127

До ЧебуСАЩка

преди 4 години

Сега за архивите, Русия при Горбачов разсекретиха купища документи, за разлика от Англия, която за пореден път засекрети досието на Хес до 2050 г. най-пресен случай.Държан в затвор и самообесил се, в килията, дни преди да бъде пуснат на свобода на 90 и кусур години не е можел сам да се бръсне, но пък се самоубил.Спорен сина му Хес е убит.Не се радваш на убитите от САЩ в Ирак, защо подкрепяш САЩ?Или не се радваш и не подкрепяш САЩ, или се радваш и подкрепяш САЩ.Кое от двете е вярно?

126

Чебурашка

преди 4 години

До БобиА архивите на НКВД са засекретени до 2050 година. Линк нали знаеш, че не е позволено да се дава

125

Боби

преди 4 години

До ЧебурашкаОтново лъжеш. Огромната част от архивите на Русия, касаещи ВСВ все още не са разсекретили. Лъжеш за неща, които лесно могат да се проверят. Миналата година Путин удължи срока на секретност до 2040 година. Не е хубаво да лъжешДай линк към новината а? Щото това може и да съм го пропуснал, но те разсекретиха имената на всичките агенти дето са им предали тайните на ядреното оръжие ще пазят тайни от войната Кво ще пазят ГУЛАГ 23? Или колко са точно жертвите на Сталинските репресии 1937

124

Чебурашка

преди 4 години

До БобиАерокобра не са пращани със злато. И ти си патологичен лъжец!

123

Чебурашка

преди 4 години

До БобиОтново лъжеш. Огромната част от архивите на Русия, касаещи ВСВ все още не са разсекретили. Лъжеш за неща, които лесно могат да се проверят. Миналата година Путин удължи срока на секретност до 2040 година. Не е хубаво да лъжеш.

122

Боби

преди 4 години

До Чебурашка"Бубенце! Но самият факт, че американците са изпратили повече от половината от произведените Аерокобра е красноречив"1. И англичаните(в далечния изток) и американците(вкл морската пехота) които са имали Аерокобри като щурмови самолети не са ги искали - този самолет е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛОЖЕН ЗА ПИЛОТАЖ - независимо че е добре брониран е и много маневрен2. СССР са единствените ИЗИСКВАЩИ лендлиз и Купуващи и за Злато КобриКорея 1951 САЩ атакуват "случайно" СССР летище 5 кобри фира

121

Боби

преди 4 години

До Чебурашка"И ти като Бубенце то се скъсваш да лъжеш на едро. Кога руснаците ще пазсикретат архивите?"Руснаците отдавна са разсекретили Архивите. Това не го знаеш нали? Проблемите с техните архиви са два и то нарочно поставени.(ограничаване на достъпа) Плаща се и се чака на опашка за да ходиш и четеш архивиАко искаш наториално заверено копие се плаща но трябва да укажеш Сграда,Склад, Стая,Коридор,ред/колона и номер на документната кутия - тоест служителите не правят за теб изследване.

120

Чебурашка

преди 4 години

До БобиЗа руснаците и Студебейкърите са били сложни да управление Бубенце! Но самият факт, че американците са изпратили повече от половината от произведените Аерокобра е красноречив. А Покришкин от 1943 да края на войната лети на тях. С тях става и три пъти Герой на СССР. Има 59 победи, от които 52хс Аерокобра.

119

Боби

преди 4 години

До Чебурашка"Ами постоянно лъжеш бе Бубенце, например руснаците получават 4952 модерни изстребителя Р-39 Аерокобра от произведени за времето на войната 9584 броя."А случайно да знаеш че Американските летци са отказвали да летят на тези самолети? От кабината на П-39 се излиза през врата едно към едно като такава на автомобил - което при половината режими на полета практически не може да се отвори. А Суперкобрата се разработва за СССР дори СССР летци участват в изпитателната програма в САЩ

