325

Петър Гергов

преди 4 години

Сега след като изминаха 30г. от промените и държавата в лицето на новия главен прокурор показа че има воля да смаже организираната престъпност, червените мекотели изпълзяха от септичната яма за да бранят онези които вече три десетилетия са издевателствали над тях самите. 50г. съветско-комунистическото робство е превърнало една не малка част от народа ни в човешки полуфабрикати. Индивиди със закърнели умствени способности, които тъгуват за онези, които ги крадат, изнасилват и убиват.

324

Г

преди 4 години

Поредните циркове , та той изобщо не фигурира в системата на Интерпол Пълнят ни главите за избегнат другите проблеми в държавата

323

Кари

преди 4 години

До Мевляна Румиоткъде знаеш за шапчиците? не, че очудва някой, но имаш ли инфо?

322

Киро Х

преди 4 години

Маскарад за плебса. FF (fast forward) Няма да го екстрадират. Мерси!

321

Анонимен

преди 4 години

Пичое коментиращи, нали се сещате, че милиардер няма как да бъде хванат толкова лесно и осъден още повече в България. На Васил Божков му е отнет паспорта в Дубай, защото изтича на 19.02. и му е дадена ЛК за временно пребиваване в държавата. Цялата патардия е, че е нарушил паспортния режим там. Пък Гешефта ще си яде публично каскета с лъжите си!

320

Анонимен

преди 4 години

До 365Кои са нарушенията по задържането му?Имаш допълнителна информация, която не знаем или просто си плещиш ей така, за да издглеждаш интересен?

319

Анонимен

преди 4 години

А всички нарушения по задържането? Само за тях може да осъди прокуратурата....

318

Анонимен

преди 4 години

Божков твърдеше, че е на Балканите. После обясняваше, че онзи самолет не е негов, че не е в Дубай. Оказа се, че е точно там. Сега кой ще му повярва, че е невинен?

317

Анонимен

преди 4 години

Божков е организирал килърите. Сега ще стой в ареста ч, за да излезе невинен. Аз на ваше място, няма да излизам в София, че ше стане на военна зона скоро ...

316

Мевляна Руми

преди 4 години

Едни хора с малки шапчици му хвърлиха око на бизнеса. Тях Черепа не може да уплаши. Но види ли че губи всичко ще се разпри казва. А той знае не много а всичко и с детайли за последните 30 години.Най вероятно ще се разберат с останалите БГ мафиоти да му се вземе бизнеса но да му се остави богатството, а той да си мълчи за 30 годишния грабеж.

315

Анонимен

преди 4 години

Изгониха двамата руснаци и подгониха Божков. Изглежда е заговорничели с руснаците. А президента мълчи и за руснаците и за Божков. Нали всеки ден все за корупцията опяваше? Сега като погнаха хазарта за корупцията мълчи като риба.Или ако корупцията е от спонсор на БСП мълчим а я заклеймяваме само ако е от ГЕРБ.

314

Анонимен

преди 4 години

На този етап вярвам на думите на главния прокурор. Вярно че народът много е лъган и е изгубил доверие, но има и много съзнателно объркващи мнения с непочтено цел.

313

Анонимен

преди 4 години

ГешеФта го търси да го бие... Как ще си яде каскета публично този милиционер...

312

Анонимен

преди 4 години

Докато въртеше бизнес само в България никой не го закачаше. Ама сега върти бизнес в няколко чужди държави и явно е настъпил американското коте по опашката. Та за това го подгониха. Да не мислите че нашите имат толкова смелост да го опандизят?С големия брат за гърба всеки е ербап.

311

Бай х

преди 4 години

Гешев Радост!

310

АНОНИМЕН

преди 4 години

АМА ВЯРВЯТЕ ЛИ НА ДУМИТЕ НА ТОЗИ ПРАЗНОДУМЕЦ. ТА ТЕ МУ ДАДОХА ЧЕРВЕН КОРИДОР ДА СЕ ИЗМЪКНЕ И ТОГАВА ВЗЕХА УЖ ДА ГО ТЪРСЯТ. НЕ Е ВЯРНО И ТОВА, ЧЕ ИНТЕРПОЛ ГО ИЗДИРВА. КОЛКОТО ВЪРНАХА БРАТЯ ГАЛЕВИ ТОЛКОВА ЩЕ ВЪРНАТ И ТОЗИ. А ВЪРНАТ ЛИ ГО ДОСТА ХОРИЦА ПОКРАЙ НЕГО ЩЕ ИЗГОРЯТ И ТО ОТ ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА.

309

Скептик

преди 4 години

Днес в бакалията една дама си купи вафли, цигари и талончета за търкане. В България има сигурно към 40 000 такива бакалии (средно на окръжен град 1000, а в бабан София 10000). Та значи това е гръбнакът на нашата икономика. Тези 40 000 обекта издържат сигурно към 100 000 души. Очевидно тези хора зависят най-вече от Доставчика на цигари и Доставчика на талончета. Очевидно, а и го показаха онзи ден че, а са рекли, а са блокирали НС и МС. Затова трябва тези Доставчици да са Наши Хора. Простичко.

308

ББ

преди 4 години

нали знаете коя 100 годишна пак ще загуби изборите за 10000000 път :)))

307

Анонимен

преди 4 години

Ще разбереш спокойно ти и Гърция бъркаш с Дубай

306

Анонимен

преди 4 години

Дядо соци е писал доноси като партиен секретар а домати дето комунист ще бере та това е работа не е като да крадеш