28

Анонимен

преди 4 години

Политиците викат че държавата обезлюдява,брокерите викат че се пръска по мшевовете и няма къде да се живее....на кой да вярваш братче.Всеки лъже като дърта мангууста.

27

К

преди 4 години

250 000 търсят своите 50 000 собственика :) Хората купват апартаменти като лютеница на промоция в Кауфланд, или поне така ни казват почти ежедневно платените статии :)

26

Анонимен

преди 4 години

Ръстът по празниците се дължи на българите от чужбина. Ще се повтори и по Великден и през лятото.

25

кака

преди 4 години

До Анонимен В париж по център поне 30000Е кв

24

Анонимен

преди 4 години

Доминото вече е бутнато. Плочките "Слънчев Бряг" и "Банско" са съборени, с оферти от под 200Е квадрата вече. Плочката "София" е накрая на редичката, но е в редичката. Чуждите граждани се изтегюиха от пазара защо? Не само руснаците. По света никой ли не разбира от имоти и бизнес, че да и вестира в имоти в София? Защо имот в БГ да е пи-добра инвестиция от имот в Гърция или Испания? Доходи, туризъм, активен сезон, какво да сравним? Щом чужденците не купуват, то и аз не бих купил сега.

23

бай Ставри

преди 4 години

в София се довлече цела България-какъв спад на цените очаквате?всичко по улиците,моловете,метрото,заведенията - миека на всекакви диалекти...виж из страната си е леш пазара...

22

Продавач.

преди 4 години

Балона чакам да се спука от 1990та.

21

Христо

преди 4 години

А бе, някой знае ли причина, поради която цените на имотите (особено в София) да се задържат или да тръгнат нагоре !!!???Май 2020 ще е годината на безработните брокери......

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Имаш ли поне най-бегла представа какви са цените на недвижимите имоти в Парижи Лондон?

19

Анонимен

преди 4 години

Щом купувачът има думата, който е в бранша знае. Това означава, че цените тръгват надолу. Може да ги позадържат до лятото. Най-късно есента очаквайте балонът да се пръсне. Следват година-две търсене на дъно и поне 30 процента надолу.

18

Анонимен

преди 4 години

Когато купувачите поемат властта тази година, някой ще им обясни ли магическата формула, по която двустаен от спалня + дневен тракт и придружаващите коридорно-санитарни помещения с общи очеизвадни маломерни размери от около 55 кв. м. се трансформира в 102 кв. м. апартамент на хартия и по цена?

17

как е андрешковци

преди 4 години

как е бедни андрешковци, облизавате ли се в очакване на падане на цените.. ще станат по 600 евро квадрата, нали. И един мармот опкаова шоколад в станиол- свъши тая! Оттук нататък цените са само нагоре и койот има кеш купува- който няма злобее и реве. Научете се да не бъдете неудачници да изкарвате кинти и няма да имате проблем. Успелите хора нямат проблем да си купят жилище в София, само неудачниците реват.

16

Анонимен

преди 4 години

Балона в София ще гръмне накрая няма как цените там да са като в Лондон, Париж и Берлин след като Лойко дава 300 евра минимал, 50 % от населението взима и по малко

15

Анонимен

преди 4 години

Цените в добрите квартали ще надхвърлят 2000 евро. А тоя с парцела до Историческото селище е направил добре, щото следващата цена ще е 2 лева....

14

Анонимен

преди 4 години

Продължават цените нагоре или ги държат, защото всеки иска още и още, но видях имоти с години седят. Поне 70% седят от 6 месрца. Това което виждам е хора от малки геадчета и села с 5-15к лреа са тръгнали да купуват и разчитат на банката.

13

Анонимен

преди 4 години

Цените на парцелите в с. Неофит Рилски до Исторически парк скочиха от 50 000лв през септември на 100 000лв през януари. А 2018та бяха по 15-20 000... аз се уредих за 40 000 и миналата седмица го продадох за 97 000.

12

Ужас

преди 4 години

Колкото и да е финансово неграмотен българския купувач, пазара си кма цикли. Читавите имоти на добри локации, построени качествено, с нормални разпределения и отстояния, винаги ще държат цена. Копторите с по 9м2 спалня и холокухня 19м2, на поляната между студ град и околовръстното, без път, с "артистични скосявания", баня 2м2, градски транспорт и магазини на 1км през ливадата, ами те няма как да струват 1200?.

11

69

преди 4 години

Щом доминират купувачите, значи има свръх предлагане или иначе казано балонът е пред пръсване

10

Геймчейнджър

преди 4 години

До до брокеритеНапротив, когато мебелите са отпреди 40-50 години, вратите им висят или част от тях липсват, или са деформирани, когато повърхностите са избелели и/или олющени, а меката мебел е със cкъcaна тапицерия, имота се води "обзаведен". А ако мебелите са сравнително нови, НО от най-евтините и некачествени, които се разпадат при нормална употреба, тогава се води "луксозно обзаведен".

9

Ха ха!!!

преди 4 години

Политическа стабилност викат? То властта се чуди как да устиска и да запушва ежедневно излизащите Истини - които те наричат Скандали, раздават пари на техите момчета като за последно...Стабилност на Краденето, Корупцията и Калинките!