18

Анонимен

преди 4 години

Тия са част от ОПГ ГРОБ! Тая част с хваленето.

17

Анонимен

преди 4 години

Много им се иска президента да е досегаем. Особено искат да стигнат до гърлото му. Само да можеха, ама засега, за щастие, не могат.

16

пери

преди 4 години

Не съм фен на президента и не гласувах за него, НО сега ми се вижда, че е нарочен, защото може да си позволи да критикува управляващите, за друго власт няма. Та тях много ги е яд и се чудят какво да измислят, за да му запушат устата. Като беше Плевнелиев на власт, никой не питаше конституционния съд какви права имал президента и дали бил недосегаем. Освен това, главният прокурор има доста по-важни и спешни въпроси да задава. С всички батаци с околната среда, тръгнал да се занимава с президента.

15

Анонимен

преди 4 години

До шматкаАбстрахирай се за момент от практиката, която конкретният президент си е наложил като работа и постави фигурата на това държавно лице от гледна точка на конституцията, от гледна точка на нас като суверен. Властимащите в момента умират от страх, защото утре може да изберем президент, който няма да е толкова търпелив и безобиден и ще търсят на всяка цена той да направи на своя глава констутуционни нарушения. Те искат да опитомят президента като институция и символ, те умират от страх!

14

Анонимен

преди 4 години

А този какъв беше преди 10.11.'89г.???Нагаждач!И тогава и сега.

13

шматка

преди 4 години

До до шматкаКак боде.Като налага вето ли.Това с ветото е пародия.

12

Анонимен

преди 4 години

Москов е прав, дори Бойко не посмя да спомене името на собственика на Стомана Перник.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен, я цялата тази па-с-ми-на, която НИКОЙ НЕ Я Е ИЗБИРАЛА, ще се сгромуляса! Или си мислят, че народа е толкова г-лу-пав---------------Ужас. Хайде с общи усилия да открием грешката, а.............

10

Анонимен

преди 4 години

Най-недосегаемите хора у нас са тези, които работят за американците. Един, проамерикански елит работи откровено за Щатите, като раздава българското благосъстояние на американците, сключвайки неизгодни сделки под американски натиск, без никаква пазарна логика. И такава работа в полза на чужда държава стои безнаказана, защото в групата на американския слугинаж се е включила и прокуратурата.

9

Аман от прасета

преди 4 години

Москов, слуга на статуквото такъв, през 1568 може да е имало още по-голяма водна криза. Това не оправдава безхаберието на гербавите, които оставиха граждани на ЕС без вода през 2020 година!

8

Анонимен

преди 4 години

До шматкаДонякъде си прав, но само донякъде. На книга президентът няма много правомощия, но на практика някои конституционни свободи му дават възможост да боде с остен самозабравилата се власт. Сега се опитват да му ги отнемат, за да стане обикновен зависим чиновник. Това не е измишльотина на Гешев, не е толкова умен!

7

Анонимен

преди 4 години

Мнението е на агент на ДС

6

Анонимен

преди 4 години

"Темата била Президента"Явно много пречи на крадливата шайка Герб,и е активирано и послушното псе което изпълнява ролята на главен прокурор!А тоя трубадур Москов е ясен отвсякъде!

5

шматка

преди 4 години

До 2Пишеш глупости.Президентската институция в Бг е най безопасната игла в политиката.Той е уж независим но от него наистина нищо не зависи.Може само да приказва.Въобще се чудя за чий ни е тази институция

4

Анонимен

преди 4 години

Искат да облекат правомощията на президента в рамка и по този начин да го направят обикновен орган на изпълнителната власт.

3

ДВАМА СЕДАСАРИ

преди 4 години

преоблекли се вдрехите на ГЕРБ. И дъртия па.атладжан МОСКОВ и оная празнодумка КОЛАРОВА са слуги на ТИКВАТА. Не чакам умни и смилени думи от тях. Платените ж.урналя са си слуги на господаря от СИК и не заслужават да се титулуват журналисти.

2

Анонимен

преди 4 години

До Чебурашка 3А ЗАЩО СЕГА ТЕМАТА Е ПРЕЗИДЕНТА??????????????????????? ЗАЩО СЕГА???? Какво е станало, че да има ТАКАВА ТЕМА??????? Явно Президента на някого бърка в сметките и се започва с компроматите!!!! Но да не им излезнат криви сметките!!! Я са се опитали да пипнат Радев, я цялата тази па-с-ми-на, която НИКОЙ НЕ Я Е ИЗБИРАЛА, ще се сгромуляса! Или си мислят, че народа е толкова г-лу-пав??

1

Анонимен

преди 4 години

целта на шайката е да отстрани неудобния Радев и да си сложи на негово място подставено лице, за да може да контролира всички политически и икономически въпроси в държавата