87

тя

преди 4 години

Боже пази България от т н патриоти !

86

М, да ...

преди 4 години

До тяСпециалистите /добрите/ не винаги ги е мотивирала високата заплата, а нещо друго! Такива като Ревизороо и Ко ги мотивира единствено парата /показателно колко обичат работата си/ и то не за вършене на нещо полезно, а за кариерно изкачване, т.с заемане на висок пост!

85

Анонимен

преди 4 години

юрист ще управлява екологията... мчи аз не знам, що като ви се наложи да ходите на лекар, не отидетев банката... ей така ми звучи това назначение

84

тя

преди 4 години

От един неграмотен министър на друг такъв ! Подчинените им са виновни , те са виновни само затова да взимат гемите заплати и привилегии !

83

:))

преди 4 години

Хайде да не се правят на балами, а? Те сега комай се отпускат доста пара за ремонт на водохранилищата! Кой ако не Ревизорооо, м?

82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83След като според тЕБ и предишните са като тези значи си от имбецилите които не правят разлика между кон и коза.В такаъв случай няма смисъл .............П.П. От друга страна ако е истина горното значи че просто нацията е СКАПАНА и не може да произведе НИЩО читаво. Което си е самата истина. Прсото предните бяха по-малкото зло но........си толкова *** че...........няма смисъл.

81

Ха,ха

преди 4 години

Погледнете колко е щастлив!Празната каца вече е с отворен капак.

80

:))

преди 4 години

:)) Оправи митниците , а сега се захваща с екологията!

79

:))

преди 4 години

той ще се наеме с тотални проверки и ревизии на цялата система,--------------Хартиен плъх! Тоя тепърва ще разследна, но напред / да дръпне работата напред - започне реално да разрешава проблемите едва ли - едва ли/! Да ама е престижен поста! пп пита се защо Ревезора е толкова смел и няма никакви колебания да заеме този пост? Престиж и пари, без реална отговорност?

78

АК-47

преди 4 години

Колкото оправи Митниците, толкова ще оправи и екологията... Поредният бушон.Това правителство трябва да бъде изметено, съсипаха де що има в Родината, съсипаха и съдбите на хората.

77

Анонимен

преди 4 години

Как само си менкат кокала!

76

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо колегата 81 .. 8% разликаРазумните хора не правят никаква, ама никаква разлика между ГЕРБ и БСП - т. е. между комунистите.За това на избори гласуват около 50-тина процента от имащите право на глас. Едва-едва, изборите минават за законни.Тия са калпави, но и предишните - също. Помнят хората.

75

Анонимен

преди 4 години

Да се рабира ДПС и ВМРО е едно също, като им гледам назначенията!

74

Анонимен

преди 4 години

Както казах по-долу, всички пискате но когато и да се проведат избори се случва ТОВА:"ГЕРБ отчетливо държи 8% пред БСП".Е, сърбайте това което мнозинството *** българи дробите !!И никакви оправдания че видиш ли ГРОБ си купували изборите.НЕееее, просто сте си прости и това е.Хак да ви е, просто балканско племе.

73

Компетентен

преди 4 години

Плямпало, празнодумник, празномозъчник, като всеки от това некадърно правителство.

72

АНТИ

преди 4 години

Как ще ги стигнем румънците ?!Малко да се изравним ...Но там една чета министри,пак зад решетки стои.

71

Така е

преди 4 години

Сега от Ревизоро ще се поиска да законспирира каналите за *** и дрога, че много се разчу.

70

Този е ясен

преди 4 години

Сега от Ревизоро, ще стане на Язовири.

69

Анонимен

преди 4 години

Започна да ми липсват мутренските времена, като се замисля... май ядяхме дървото по малко отколкото от сегашните легални мутрагени

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Криви са ти очите, евроатлнтически патриоти са.