34

мишо бирочето

преди 4 години

и мамунашките псевдодържави като хаити чиито деца се експортират за ритуални оргии в САЩ (килъри клинтън фаундейшън) щом почнаха да се гаврят с българите и да им отвличат децата смятай. живей в швейцария и познавам няколко двойки швейцарци дето увикват децата си, едното дори го бяха изпуснали на главата му в некв басейн, сътресения, лекари, болници, горкото е на 4 години още едвам говори, и деца не са им взимали. тука ги втимат само ако те фанат да си гледаш козче, не да продаваш дори. интересно на българите защо им ги вземат и дали критериите са същите за местните.

33

Миткалото

преди 4 години

Когато бях малак и чичо ми говореше за идеята и програмата на РЕМС - през 20 години на миналият век защото той е бил ремсист.И така след 1980 г.в България трябва да настъпи комунизмът при които гражданските бракове м/у жена и мъж да отпаднат,децата които се раждат ще се гледат от държавата.СЛЕД 100 ГОДИНИ ВИЖДАМЕ ,ЧЕ ТОЧНО ТОВА СЕ ПРАВИ В МОМЕНТА само ,че се дават в приемни семейства ,като едновременно се и осигурява работа.За браковете все по-вече се чуват предложения за отпадането му.

32

aaa

преди 4 години

Нали гестаповщинта и нацизма са забранени по всички медународни конвенции?Питам защо "великия" Запад прАктикува и прилага фашистки методи в 21 век в свободна и "демократична" ЕВРОПА?

31

Анонимен

преди 4 години

ХА СТИГА СТЕ ПЛАШИЛИ ХОРАТА- ТОРБАЛАН НЯМА- ЕДИН МУСТАК ПЛАЩА ЗА БУРЯ В ЧАША ДЕЦА- ПРОЧЕТЕТЕ ЗАКОНА И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ. ЛЪЖАТ ВИ, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА ВИ ОТВРАТЯТ ОТ ЕВРОПА, Е ДА АМИ НЕДЕЙТЕ ДА ХОДИТЕ ТАМ, ЗАЩОТО ТАМ ЯДАТ ДЕЦА, СПРЕТЕ СЕ ВЕЧЕ ТУК, АМА КАЗВАТЕ И ТУК КРАДЯЛИ ДЕЦА, МАЛЕЕ, ЪМ СЕГА, МОЛЯ ВИ ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ РУСИЯ, ТАМ ЗАЩИТАВАТ ДЕЦАТА СИ, АМА КАК- ОСТАВЯТ ГИ В СЕМЕЙСТВАТА ИМ ЗАЩОТО НЯМА ПО ДОБРО ОТ СЕМЕЙСТВОТО, ДОРИ КОГАТО МАМА СЕ НАПИВА РЕДОВНО С РАЗЛИЧНИ ЧИЧКОВЦИ И ТЪРЧИ ГОЛА ПО СТЪЛБИТЕ

30

4epa

преди 4 години

MAFIA ZA OTNEMANE NA DECA I GI DAVAT NA BOGATI BEZDETNI SEMEISTVA !!!!!!!!!!! V TOVA IMA MNOGO PARI !!!!!!!!!!!!!!!!

29

Анонимен

преди 4 години

"Хаити, Съединените американски щати...?!

28

случаен

преди 4 години

До Иванчо+Марийкаи да няма деца. Иначе си прав, ако имаш кинти, и нямаш деца в България е супер за живеене. Ако имаш деца, става страшно, първо докато ги избуташ да се изучат и да оцелеят физически в тази джунгла без да залитнат по дрога, ком. игри и други. Или някой да ги отвлече или убие.

27

!!!

преди 4 години

Още помня медийната пропаганда в родните медии в подкрепа на Истанбулската конвенция.Анализатори казваха,че никой не ни искал децата.НПОта иронично суздадоха НОРШЕЖКИЯТ ТОРБАЛАН.Какво се оказа,поредната конспирация се оказа факт.Децата биват крадени,норшежкият торбалан е факт.И сега?

