277

Анонимен

преди 4 години

Ако аз знам, че някой си е избил семейството ми и е жив след войната....бих го намерил и на Луната. После го отвличам, одитам го жив и го разфасовам като коледно прасе. Ще си направя кюфтета и вкусни пържолки от него. Останалото във фризера. Ще го ям бавно, само по празници. Може да си изсуша и суджуче.

276

Hellios

преди 4 години

Има коментари под статията които за потресаващи.Хара които скрити за анонимноста на интернет ръсят глупости и са видимо доволни от гнойните храчки които излизат от тях във вид на букви.Правописните грешки изобщо няма да ги коментирам, личи си кога човек е сбъркал механично, и кога пишещия има завършен едва 6-ти клас.Думи като исток, Пол Под, всъщност е Пот, Ал.Стамбулийски, всъщност е Стамболийски, само показват ниското ниво на написалият го.А иначе, много разбират от история, смешни сте!

275

Анонимен

преди 4 години

Западняците разграбват земята и всичко в Украйна,Украйна вече не е държава,украинците нямат вече нищо свое,дори собствената си земя.Не купувайте продукти от радиоактивната земя на Украйна,чужди фирми ще продават продукция от Украйна и ще увреждат здравето на хората!https://vz.ru//world/2020/1/24/1019926.html

274

Анонимен

преди 4 години

"Иностранцы забирают у Украины самое ценное"Украина намерена отдать Европе один из своих ценнейших активов национальную железную дорогу.И не кому-нибудь,а тем,кто мечтал заполучить ее еще с 1941 года немцам.От простого внешнего управления насаждения на ключевые должности своих чиновников, кураторов и консультантов Запад перешел к овладению ключевой украинской собственностьюЗападняците отнемат всичко от Украйна,а немците това,което са искали през нацизма,днес фашизма отново тържествува!

273

Анонимен

преди 4 години

Уроци по клане одеските ужаси от 2 майglasove/categories/glasovete-koito-pomnim/news/uroci-po-klane-odeskite-uzhasi-ot-2-maj?page=2Мразя нацизма и фашизма.

272

Анонимен

преди 4 години

Операция "ОДЕСА": По стъпките на нацистите след ада на войнатаhttps://dnes.bg/notifikacii/2018/11/12/operaciia-odesa-po-stypkite-na-nacistite-sled-ada-na-voinata.393344

271

Анонимен

преди 4 години

https://youtube/watch?v=XBacgCOcqOI Акция 1005: унищожаване на следите от престъпленията на нацистите 1942-1945" от хамбургският историк Андрей Ангрик.Една от най-добре пазените тайни на Третия Райх" - така германските медии наричат Акция 1005", която през втората половина на Втората световна война има за цел да унищожи доказателствата за геноцида и масовите убийства, извършвани от нацистите в окупираните територии

270

:

преди 4 години

А не е ли най-добре този психичноболен нацистки пом.иар да бъде забравен завинаги, без да пишете за него от време на време, да се изтрие от историята и да се забрави той и гадното му име, да гори в ада.

269

Анонимен

преди 4 години

Тези,които защитават нацистките зверове са мюсулманите и по-точно турците,тъй като те мразят евреите,а Хитлер е избивал и евреи.Ноооо,Хитлер ,освен евреи е избивал и много европейци,над 60 милиона европейци са избити заради Хитлер,включително и немци,а Европа губи водещата си роля и става слуга,вместо господар след ВСВ.Единствено държавите от източна Европа бяха истински свободни след ВСВ,но и те вече не са свободни,а са слуги днес.А от това не печели никой.

268

грозд

преди 4 години

важна е медицината

267

Анонимен

преди 4 години

До немога да повярвам!Ам такава е днешната младеж, безчуствена и неграмотна! И по двеста хил евра да им се дадат на вишистите които са зад граница никога няма да се вьрнат в кочинната при такива хора които само злорастват!

266

Не мога да повярвам

преди 4 години

Какви защитници на изверга само са се нароили долу в мнозинството коментари. Холокост не било имало, нацитата били "готини", Менгеле бил "велик ум" създал едва ли не цялата съвременна медицина......Откъде ги почерпихте тези "знания", определено не са от историята.Грехота е да защитавате психопати и чудовища - "Само в този лагер са загинали 200 000 деца".

265

не може да бъде!

преди 4 години

Според мен е добре от време на време да се припомнят тези неща.Не съм убеден ,че от това хората ще станат по-добри,но поне ще накарат някои да се замислят дали лъскавите ботуши и др.атрибути на цивилизацията са по-ценни от утвърдените човешки ценности.Много неща се променят,променили са се и ще продължат да се променят.Считам ,че с човешките ценности това е много по-сложно и не трябва да се правят резки движения!

264

човек

преди 4 години

До: номер 269За да ме разбереш по-добре, явно се налага в заключение да отбележа как ми изглежда цялата тая мистерия с нацистите като доктор Менгеле.Много прилича на приказката за Хензел и Гретел, в която вещицата ги угоявала, тоест хранила ги обилно, за да надебелеят достатъчно, да наддадат на тегло за да може после да ги изяде и да са вкусни.Чудовището си остава чудовище, колкото и добри обноски да има.

263

Радослав

преди 4 години

Кога най накрая ще спрете с глупостите си? Какво ни дреме на нас за нещо от преди 75г? Я пишете за сега! Пишете за проблема с малцинствата! Пишете за кражбите на дупедатите! Пишете за вината на всяка институция и имената на хората работещи в тях за водната криза! Работата на журналистите е да вадят кирливите ризи на властта и хората които се блажат покрай нея! Това което вие пишете е работа на историците! Вие историци ли сте или журналисти? Я си вършете работата!

262

човек

преди 4 години

До: номер 269За кой ли път не знам повтарям, и искам пак да подчертая - историята трябва да бъде обективна, а не да се използва за пропагандни политически цели.Буди недоумение факта, че Менгеле е имал невероятни умения за работа с деца. Викали са му "чичко Менгеле", харесвали са го защото им е давал лакомства, шоколад, били са в отделни помещения където са хранени добре. Което не пречи на следващия ден след експеримента да ги прати в газовите камери без да му мигне окото.

261

човек

преди 4 години

До: номер 269Не отричам фактите, много от съвременните медицински познания са въз основа на експериментите с хора в нацистките концлагери.И къде видя, че убил само 80 души?Със сигурност (не лично той) е организирал избиването на над 1000 души едновременно защото се е разпореждал цели сектори от лагера да бъдат ликвидирани наведнъж.

260

Анонимен

преди 4 години

Тая снимка му е от Аржентина, от 1956 г.

259

менги

преди 4 години

ако са били евреи значи си е струвало

258

Анонимен

преди 4 години

А какво ще кажем за руските ссср убици от подводница Ш 213 убили над 700 еврей от които 50 деца Менгере е виновен за 80 души