12

Анонимен

преди 4 години

Разследване на НОВА (преди Домусчиев): Десетки ВЕЦ-ове в България - незаконни? Източват водата и ни продават скъп ток... https://fatal-mediabg.blogspot/2020/01/blog-post_3.htmlКрай,заминавате си,БСП да се връща!

11

Анонимен

преди 4 години

Е,сега вече се ос-рах-те!Мега скандал: Политологът на ГЕРБ Харизанов, нарязал тръбите от яз."Пчелина", които захранват "Стомана"... Затова източвали водата за пиене на хората...Към язовира има и малък ВЕЦ, който прави парички за бившата зам.-министърка на МОСВ Фатме Илияз от ДПС и нейния брат Хайри Муса Кулов. В момента ДПС е в коалиция с Бойко.Той не е разграбен, сакън. Вижда се бялата му спретната къщурка.Същите имат ВЕЦ и на поизточения язовир Цонево, от който са направили 40 милилион

10

мак

преди 4 години

Шефа все е на терен, но зад граница. А кризата не е от вчера, тя се задаваше дълго време, но мерки 0. Градът е направо за евакуация, те се хвалят с работа, работа, ресурси. Как това облекчава хората?

9

от Бушон медия

преди 4 години

Яз."Пчелина" пълен до горе, оставен без тръби, нарязани по нареждане на Г.Харизанов... За народа - суша... За ДПС - пари от ВЕЦ...https://fatal-mediabg.blogspot/2020/01/blog-post_92.html"Политологът" Харизанов като шеф на "Напоителни системи", с "устна заповед", нарязал тръбите за вода за "Стомана"-Перник...https://fatal-mediabg.blogspot/2020/01/blog-post_16.htmlСега разбирате ли защо мълат като пръд-нали за водата?

8

Бушон медия,цитат

преди 4 години

Яз."Пчелина" пълен до горе, оставен без тръби, нарязани по нареждане на Г.Харизанов... За народа - суша... За ДПС - пари от ВЕЦ...Към язовира има и малък ВЕЦ, който прави парички за бившата зам.-министърка на МОСВ Фатме Илияз от ДПС и нейния брат Хайри Муса Кулов. В момента ДПС е в коалиция с Бойко.Той не е разграбен, сакън. Вижда се бялата му спретната къщурка.Същите имат ВЕЦ и на поизточения язовир Цонево, от който са направилиедни 40 милиона лева за 10 години

7

Анонимен

преди 4 години

Няма да позволявате на герберите да превръщат цяла България в пустиня. Изобщо не ме интересува роби ли сте, мишки ли сте, прости ли сте, излизайте всички на площадите и трошете герберските кратуни. Земята, водата и въздуха не са техни, няма да им позволим да ги отровят.

6

Анонимен

преди 4 години

До Традиции 3А народа не е виновен че 10 години гласува за Тиквата и създава ПРОБЛЕМИ на всички нормални, А????П.П. Чужденеца го е видял преди толкова години а ти си толкова *** че и сега не осъзнаваш какво е казал онзи чужденец.........

5

Анонимен

преди 4 години

"Не се жали ресурс" ?!?!?А "ресурса" от къде идва, М ??????????Ами от джобовете на всички българи, разбира се.А Боко и Ко ще си откраднат поредната порция от обществената поръчка.....И те така ......

4

Анонимен

преди 4 години

Ресурс не се жали щото е от общия кюп а иначе спахте докато водата изчезваше . Сега всички калинки на високи постове, да върнат заплати и премии за 5 г назад с лихвите ,та да не спинкат после пак .

3

Традиции

преди 4 години

Преди близо 60 години един чуждестранен журналист, след като посетил страната ни, възкликнал: "Българският народ сам си създава проблеми, а след това с огромен ентусиазъм тръгва да ги решава!"В наше време пък се случва друго. Управляващите допускат да възникне проблем, а след това твърдят, че не жалят ресурси, за да се справят с него!

2

Анонимен

преди 4 години

Баце лично , ще вади вода от кладенци и герани , и ще раздава на народа , като започне от ромските махали а за българите - ако остане !

1

Анонимен

преди 4 години

Оставка бе, неможачи!Сега!