58

Анонимен

преди 4 години

това не е никакво развитие, иска да се върнат на ниво пещерен човек преди 1 милион години, щом дойде пубертета и хайде, мъжко и женско се събират и правят потомство, това е полу-животински начин на живот, при пещерняците е било така.

57

Ердо Ган

преди 4 години

Няма страшно. За сигурен резултат и гарантирано порядъчно дете ми се обаждайте лично. АЗ ще ви показвам как . С подробности . Младоженеца ще седи диван чапраз и ще гледа .Ако не внимава , няма проблем и да дойда да повторя .Особено ако булката е по-млада както съм препоръчал.Droit du seigneur/ Lord's right. Турция тепърва навлиза в средновековието .

56

Анонимен

преди 4 години

До До 17"Стига сте вярвали на глупости и как африка завладявала европа или щатите. До момента е нямало случай беден и болен да е завладял богат и здрав."Поглени франция. Тя си е вече африканска страна. Англия е пакистанска. Швеция е сомалийска, германия е турска а САЩ скоро ще е с мексиканско мнозинство.като говориш за "богат ис зрдрав" коя държава имаш предвид? Хомо-гей-джнедър-либерасткия комунистически европейски съюз ли?

55

Мъни мъни

преди 4 години

До Пари париНие сме най бедната държава в Европа и не само, за това и няма раждаемостНие не сме най-бедната държава в Европа и раждаемост няма защото българите не искат да гледат деца или искаш да ми кажеш, че преди Освобождението българите са били много богати и са имали по 5-6 деца, а сега когато буквално пилеят пари за скъпи телефони, цигари, дрехи, кръчми, коли, екскурзии са много бедни и не могат да гледат деца.

54

Анонимен

преди 4 години

такъв начин на живот не води до щастие, познавам много млади семейства с малки деца, които веднага след гимназия са направили децата и са почнали работа, не са учили в университет, всички са с много ниски доходи, ниска култура, с евтини коли, под наем, с евтини дрехи, евтина храна - е, това ли е щастието? за жените е по-зле, понеже дълго време не работят заради малките деца - е, това ли е развитие?

53

...

преди 4 години

Турция задмина половин Източна Европа по развитие и доходи и има заводи каквито тук надали ще имаме някога... Немците да се замислят за развитието на по- бедните в ЕС и то особено на Балканите, а не да пускат долнопробна пропаганда щото е ясно къде драпа да иде фолксваген.

52

РОКО

преди 4 години

"По време на акта мислете за своя духовен водач, за да родите порядъчно дете!"... nлемето дивашко.

51

999

преди 4 години

ТОЛКОВА МНОГО СПЕКУЛАЦИИ КЛЕВЕТИ И ПРОСТОТИИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ ???КАК ВИ УБЯГНА ТАЗИ НОВИНА , БЕ???НАЛИ ВСЕ ОЩЕ РЕШЕНИЕ НЕ БЕ ВЗЕМАТО - НО ТОКУ ВИЖ В ТУРСКАТА ПРЕСА:СТРОЕЖА НА ЗАВОДА НА ФОЛЦВАГЕН В ТУРЦИЯ - ЩЕ БЪДЕ ГОТОВ ОЩЕ В ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА ГОДИНАТА....ДО КАТО ВИЕ ЗАНИМАВАТЕ БЪЛГАРСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ С ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ И ИЗМИСЛИЦИ И ГИ БАЛАМОСВАТЕ...РАЗБИРАШ ЛИ ТАМ НЕЩО СЕ ГРАДИ И ПРАВИ!

50

Анонимен

преди 4 години

Азиатска трагедия...

49

Анонимен

преди 4 години

Кофицентът на раждаемост в Турция за миналата година ее 1.99 и за пръв път е под коефицента на възпроизводство от 2.05.Тъй като населението им е младо,чисто по инерция общият брой ще продължи да расте,но в дългосрочен план и те ще започнат да намаляват,вероятно след едни поколение.А и прираста който ще бележат е предимно от кюрди които и сега са около 20-25%.Въобще,светло бъдеще ги чака.

48

Пари пари

преди 4 години

Турция е ярък пример, как всичко е пари и заради икономическата криза, се раждат по малко деца. Ние сме най бедната държава в Европа и не само, за това и няма раждаемост.

47

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е, че подкрепя раждаемостта - за разлика от боко крадеца и шайката му комуноиди. Лошото, че тез деца ги готвят за война (познайте с кого), промиват им мозъците от малки.

46

Анонимен

преди 4 години

Турското население се увеличава за сметка на кюрдите, които имат по 15-16 деца и вече са над 30 милиона само в Турция

45

секс по мюфтийски

преди 4 години

Ердо вече влезе и под юргана на хората. От една страна, правете секс патриотично. От друга страна, мислете за мюфтията, сиреч, освен Ердо, под юргана ви да се намира и главният мюфтия. Няма да мисллите за някоя манекенка или за мъж - секс символ. Ердо и мюфтията да ви вдъхновяват за секс.

44

Анонимен

преди 4 години

Само уважение заслужава Турция за подкрепата за семействата и децата.

43

Анонимен

преди 4 години

Не съм от феновете на Ердоган но мога да ви кажа, че така се прави държава.Основният капитал на една държава са хората и децата. Всеки, който е минал 40-те или 50-те и няма деца и семейство предпочита вместо за бира и разни банкети де е дал за деца и тяхното отглеждане, отколкото за безсмислени удоволствия. Ердоган насърчава раждаемостта, а Тиквата иска да изгони всички млади за да няма недоволсво и опозиция.Турция строи ядрени централи, заводи, мостове, а ние не можем да поддържаме язовирите

42

хм

преди 4 години

Майките със забрадки били по-добри майки. Туркинята е трябвало да каже на сина си: "Тогава айде гит при майка със забрадка!"

41

Анонимен

преди 4 години

Никога не ме е напускала мисълта, че от татък Капитан Андреево интелект и напредък не вирее. Жалко за нашите сънародници, които не знаят към кой свят принадлежат. Цивилизация или децата ти да сънуват ковчези под диктовката на ***.Ми

40

Анонимен

преди 4 години

Да си пума е психическо заболяване!

39

Убре

преди 4 години

Хубава работа, ама...