118

Боби

преди 4 години

До Чебурашка"Ами постоянно лъжеш бе Бубенце, например руснаците получават 4952 модерни изстребителя Р-39 Аерокобра от произведени за времето на войната 9584 броя" "П-39 Кобра/П-63 КингКобра - много добре бронирани и тежко въоръжени самолети, които развиват своя потенциал на малка височина - ЛЮБИМИ САМОЛЕТИ на СССР летци но ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛОЖНИ ЗА ПИЛОТАЖ заради задно разположение на двигателя - преимуществото даващо маневреност е и недостатък - изпада в свредел(повече загуби от колкото бойните

117

Чебурашка

преди 4 години

Ами постоянно лъжеш бе Бубенце, например руснаците получават 4952 модерни изстребителя Р-39 Аерокобра от произведени за времето на войната 9584 броя. Т. е. повече от половината производство е отишло в Русия.

116

Чебурашка

преди 4 години

До До ЧебуСАЩкаНе не се радвам, нормален човек не може да се радва на убийства на цивилни граждани за разлика от руските ***, които изпитват радост дори когато иранската полиция разстрела иранци.

115

До ЧебуСАЩка

преди 4 години

Не бягай от въпросът!Пак питам, радваш ли се, че САЩ убиха мирно цивилно население ЕДИН МИЛИОН в Ирак със бял фосфор, обеднен уран деца, жени и старци.Чакам отговор!

114

Чебурашка

преди 4 години

До До ЧебуСАЩкаИ ти като Бубенце то се скъсваш да лъжеш на едро. Кога руснаците ще пазсикретат архивите? И цитираните от теб неща ти казах, че са руски фейкове, включително и споменатия от теб 1 милион убити. В Афганистан жертвите сред цивилното население за 10 години война с Русия са 2 милиона. За тях защо не споменеш?

113

До ЧебуСАЩка

преди 4 години

Значи Рибентроп, архивите на Конгреса - Труман и Рузвелт, Чърчил - Мемоари и ВСВ, Куигли, Канарис, Гудериан,Уйлям Шайрър, Хаим Чарлз, Рибентроп спомени, Ги Метан, Препарата - сиЦкото лъже.ЧебуСАЩка евалла, ашколсум и в DW няма да те вземат.Изкара президенти, немски генерали, САЩ журналисти, французи и италианци, англичани,, че лъжат.Аколсун, Евалла.Чакам отговор на вторият ми въпрос - Радваш ли се на ЕДИН МИЛИОН загинали цивилни в Ирак от бял фосфор, обеднен уран, и икономически санкции?

112

Чебурашка

преди 4 години

До БобиБоби, всички знаем, че си най - лъжливият руски ***, така, че си спести усилията. И друг път сме водили дискусия с теб и знам всичките ти фалшиви факти и аргументи.

111

Боби

преди 4 години

До ЧебурашкаДо БобиДа лъжеш ти и втора природа Бубенце. По-лъжлив си и от руснаците.ХАЙДЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ЦИТИРАЙ КАКВО СЪМ КАЗАЛ - ЗАЩО МИСЛИШ ЧЕ ТОВА Е ЛЪЖА И ВЪЗ ОСНОВА НА КАКВИ ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ СЕ БАЗИРАШ!!!

110

Чебурашка

преди 4 години

До ЧебУСАЩкаТи български не разбираш ли? Това са фалшиви цитати, които руснаците им приписват. А проруски *** като теб усърдно разпространяват в нета.

109

Боби

преди 4 години

До Чебурашка"Бубенце, лъжеш руско ***, инфото е достъпно за всеки, що, то не го мързи, но ти се правиш на експерт като избирателно пускаш занижени цифри и стари самолети като Хърикейн и Спитфайер дадени на руснаците още през 1941хгодина."Я вземи се понаучи малко а?Спитфайр пращат основно мод5(140) и мод9(1200 само за пво) а моделите са до мод21 понеА в Русия изобщо не се доставя варианта с двигател Грифон само с вярно великолепния но по-стар Мерлин

108

Чебурашка

преди 4 години

До БобиДа лъжеш ти и втора природа Бубенце. По-лъжлив си и от руснаците.