171

Sichtpunkt

преди 4 години

Аз с всяко изказване на "Зеленият пъпеш" се убеждавам, че той не е българин! Постоянно плюе България. Как пък веднъж не видя нещичко позитивно и добро?Ако го слуша човек, то той би бил постоянно в депресия.

170

Анонимен

преди 4 години

Ал Бънди е най големия интригант само разидинява народа.Този шапкар цял живот е бил на хранилката , знае ли как се заработват пари.

169

Анонимен

преди 4 години

Писна ми от тоз президент само реве ,все едно нищо положително не се случва ,много жалко

168

Винету

преди 4 години

До ПросТоТо. Стига с тоя купен вот от ГЕРБ. Тази плоча отдавна се изтърка. И цвъки го нямаше никакъв миналата година. А уличени ОФИЦИАЛНО закупуване на гласове са лица от БСП и ДПС, а не от ГЕРБ. Другото е плямпане без доказателства.

167

Хахаха

преди 4 години

При Сергей и Орешарски също.

166

Анонимен

преди 4 години

Това изказване на прецедента ми напомня една реклама на Кредисимо: Искам да си искам както казва Златка в нея.

165

Анонимен

преди 4 години

Москва и Петербург влачат парите и богатствата на 17 милиона квадратни километра колонии и са заробили над 150 народа.Това което влачат от зависими страни като България отделно.

164

Реалист

преди 4 години

До 160 ***. Само че ако си забравил да ти напомня, че ГЕРБ спечели три пъти парламентарни избори, когато не беше на власт - 2009,2014,2016. За каква администрация говорим тогава?

163

БСП

преди 4 години

при Жан Виденов нямаше криза и не бяхме на опашката.

162

Анонимен

преди 4 години

Вярно че има много бедни хора в България. Това е защото те имат социалистическо самосъзнание. Мързи ги да работят и чакат някой да им даде нещо заради черните им очи. С такъв матерял так и ще си я караме занапред каквото и управление да ни споходи.

161

До159

преди 4 години

*** то и с Българи е пълно и на Черноморието ни и в Гърция Нали уж постоянно на оплаквате че сме бедни .Руснаците ходили на почивка Ами да ходят това нищо не значи.Фактите говорят че Русия е най богата на полезни изкопаеми страна в света, а има по нисък стандарт на живот от България И пенсии и минимални и средни заплати са по високи у нас. БГ се развива в правилна посока И това е очевидно Един от най високия растеж и на икономика и на заплати в ЕСА с най ниските цени (Евростат) на стоки.

160

Байфидан

преди 4 години

До 2222. И всичко това при ББ ли се случи или е много преди това? И дали коренът на злото не е в наследството на онези, които празнуват на Бузлуджа?

159

air

преди 4 години

До Анонимен 163Точно за тези глупости говоря и ти не закъсня да се изявиш :))) Не разбра ли че не си вървежен вече. Аз живя в провинцията, но пътувам много и виждам добре какво е положението.

158

Анонимен

преди 4 години

Радев може да не е идеален, но от всички е най-добрия. Не е лъжец, не е страхливец, няма връзки с мафията, доста е начетен. Ако водеше правителство, нещата щяха да бъдат в пъти по-добре за България.

157

Анонимен

преди 4 години

Колко, колко още трябва да се разбере, че ГЕРБ, е една от двете наследници на БКП, и то по-лошата. Не може просто да се наречеш европейска дясна партия, и по етикета да станеш такава. Впрочем в БГ може: фалшиво уиски, фалшиви храни, фалшиви новини...Защо да няма и фалшиви партии. То май и народът ни е фалшив, и от там идват всичките проблеми.

156

RT

преди 4 години

Президентска република начело с Румен Радев...да върнем достойнството на народа ни. Имаме качествени хора, не се оставяйте да ви управляват Цачки, Нено Димовци и не знам си какви некомпетентни продажници

155

Анонимен

преди 4 години

Не г-н Радев , ние живеем в криза ,не ти.

154

Анонимен

преди 4 години

До airТи може да не си беден, но не виждаш по-далече от носа си, ръмпел герберски! Разходи се по провинцията да се убедиш как над 80 процента от работгещите са на минималната заплата и евентуално някакви подаяния.... И не всеки, който не е съгласен гербавите ви глупости е "комунист"! За разлика от теб дори не знам къде се намират партийните сгради на нито една партия, а и нямам намереание да знам, другарю...

153

истина е

преди 4 години

Скоро ще дойде видьов ден ,и сегашното правителство ще е осъдено за геноцид на народа !!Умориха и убиха пенсионерите а младите бягат както по време на чума ,и тиквата щял да ги върне !!

152

air

преди 4 години

Непрекъснато комуяги и техни производни ме убеждават колко съм зле и колко съм беден...що ли не се чувствам чак толкова беден и толкова зле..чак ме е срам.Тия чугунени глави не разбраха, че вече така не става, но упорито продължават по формулата, че една 1000 пъти повторена лъжа става истина. Другари, изостанали сте с 10-15 години.