59

Anon

преди 4 години

... ако са по точкова система- черните ще го духaт яко... щото нито ще де класират за образование, нито за професионални умения. Но както казаха- вече е късно- Англия се е превърнала в маймунарник...

58

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Равни условия за бели и черни ?Браво ! Значи все пак имат напредък британците, защото доскоро африканците от бившите им колонии се ползваха с привилегии пред белите хора от Източна Европа.Аз не им вярвам обаче на англичаните.Те си обичат да ги плодят чернокожите.Тя и без това Великобритания вече е станала островът на маймуните.

57

До 98

преди 4 години

Империята не може да се възроди, щото само Индия ще им спука балона. Па за Америка да не говорим. По-голям шанс има българската империя да се възроди. Минимум 3 морета :).

56

ББ

преди 4 години

разбирай...Империята се възражда,населяващите ЕСССР да го дух.т,да плащат на чиновници и бивши Източноевропейски бандити да правят схеми за кражби...да отнемат свободи на хората,да отнемата свободи на Съдебни системи...Европа се превръща във коптор обслужващ фашисти...поздравления за британските политици...аз се срамувам че съм европеец

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 95Ама вода имат а ти смърдиш! :)))))

54

панчо

преди 4 години

До Анонимен 95че каквони е на нас черните?по бързо и по добре се интегрираме от всички бели източно европейци

53

Анонимен

преди 4 години

африканските популации нямат трудовите навици и култура,които имат европейците------Верно ли? Мога да ти кажа, че има черни, които могат да ти скрият топката. Не са много, но ги има. Говорим за конкретни индивиди, не за средна статистика. Никой не е казал, че задължително ще взима черни вместо бели. Казва, че ще ги сложи на един кантар и...който става, става.

52

Petar, NY

преди 4 години

До росенНе съм Юбер, но ползвам Юбер. В НЙ не можеш да си купиш бб гън, но в Текас можеш да си купиш автомат, ще си стоя в НЙ, благодаря. Държавите които изброи са васали на други държави (Канада на САЩ, Н. Зеландия на Австралия) или имат силно специфични икономики като петрол, банкерство и тн. Кое му е ненормалното на живота в УК сега? Икономиката се движи от големите градове които гласуваха за оставане а селата гласуваха за излизане и връщане назад.

51

Анонимен

преди 4 години

Не са откраднати, а са купени стари английски машини от Русия.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82По-добре пусни информация за перничаните къде биха могли да си мият краката!

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 87Ами първитите машини за фабрично производство на Балканите са откраднати от Русия - неоспорим факт......Бабо Гицке, руснаците излетеа у Космосу! СИТЕ ЛИ?

48

Анонимен

преди 4 години

Да Руснаците са най големите изобретатели,комбайн, трамвая и задвижване на танка. Като прибавим и Българския чушкопек, заради нас и Руснаците е просперитета на света

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 82/84Няма нужда, задръж си "образувателните" вересии за теб си!

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 80По-леко с крокодила (руската дрога)

45

!!!

преди 4 години

Погледнете някои от коментарите тук,а после се обиждаме на проф.Хростов ,Джонсън,Фараж и дори Бойко.Никой не иска да се събуди и да поеме отговорност за съдбата си.Да се надяваме,че поне Македония ще просъяествива,като държава.

44

До 66

преди 4 години

Почти всичко в източния блок беше краден от запада. Като спряхте да крадете фалирахте.

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 66Не си падам по българските файлетони и напъни от сифончовци! Достатъчно съм образован за да ползвам за да знам колко сме "велики" българите и как трием *** от векове!

42

!!!

преди 4 години

до 57За нашият референдум ли говориш.Ами жалко,че даваш подобен коментар.Ако не сте забелязали,в ЕС и в други държави по света има непрекъсната борба за спазване на закони.Не се разчита само на избори.Ще ти кажа как е в Германия,но погледни какво стана и в Румъния.В Германия всяка партия има активни членове,които държат сметка на депутати и кметове.Всеки град или квартал има някаква организация,която поставя определени искания.Ако кемта не ги спази.АДИО!А синдикатите!!

41

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

40

Анонимен

преди 4 години

Има ли някой от Шумен?