6

Обобщение

преди 4 години

Дърти, безработни ченгета

5

Василев

преди 4 години

Къде бяхте всички учени и академици, когато средствата за производство се разпродадоха на офшорни банки и корпорации!!!Или вие, като селяните прости си мислехте , като гледахте холивудски филми, и ви се промиваше мозъка, че ще бъдете на почит , като вашите колеги от Кембридж и Харвард!Какви академици и учени може да бъдете, и да не прозрете простата елементарна истина, че без средствата за производства, народа вече е подчинен и превзет!И оттам се сриват лавинообразно всички системи!Бени!ЦРУ!

4

Анонимен

преди 4 години

Българите вече не ги обединява практически нищо освен общият език. Нито има концепция за общи цели, нито има концепция за общ път за достигане на целите, нито има дори и желание отделният индивид да допринася за каквото и да е било. Хората говорят за по-висок стандарт но единствено в контекста на това някой да дойде да им даде нещо (или държавата или ЕС или работодателите). Царства единствено егоизъм. И затова и 2 милиона българи напуснаха България. Търсят къде на тях им е комфортно.

3

Анонимен

преди 4 години

всичкото хубаво , но разберете : Българинът НЕ иска да живее подредено, с някакви перспективи и бъдеще.Факт. На българина му е хубаво друг да му е виновен,да се скатава,да чака на някой друг,да хитрува и да обвинява. Няма значение дали е беден или богат,просто е българин и прецаква.

2

Патриот

преди 4 години

Съвсем по партизански зоват към народна власт! ДЕПМ!

1

Анонимен

преди 4 години

Инициативата ГРОБ не харесва подобни инициативи