26

Иван

преди 4 години

Тук да пишат само хора с деца, които знаят как се гледа дете. Другите Бай ***, дето само дават акъл да мълчат !Дете трябва да се взима само е системно малтретирано, иначе не ! Ако дойде някой да ми вземе детето, ще го пребия като куче, после да ме закопчават ако искат !

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23На предателите за всички техни неуспехи им е виновна България......А *** от *** преобразийа България и сега ги е яд на някой "виновен"!

24

Иванчо+Марийка

преди 4 години

18 години съм живял в Швеция. Там да видиш непълнолетни да се разхождат по улицата в работен/учебен ден е като да видиш бяла талястовица. Винаги са с родител или в група с преподавател. Иначе в България е най-добре само пари да има човек.

23

Анонимен

преди 4 години

Ако бяхме в друга държава и мен щяха да ме вземат когато баща ми ме наби и ме унижи с психически тормоз, когато в 5-ти клас имах мн.добър 5 на класното по математика.Наби ме, нарече ме двойкаджия и ме пита дали ще повтарям.След това преди всяко контролно ми се заканваше:-Прави му сметката ако имаш по-малко от 6!Мина време и спря да ми пука, дали ще е 5 или 2, все ще ме бие.Заебах математиката и едва завърших.

22

ВЪН НПО-отата

преди 4 години

Най-големите "защитници" на деца у нас се оказват такива,които никога не са раждали или пък "меки китки" като Богданов! Такива с извратен мозък и поведение са идеални за норвежките 200 милиона евро,които са дадени са сформиране на стотици вече НПО-ота.Само помислете откъде пари за тия НПО-ота-заплати,офиси,компютри,обзавеждане ит.н.Мръсни падраски пари на извратени ! И продажни некадарни *** като Генка Шекерова пригласят в тоя дух. Мислят,че са вечни и че на тях нищо не може да им се случи

21

Анонимен

преди 4 години

Децата щателно биват пазени от психични травми и българския традиционен родителски шамар се води сериозно престъпление.---Казвам ви, така е само на книга. Работила съм в дом Майка и дете в Германия. Имаше една самотна майка с психично заболяване (диагностицирана), която му удряше шамари включително в самия дом. Детето беше с отклонения в поведението. Не й го взимаха, за да се поправи, въпреки че няма как, а детето с възрастта постоянно се влошаваше.

20

От Германия

преди 4 години

До 20Ми те бяха и малки,щото да родени тука.

19

Анонимен

преди 4 години

Как ще се увеличават като трайно отнети няма? Даже това в Норвегия беше върнато, в Германия то е в дом заедно с майката до изясняване на ситуацията, а за да ти отнемат детето в държава като Хаити, не знам. Истината е, че интересът на детето никъде не е на първо място (така е само на книга), деца се връщат включително и в доказано ужасяващи случаи, дори когато родителите са били осъдени ефективно и си излежат присъдата.

18

Анонимен

преди 4 години

До 26Взимат всяко малтретирано дете без изключение. Българското традиционно тесногръдие не ги мъчи!

17

Анонимен

преди 4 години

С българския манталитет в цивилизованите държави не става. Децата щателно биват пазени от психични травми и българския традиционен родителски шамар се води сериозно престъпление. Нека им ги вземат щом им куца интеграцията. Българската държава не е в състояние да диктува правилата при наличието на считащо се за престъпно деяние спрямо дете!

16

Анонимен

преди 4 години

Ами при три милиона български граждани избягали от България заради такива как Сачева, разбира се, че ще има все повече отнети деца, заедно с увеличаването на броя на избягалите. Разбира се и че ще намаляват децата премествани в чужбина, заедно с намаляването на броя на българските граждани в България.

15

Анонимен

преди 4 години

Тази Калинка не знае какво говори, отново!