15

д;пс

преди 4 години

Аз мисля,че не само мейлите . но и спомените трябва да се изтрият. Ненужни са, мозъкът консумира много енергия за тях и има огромен 'въглероден отпечатък'. Един доброволен брейнуошинг, ако се направи - ще се спаси човечеството. Определено. България е сред пионерите - изобретила е чалгата. Повече порночалга - по-малко мислене, никакви мейли, по-чиста планета.

14

Анонимен

преди 4 години

... и не ползвайте ФБ !!!

13

Анонимен

преди 4 години

Аиде бе прегря

12

Анонимен

преди 4 години

Разбрахте ли сега евете по малко жените си да спасителни света и околната среда то и комунизма беше недоносче както казваше бай Тошо *** капитализма е грешка на природата *** направо

11

Анонимен

преди 4 години

Добре, ако аз си изтривам мейлите, а те се пазят на хиляди сървъри, ние какво сме виновни? Малка група хора се възползвали от предимствата. Това е ясно като бял ден. Няма ли да е по-практично да се разбере с малката група хора?

10

Всички са виждали

преди 4 години

"В края на имейла то гласи: Моля, помислете за околната среда, преди да принтирате"Никога не съм виждал такова. И обикновено не си принтирам имейлите. Пак някаква пропаганда за друг контингент от потребители. Ако държите да създавате обществени настроения чрез примитивна пропаганда, поне се съобразявайте с аудиторията. А така може да постигнете само обратен ефект, като налагате някакъв измислен модел на поведение.

9

Анонимен

преди 4 години

Аз от както разбрах, че един клик с произволна дума в търсачката, са нужни между един и три киловата енергия, за да върне отговор с резултати, си цъкам безцелно.

8

Шаломон Джераси

преди 4 години

А ако всеки гои отиде да си изреже половината стомах в някоя клиника, така, че да си направи гастричем байпас и да започне да яде наполовина, съвсем ще намалим вредните СО2 емисии!

7

идея

преди 4 години

А не може ли направо да ликвидират 80 процента от хората . И да останат само "зелените " и богатите +Грета - белким спрат да се оплакват и реват Ама ако тогава гръмне някой супервулкан - на кого ще се оплакват ,ч е е мръсенв ъздуха и не става за дишане . Еми не знам

6

we

преди 4 години

Принципно погрешни твърдения. Ако пишете текстови имейли за сто години ще заемат място колкото 5 минутен видеоклип.

5

Malo

преди 4 години

Доста глупаво и недомислено - 95% имейлите са спам. Какво от това че намалиш от 5% на 3% имейлите които пращаш, след като остават другите 95% спам, които щъкат навсякъде.

4

Анонимен

преди 4 години

Трябва да пестим повече енергия за да могат богатите да карат по мощни коли, и да се возят на големи частни самолети и яхти.

3

Я у лево

преди 4 години

Колко похабена енергия и ресурси се падат на най-полезната част от обществото - въоръжените сили и частните военни групировки, за които впрочем се харчат и повече от 2 трилиона долара годишно? А за най-най-полезната - информационните и комуникационните системи на финансовите ***, както и за луксозното им потребление? Да споменавам ли и безбройните бюрократи по света, без които сигурно и слънцето ще залезе веднъж завинаги? Евтинки номерца взеха да пробутват екоталибаните.

2

некой

преди 4 години

Ако аз съм си изтрил ненужните мейли - защо според специалиста те продължават да се пазят на десетки сървъри по света?На кого са нужни след като за мен не са? Интересен въпрос.

1

Анонимен

преди 4 години

А защо на много места изискват ксерокопирани документи, а не сканират оригиналните на място и след това да ги връщат?