62

Анонимен

преди 4 години

"ИРАН Е ПРОЦЪФТЯВАЛ ПРЕДИ 3000"Е и.....отдавна ПРЕЦЪФТЯ........та какво се опитваше да кажеш?

61

kireza

преди 4 години

ИРАН Е ПРОЦЪФТЯВАЛ ПРЕДИ 3000 ГОДИНИ,А ТОГАВА АНГЛИЯ Е БИЛА АБСОЛЮТНА ДИВАШКА СТРАНА, В ДНЕШНО МЕКСИКО СА ВЛАСТВУВАЛИ АЦТЕКИТЕ,А В ЮЖНА АМЕРИКА Е ПРОЦЪФТЯВАЛА ИМПЕРИЯТА НА ИНКИТЕ И ОТ САТАНИНСКИТЕ АНТИХРИСТКИ ЩАТИ НЕ Е ИМАЛО И ПОМЕН И Е НЯМАЛО ЕРЕТИЧЕСКИ КРАВАРИ!!!

60

Анонимен

преди 4 години

"ДО 1989 ГОДИНА ХРАНЕХМЕ,ПОЯХМЕ И ОБЛИЧАХМЕ 31 МЛН.А БЯХМЕ 9,250МИЛИОНА"Нормалните не оцеляват.......но ти ще живееш дълго.

59

Анонимен

преди 4 години

Русофилски ислямист е тежко психическо заболяване.

58

kireza

преди 4 години

АЙЯЯЯ КАКВИ МНОГОЗНАЙКОВЦИ..ТЕЗИ СТУДЕНТИ ПРОДАВАТ СВОЯТА РОДИНА,А КАКВО ПРАВЕШЕ СВ.БОРИС1 С ТАКИВА???ПРАВИЛНО,УНИЩОЖАВАШЕ ГИ ДО 9-ТО КОЛЯНО!!!ТОЧНО ТАКА И НИЕ ПРОДАДОХМЕ ЦВЕТУЩАТА СИ РОДИНА НА *** КРАВАРИ!!!А ДО 1989 ГОДИНА ХРАНЕХМЕ,ПОЯХМЕ И ОБЛИЧАХМЕ 31 МЛН.А БЯХМЕ 9,250МИЛИОНА!!!СЕГА НЯМА НИТО ЕДНА БЪЛГАРСКА СТОКА,ЯДЕМ ОТРОВНО ПОЛСКО СВИНСКО,ВСИЧКИ ЗЕЛЕНЧУЦИ СА ВНОСНИ ГМО-ТА,ЗАРАЗЯВАТ НАШИТЕ ЖИВОТНИ С ЧУМИ!НАСЕЛЕНИЕТО СЕГА Е ПОД 5 МЛН.,ДРУГОТО Е ЛЪЖЛИВА ПОЛИТСТЪКМИСТИКА!!!

57

Анонимен

преди 4 години

Срамно е да си турчин!

56

Анонимен

преди 4 години

Иран доказа че са буден народ. Хората протестират против собственото правителство, а някой ги наричат диваци. Всеки обича да съди другите.

55

Анонимен

преди 4 години

Свещените книги на човечеството се преписват от хилядолетия.Защо падна Вавилон?Ми, иранците да си го прочетат. Предполагам, че в Корана го пише, макар че като се преписва един Лексикон накрая преписът е различен от оригинала.Има 7 гряха. Припомнете си ги!И не забравяйте, че науката е толкова развита днес, че може да диагностицира с генетичен тест психическите ви дивиации.Възползвайте се! Цената е около 2 бона, но си заслужава!

54

Анонимен

преди 4 години

Искаш да кажеш, че Руските ти братя са приели Корана? Щом заедно ще тъпчите християните. Ама си ***.

53

Анонимен

преди 4 години

Иран ще тържествува!! С Помощта на Руските братя и Аллах исляма ще тъпче Америка и Христяните!!

52

Анонимен

преди 4 години

В момента на Америка им е пре достатъчен петрола на Саудитците и въобще не им трябва нито Иракски, нито Ирански петрол. Не могат да оставят Сирийски и Иракския петрол само заради терористите, койти ще се финансират от петрола.Еятуласите ако искат да останат на власт, трябва да направят много голям завой.Като Китайците плюха на Маоизма и 80% от комунистическите глупост. Не го ли направят след някоя година, ще гърми Аврора.

51

Иван

преди 4 години

Прави впечатление, че статиите на Дойче веле са винаги негативно настроени към България, но за сметка на това винаги неутрални или положителни към мюсулмански страни, защо ли...

50

Анонимен

преди 4 години

Иран точно в момента е изправен пред сериозна вътрешнополитическа криза.Студентите излезнат ли веднъж на улицата,става страшно.

49

Анонимен

преди 4 години

Старото име на Бритиш Петролиъм е "Англо-иранска петролна компания", която бе изгонена от Иран от светския лидер Мохамед Мосадък, тогавашен премиер. Тогава чрез марионетката-шах Пехлави, САЩ и Великобритания използваха ислямисти за да го свалят от власт, а по-късно точно ислямистите ги изгониха наред с Пехлави.

48

шахматиста

преди 4 години

А сега шахът,няма да падне

47

Анонимен

преди 4 години

50Али, как е "гърч" на турски?

46

Анонимен

преди 4 години

Персите са народ който отдавна е претопен от арабите и е изчезнал както са изчеснали траките по нашите земи. Колкото ние можем да се наречем траки, толкова и иранците могат да бъдат наричани перси. Тука някои русофили минали съвсем наскоро на служба към исляма се опитват да ни убедят че иранците не били араби а били перси и т.н. бабини деветини. Единственото което е останало от персите са части от езика им фарси пропит от арабизми до неузнаваемост.

45

Анонимен

преди 4 години

щерЮ, още ли си жив?

44

Анонимен

преди 4 години

"Иран са Перси" колкото поммаците са турци.

43

Анонимен

преди 4 години

ей приятелите на америка пак лъжат като за последноя виж къде е бил аятолаха преди да дойде в иран - в парижникога неможе да бъде в комунистическа държава дето отричат религиитеза всичко ви е виновен путин и руснацитеи понеже сте крадливи безграмотни гьонсура-ти като банкянския тик-веник веднага сгодихте лъжата