166

Бате Гойко

преди 4 години

"има висока степен на вероятност"Според последните тенденции в правото (дори международното), това е достатъчно за да получиш обвинение.

165

Моралния стожер???

преди 4 години

За какъв морал говорим при човек, който е женен и си назначава любовницата да му е. PR-ка. Това ако не е конфликт на интереси здраве му кажи. А дали е морално, вие преценете!?

164

Анонимен

преди 4 години

НЕ ПИПАЙТЕ ПРЕЗИДЕНТА - ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК, ИЗБРАН ОТ ХОРАТА И ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК С РЕАЛЕН РЕЙТИНГ

163

Анонимен

преди 4 години

От всичко е ясно-браво на Деси. -Радев лейтенант -Деси е приятелка. - Радев е генерал - Деси е любовница. -Радев президент - Деси съпруга. Браво на Деси,бъди като Деси.

162

1

преди 4 години

До кой може,няма ли да е по-добре,банкянския,да подаде оставка,той е много "честен"

161

без имунитет

преди 4 години

Радев, като иска промени в Конституцията, да ги получи - да бъде отменен имунитетът на президент, премиер, депутати. Заради имунитета си президентът е безнаказан и недосегаем, и значи, Деса владее жилища, които не и се полагат, вземала е заплата, която не и се е полагала, защото не нямала нужната квалификация! Била е на две длъжности едновременно с две заплати, без да е специалист.

160

кой може

преди 4 години

По въпроса за изхода от ситуацията. Най-честното решение е Радев сам да попаде оставка. Но, не разчитайки на Радевата честност, казвам - и без тълкувание на Конституцията за имунитета на президента, има решение. Ако съдът не може да обвини президента, то парламентът може и трябва да го направи. Обвинете го и го уволнете.

159

как пък не

преди 4 години

На въпроса - защо в медиите са изнесени записи от СРС, Румяна Коларова сутринта много убедително отговори: Президентът искаше повече инфо, дадоха му инфо. Той сам си го търсеше. А от себе си добавям - да забраним употреба на СРСта, за да крием любовницата на президента?! Да се крие как я е назначавал и е давал жилище? Той да си мишкува зад гърба ни, а ние да се правим на пуритани?!

158

кои са

преди 4 години

Кой е Митко и кой е Христозов, за които Радев говори на записа? Началникът на ВВС трябвало да се свърже с тях. Е? Кои са те? И защо те са пощенската кутия нта Радев?

157

Анонимен

преди 4 години

Този Близнашки много добре знае,че щом в подслушвания разговор се включи действаш Президент записът се прекратява,какъв тълкувател е той на конституцията.Кокошкарска история.

156

Анонимен

преди 4 години

223 тиквата не се жени и не назначава на сладки,платени длъжности любовницата си.Да е ясна Деси е била любовница на моралиста.

155

Анонимен

преди 4 години

много им пречи, много! без него искат да си играят игричките - на тъмпо, без шум и после само да си обнародват в държавен вестник каквото са се наговорили шайката! страната се управлява от една хунта, която няма да се спре прид нищо за да остане на власт завинаги.

154

моето мнение

преди 4 години

Еврото ще става 6 лева, а те ни занимават с глупости!Ако искат да се занивата със СРС-та да започнат с "Ало, Танов!"Бойко много да внимава, че управлението му може да приключи като това на Николае Чалушеску!

153

1

преди 4 години

До Така е ..точно за това,че е комунист,тиквата не подава оставка.

152

1

преди 4 години

До Анонимен-216,а любимия ти пожарникар,с розовите чорапи,не трябва да си подава оставката.

151

Анонимен

преди 4 години

Защо ли зад този комплот, прозира сянката на онова бивше президентче?

150

Така е ..

преди 4 години

Комунист оставка не подава. Справка : Нинова.Да не е луд.11 000 лв. заплата до живот.

149

1

преди 4 години

До Анонимен-220, да не би твоята морална тиква,живее с жена си.

148

1

преди 4 години

ало танов,бойко съм,виж там спри митничарите,че съм обещал,първанов и той е обещал,виж изкарай ги от там.

147

Само военна хунта

преди 4 години

може да спаси България от ***! Помощ от никъде няма да дойде!