435

До 457

преди 4 години

Срещу Божков има публичен атентат.Спаси го шофьора му на мерцедеса.А и за още два се говори.

434

pomni

преди 4 години

mahai se zaedno s tikvata

433

Анонимен

преди 4 години

До гражданин Даваме си сметка ,че именно Бойко и ГЕРБ -2014 година ,му осигуриха този Закон за хазарта . И сега изведнъж ... Вината е в приелите закона и министър Горанов,който нито един път за тези години не направи нито едно проверка и нито един път не протестира тоз удобен Закон, приет от Шайката и приложен от Министерският съвет . Как се наричча това .Според мен ,ОПГ,облечена във власт .

432

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен А какво лиг-авене беше през 2014 год. котато Горанов и ГЕРП приемаха поравката в Закона за хазарта и отхвърлиха преложението на Кадиев за по високи данъци

431

Анонимен

преди 4 години

Този каскет, като лъже чак сам си вярва, ама и Средствата за Масова Реклама и Дезинформация (СМРAД), не си поплюват. Всеки може да провери на сайта на Интерпол издирваните българи до днешна дата, където лицето Васил Божков липсва. 45 души са за издирвани с червена бюлетина, сред тях са Галевите и Цветан Василев, но Божков не е в списъка. Айде холан смрадове!Продължавайте да вярвате на това, какво ви пее телевизора.

430

Анонимен

преди 4 години

Осигурете на руския шпионин в президенството и неговите фенове. На тях повече им е нужен. Радев, оставка!!!

429

РУК-ЙУХ

преди 4 години

Аз нямам нищо против подобни съмнителни личности и хора от най-висшите етажи да се разследват. Нека се разследват яростно всички, политици, министри, депутати, съдии, директори на агенции държавни предприятия. ВСИЧКИ!Лошото е, че аз не виждам нито един читав, който да може да докара някакъв усезаем прогрес. Не виждам нито една личност, която да е хем морална, хем кадърна, хем енергична, хем отворена към обществото. Всичките имат поне по един дефект с трагични измерения.

428

мишо бирочето

преди 4 години

ше разпределят пари... чекайте. парите са отдавна в касичките на ефрейската мафия. порко ще мъти водите на много хора и скоро ще заколим прасето с банкянска минерална вода. айде хаирлия и да го последва целата му хунта. а вас роби ще ви яхне некой друг, защото сте овце и освен да ви доят, стрижат и колят за друго не ставате.

427

Анонимен

преди 4 години

До ефект на доминотоХа *** как да не хапе . Затова са тези циркове със ,,шпиони ,, незаконно подслушване на Държавен глава ,кабарето с Черепа ,допуснат от ГЕРБ и Горанов до копанята ,с промени на Закона за хазарта през 2014 година . Сраната ни най бедната в Европа ,най корумпирана ,най умираща ,с мъждукаща икономика ,най ниска раждаемост ,1 в света по смъртност всвета ,боклуджииницата на Европа , отровен въздух . Затова е циркът . А и СЕТА тихомълком го гласуват ...Клоуни .

426

Петко

преди 4 години

Гешев ми се издига в очите. Аз се опасявах че ще бъде слаб. Нещо като Цацаров.Явно България е в добри ръце.

425

ефект на доминото

преди 4 години

Kypнелия губи по всички фронтове.Змията хапе като я настъпят.Бъдете бдителни, защото ще употребят средство за масово поразяване. Перник беше за тренировка. Следва друг голям град. Я София, я Пловдив.

424

ДЖОВАНИФАЛКОНЕ

преди 4 години

Браво Гешев! Продължавай в същия дух,...дано имаш късмет и Бог да те пази!

423

лафка е руска

преди 4 години

Лафка е руска компания която осигурява прикритие на определени проекти в България

422

Българин

преди 4 години

Васил Божков е с обвинения !Търсят го от интерпол ,но лотарията за която се дължат данъци и такси за половин милиард се рекламира по телевизията и се продава в Лафка?Пародията Гешев +Бойко+Доган и Пеевски е тук и сега !

421

Анонимен

преди 4 години

Не може няколко човека да държат парите на цяла държава, дано ги вземат от всички и разпределят и за по бедните да има по нещо, много алчни хора. Колкото повече трупат повече искат Да им осигури психолог да си лекуват алчноста. Ковчега няма джобове. Комшията умря оня ден ама като гледам къщата му си е още там не си я взе

420

Анонимен

преди 4 години

До 440..Виж сега..Не сме в "училище" та да гоним и запетайките.В нета се пище всякак. По важното е,написаното да може да се схване разбираемо .от що годе средно интелигентния българин! Тук пишат и висшисти по цели "романи" И никой не може да разбере нищо от казаното! Така че хайде моля ти се! -:) Не си му/и "даскал"! По важна е темата! А ти за какво се хващаш!

419

bayyyy

преди 4 години

защо ли гешефта влиза в имотите на богатите все когато са в чужбина i много добре знае това, защо ли не смее когато са си у дома , туй да ми отговори тоз другар, после аз шъ му отговора.

418

смях

преди 4 години

И тези имат фенове , и ми говорят са справедливост някой гербав фен няма ли да коментира фактите Едва ли

417

а това

преди 4 години

ме утрепа направо . Кога ще се сезира Гешев"Най-много обществени поръчки ,тя и свързаните с нея фирми имат, с община Кочериново, с които са сключени договори за около 11 000 000 лв. Другите общини са Якоруда, Челопеч, Несебър и други.Не след дълго Атанасова пое и 11 млн. лв. от проекти на Община Кочериново, която иначе няма пари за принтер. Дамата до Славчев блести с джип Рейндж Роувър с шофьор-охрана

416

и оооще

преди 4 години

"Жената до него, която е шеф на партията Напред Българи и бивш кмет на Нови Искър от ГЕРБ пък превъртя поредица от обществени поръчки за милиони. Тя държи фирмата Юнивърсъл консултинг и Ко ЕООД. Компанията има над 12 спечелени обществени поръчки. Най-голямата е била в община Чупрене област Видин, на стойност 6 967 418 лв. Тогавашният кмет от БЗНС Ал. Стамболийски беше арестуван точно за източване на фондове.