложно ...

82

до 93 Shark

преди 4 години

Точно за това говоря и аз. Не може служебно лице да се мотае с шапка на star wars. Аз го намирам за напълно непрофесионално. Има си някакъв код за облекло - ами не си пубер на 12. Спазвай го. Не, че ми дреме. Ама такъв ако ми дойде в офиса как да го възприемам сериозно. Пубертетче на 60 годинки? Да го питам мама дали му е дала носни кърпички ли?

81

Shark

преди 4 години

ТОЯ НА СНИМКАТА НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА ЛИ ВИ ПРИЛИЧА?! нА МЕН МИ ПРИЛИЧА НА СЕЛЯНДУРСКА МУТРА! И Е ТАКЪВ!

80

ПроСоТо

преди 4 години

До До ПроСоТои ти ли не си разбрал/а за какво става дума?Аз НЕ "защитавам" НИКОГО!!!!!..Нещата са принципни:-Ако има престъпление,то се представя пред Съда и той ,СЪДА,се ПРОИЗНАСЯ за наличието или отсъствието на вина!..НЕ МОЖЕ ,няма начин КОЙТО И ДА БИЛО,да се "произнася" за това кой е "престъпник" и кой не,ПРЕДИ да се е произнесъл СЪДА!!!!!..ОСЪЗНАЙТЕ ТОВА!!!!!!!!.....Ама това е толкова "просто и логично" бе,що за същества сте,щом го не разбирате?!

79

до 89

преди 4 години

Извинявам се, че ще те поправя. Това не каскет, а лимитирана серия на star wars шапка. Струва някъде към 250 долара.

78

избирател

преди 4 години

"Каскета срещу Черепа",вероятното заглавие на новия нискобюджетен сериал по телевизията.....

77

Анонимен

преди 4 години

Хубав каскет си има човека!

76

Ханибал

преди 4 години

Обесете го за краката и с малко сол ще стане на една хубава веяна сланинка. Я какви хубави бузки има - точно за скарата. Ама арабите не ядат свинско. Жалко - от такъв *** месцето да отиде зян. Нищо бе. Ще си дойдеш. Я гранотометче, я калашник, я противотанкова мина те чака вече. Те твоите ортаци те чакат ли чакат.

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 80Хаха...................химиците са ти виновни на теб................леле, колко си ***!!Значи, аз като съм доктор по химия, да ходя в затвора, така ли, според теб????

74

До ПроСоТо

преди 4 години

Стига си го защитавал тоя мафиот Васил Божков - Черепа!!!Мястото му е в затвора.........а парите и имотите му, да се конфискуват в полза на държавата!!

73

до 80

преди 4 години

Ко стаа парапитек? В каменната ера как сте?

72

ПроСоТо

преди 4 години

АРЕСТА Е ИЗВРАЩЕНИЕ!!!!!!!Какво става ,когато некой го арестуват?..-Него го ЛИШАВАТ от СВОБОДА БЕЗ ПРИСЪДА и правото му на защита,докато на "прокурора" и "следствените органи" им се ПОЗВОЛЯВА да бръчкат НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ !!!!Това е в грубо нарушение,...това е всъщност ГРУБА ДИКТАТУРА на "овластените органи"!..Като искаш-разследвай когото си искаш на воля!..Но ПРЕДИ да се е произнесъл съда,задържането му "под стража" си е ЧИСТА ПРОБА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!!

71

До Тонката

преди 4 години

До ТонкатаКай честно - помощно училище ли си завършил, или си откровен мозъчен инвалид, на който са му пуснали интернет :)))))

70

Анонимен

преди 4 години

ОЛИГАРСИТЕ ПЛАЩАТ ЛУДИ ПАРИ НА ХИЛЯДИ ЛУЗЪРИ, ЗА ДА ИМ ДРАСКАТ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ- Е ДА ДЕ, АМА КОЙ ИМ ВЯРВА.

69

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРВЕНИТЕ СПОНСОРИ ЕДИН ПО ЕДИН В АРЕСТА, А ПОСЛЕ ЗА ДЪЛГИ ГОДИНИ В ЗАТВОРА- КРАДЦИ Д О Л Н И, ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ВИДНИТЕ ДЕЦА НА ПАРТИЯТА МАЙКА ВДИГНАХА ЛОЗУНГА СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО НАД ДВОРЦИТЕ , САМОЛЕТИ И ЯХТИ, НАД НЕВИЖДАНИТЕ СИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ И ЛИЦЕМЕРНО ПЛАЧАТ ЗА БЕДНИЯ СИ НАРОД- НЯМА ТАКОВА ДРУГО ОБРАЗУВАНИЕ, ЗАМИСЛЕНО В ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ПАРДОН В ГРУ.