37

Анонимен

преди 4 години

Винаги ще има утре, и без Божков ще съмне.

36

БАНко

преди 4 години

Малко умието на петорна бочкова управляваща сбирщина няма дъно ! Но намериха дъната на язовирите останали ни от татово време !

35

Анонимен

преди 4 години

Апостолът ако види агитката на лискарити,ще иска да го обесят още един път.Престанете да ползвате името на героят на България за лични облаги.Левски не е частна фирма,Левски е името на свободата.

34

Boko bo

преди 4 години

Ако какъвто и да е спорт е пряко свързан с бизнес то това вече не е спорт, А средство за манипулация, внушения, пране на пари и упражняване на влияние и т.нат. Такъв спорт не е нужен никому. А и поначало вече спорт има в развитите икономически страни. Някой да е чувал за спорт в Намибия, Либия или Чили

33

Анонимен

преди 4 години

То в България футболисти няма ама има ултраси !Хулиганите треа са научат на труд с помоща на държавата .Трудови лагери и нови затвори фабрики .Не като сега отиват да гледат кабелна в затвора ?

32

Анонимен

преди 4 години

1 клуб се финансира от лотарията, други - не. А същевременно клубове по народни танци се обикалят от НАП-аджии за следене за издаване на бележки за 6 лв. Ако няма членове на клуба, той не може да си плаща наеми, данъци, заплати. Тогава избират закриват група или отварят нова. Левскарите да ходят и да плащат по-скъпи билети, а в свободното си време да търкат лотарията :D Ако вържат бюджета - добре, ако не да разпродадат чужденците и да вземат да пускат пак българи...

31

Анонимен

преди 4 години

Господа ултраси без значение колко лепенки лепите по улиците на любимия си отбор той ще си остане все толкова слаб.

30

Анонимен

преди 4 години

Ултрасите на Левски са малко т...пи че харесват такъв отбор, обаче ултрасите на ЦСКА са най зле, дразнят че лепят на знаци и светофари глупави лепенки. Абе ултрасите май са си зле.

29

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно как Черепа използва агитката за да променя закони !Дали Бойко и Черепа ще се бият ?Бойко не трябва да променя закона заради един череп !

28

fffff

преди 4 години

Ултрасите в мнозинството си са лесно манипулируеми и в същото време крайно опасни от гледна точка обществения ред хора. Това се отнася за ултрасите на различните отбори, не само за тези от Левски София. Пионки, опасни пионки.

27

Само Локо

преди 4 години

Аз съм от Локомотив и не си спомням Коко Динев да не епечелил пари от измислени мачове и куриозни резултати .Хазарт и футбол е пагубно за отбор с традиции !Парите ще дойдат ако сте дълеч от хазарта и играете с чест Футбол.

26

Газпром

преди 4 години

Хазарта няма работа със спортистите !Иначе уговорени мачове с микиони залози ще има за загуба на Левски.Левски треа си намери спонсор като Газпром !Те имат желание да купят Левски заради цвета на отбора !Газпром са сини и купуват Левски веднага ако остане без собственик !

25

Алокакси

преди 4 години

Що за жалки продажници? Мислех си, че чак толкова ниско родният фен няма как да падне.

24

Анонимен

преди 4 години

какви фенове, предатели на отбора е точното заглавие, нима забравиха Гугутката как продаде билети на Дучето! Самият факт, че Божков стъпи за първи път в Подуене онзи ден е красноречив за какво ги търси!

23

Анонимен

преди 4 години

Тоя гнусен мафиот е срам и позор за отбора с името на Апостола! Да се маха веднага!!!! Да си взима мръсните хазартни пари и чупка-дехенерат мръсен. И без него Левски ще го има и ще е много по-чист отбор,

22

До 2 ХАХА

преди 4 години

Какъв Пешо ,какво куче бе пубере невръстен.Да не би да е довел друг отбор от прованса.Аз съм на 72 и винаг съм бил от Левски и по времето на ,,Динамо прекръстен от вашите създатели и благодетели" и времето на Теко и Кукуша ,И Гунди и Патрата и така до днес.Кой ви дра със 7:2 -Левски И тогава Милко /Малкият Мук /,тропоса Спартак към нас,но никога ДРУГ ОТБОР не се е представял за Левски.....А кучета и котки могат да си говорят каквото искат ,Левски си е Левски!

21

Анонимен

преди 4 години

То пък един футбол остана в България. Корупция,черно тото ,кражби, боби михайлов и син

20

ДДТ

преди 4 години

Какво значение имат шепа запалянковци,подмамени от фалшиви обещания? Това,което се случва със зомбираните хорица,търкащи картончета е по-лошо от чума. Измислени "милионери" по телевизията,които подмамват бедния вярващ,че аха-аха ще спечели. Само тъга и печал.Този тумор трябва да се отреже с един удар!

19

Анонимен

преди 4 години

Хазартът е хубаво нещо.

18

анонимен

преди 4 години

Докъде стигна българският футбол, един от водещите отбори да е зависим от закона за хазарта