9

Анонимен

преди 4 години

Всички ва тници представящи се като "дипломати" да бъдат на къса връФ във мисията в която са из ака ни.

8

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега, и японците неприятели. Май целият свят е неприятелски. Що така?

7

Анонимен

преди 4 години

Хм, явно и японците са подчинени на Герб...

6

Анонимен

преди 4 години

Хегемонът им вика браво и ги поощрява.

5

Анонимен

преди 4 години

1, най-старателните слугиивасали са първи в изпълнението на поръчката на хегемoна.

4

Анонимен

преди 4 години

Тези поне се опитват да представят някаква заплетена и противоречаща си история, а нашите не представят никакви доказателства. Никакви от съвсем.

3

А така ли копеле?

преди 4 години

Първо прецакваш целия ми живот, пуснал си тия гадни лешояди да разграбят всичко натрупано 45 години, после издаваш нареждане да не ми се помага за нищо включително и за тъпия кьорфишек шут , подслушваш ми къщата, правиш се на луд, мене се опитваш да правиш на луд! До края на тая година няма да си жив!

2

Анонимен

преди 4 години

1. Полицията в Токио се обърна към руското посолство в Япония с искане за призоваване на двама служители на руското търговско представителство;2. полицията е арестувала японския гражданин Араки Ютака, по подозрение, че през февруари миналата година той е предал секретна информация;3. един от руснаците е вече бивш служител на търговската мисия и е напуснал Япония още през 2017 година.Излиза, че през февруари миналата година Араки е предал секретна информация на напуснал Япония още през 2017 г

1

Анонимен

преди 4 години

Май тази истерия се разпространява по-бързо от коронавируса. Привикали тоя, привикали оня защото събирали информация като, че ли никой друг не го прави или поточно всеки който може го прави.