98

ха-ха-ха

преди 4 години

Няма вода , няма въздух,няма млади хора ,няма пенсии ,няма лекарства ,няма инвестиции ,няма демокрация ,няма свобода на словото,ноооо ...има шпиони ,руски шпиони, които преди 5 години намазали дръжката на колата на Гебрев.Ей ,това тиквените милиционери са гоУма напаст.Нищо ново не научиха за тези 10 години , откакто ни яхнаха с помощта на краварите и няма отърване от тази нагла, невежа и алчна шайка.

97

7360

преди 4 години

Защо ЧАК сега, след толкоатодини се проверяват записи от паркинга на същата дата? Защо разпространяват тези снимки, от които ние, обикновените, нищо не разбираме, никого не рапознаваме, никого не сравняваме с никого? Струва ми се, че това е първото, което би следвало да се направи. Налага се всички, които по един или друг повод се докосват до престъпления, разследвани, шантажи, инсинуации и т.н., да са наясно, че пропукването в драматургията издава лъжата. Няма значение колко пъти ще я повторят

96

Мразя ФАЩ

преди 4 години

Една лъжа повторена и дори 1000 пъти няма как да стане истина!Стига смехории колко безмозъчен трябва да си да се вярва на тези простотии с източник краварското посолство!

95

вредителство

преди 4 години

Путин нанесе непоправими щети на българо-руските отношения. Той е вреден за България.

94

Мишо

преди 4 години

Аде народе ето ви шпионски скандал! Нищо, че цял язовир изчезна, рибата в реките измира някак си странно, комините на тецовете бълват изгорели евро-***, а Васил Божком вика "Браво, търкайте билетчета и ще забогатея"!!!!! И виновни няма, просто няма и няма и да има. Няма как да обвинят сами себе си???!!!!!!Това е народе радвай се на шпионския скандал, където виновните ама веднага ги намерихме!!!!!!!!

93

Велес

преди 4 години

Мммм...дааа... Британските циркаджии подадоха пас на българските циркаджии!

92

Винаги съм казвал:

преди 4 години

Руското КГБ е пълно с некадърници по съветски образец!Примитивизма , завистта и злобата на руския ***--Е УЖАСНО ЛОШ СЪВЕТНИК В ПОЛИТИКАТА!Факта ,че ги идентифицираха веднага---ДОКАЗВА ТЯХНАТА НЕКАДЪРНОСТ И ТЪПОТА!

91

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Тази история е като приказката Клан-клан-недоклан, дран-дран-недодран от Ран БосилекГебрев и Скрипал и двамата тровени-тровени-недоотровени...И публика има да вярва на тия детски приказки, което е най-странните!

90

Анонимен

преди 4 години

до 110...А нещо за американофиличока да кажеш? Щото тооо е другата крайност на (русофиличока) Или за него нищо? -:) Аааа не може така! Той е в действие 30 г вече първия!

89

българин

преди 4 години

Тук нещата са много комплексни мисля! Интереси и пак интереси! Някакъв" Гебрев" Шеф на частна фирма производител на оръжие.И то руско! Всички знаем че на времето се плащаше"лиценз" за производството наТяхното оръжие!Вече години си произвеждаме всичко без да си плащаме!А това о5ъжие сее смърткъдето и да се продаде! За руските предатели вАнглия нещата са ясни! Никой не обича предателите! А те рано или късно си плащат!-:) Защо е нужно това раздухване? Всичко в държавата ни ли е ок?Таопряхме до Гебр

88

Щерю

преди 4 години

Който пипне "Новичок" не играе казачок...

87

Айде , айде...

преди 4 години

Методите за борбата с врага на КГБ и ДС са ни до болка познати!НИЩО НОВО ПОД РУСКОТО НЕБЕ!ВЪЛКЪТ , КОЗИНАТА СИ МЕНИ --НО НРАВА НЕ!/..също като комуниста.../

86

СМЕШНИЦИ

преди 4 години

Аман с тая претоплена и измислена манджа.

85

Анонимен

преди 4 години

Кремълската Хунта трови.

84

Анонимен

преди 4 години

Агенти Брокола и Рукола от КГБ.

83

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Отровите на "братушките" е най-добрата!Умираш с мечтата за светлото "комунистическо бъдеще" , като герой !КПСС/КГБ И БКП/дс , МИСЛЯТ ЗА ВАС , БЕ... И ЗА ПАРИТЕ ВИ!ТЕ , САМО ТОВА ПРАВЯТ!

82

Току що чух,

преди 4 години

новият вирус в Китай е пуснат от САЩ и Англия. Усетиха, че Китай ще ги ликвидира икономически и решиха да им подливат вода. Но и това няма да ги спаси. Кралското семейство вече е пред разпад, а после и целият запад.

81

Сата НАТО

преди 4 години

"Каквото повикало..."--------Виждам, че руският тролетариат е почнал да плюе срещу Генрев. Значи са изобличени и вече пускат в ход последното средство - сам си е виновен.

80

Анонимен

преди 4 години

Колко удобно да се пазят кадрите от гаража 5 години. А аз където съм виждал камери, записите им се триеха до седмица.------Пазят се в полицията, защо още тогава при разследването са иззети, умнико.

79

Анонимен

преди 4 години

Каквото повикало , това се обадило . Един човек със съвест никога не би продал оръжие с което се унищожават мирни граждани и най-вече деца . До вчера бяхме братя , а днес някои с велики амбиции искат да ни настроят едни срещу други . Това ли иска народът ни ? Не вярвам някой да си е намразил живота толкова много ,та да си създава врагове от най-близките по кръв и култура хора . Облъчват ни с омраза да постигнат своите цели и ако сме глупави , ще стане . Щом е жив да си трае и да спре с лъжите