17

Анонимен

преди 4 години

Не знам за опозицията, но хората повече не могат да търпят! Борисов да каже сам ли ще си ходи или да отидем "да го изпратим" в деня на вота!

16

Анонимен

преди 4 години

Г-жо Коларова, безстопанственост значи лошо управление на стопанството, неправилни управленски решения, не липса на действия. 5 минути пледирате, че не било можело министър да бъде съден за безстопанственост. А стопанство значи единица финансов субект, има понятие народно (национално) стопанство, което включва всички сфери на стоково-паричните отношения. Излагате се .

15

Анонимен

преди 4 години

Стоящите в София, ако са с впечатления, че страната е богата на водни ресурси, да пообиколят къде Добруджа и Лудогорието. Вие, ако сте фиксирани на тема трафик и недвижими имоти, в истинската България проблемите са най-, най- базови. Борисовите правителства хвърлиха безумни пари, за да опаковат сгради със стериопор, а тукашните власти правят комисии, асоциации, проект, каквото ви дойде на ума, заради многогодишните драми с водоснабяването, но София ги спира, защото е сляпа и дебелокожа.....

14

Анонимен

преди 4 години

Не се правете на луди,пращани са сигнали за водата от хората работещи там,но никой не им е обърнал внимание!Не се обръща внимание и на сигналите на граждани.И престанете да поставяте калинки и връзкари,а компетентни хора и специалисти!Къде са ви водните хидроинженери?Защо ни забуждавате с разни политически пеперуди,които дъвчат едно и също,а нямат никакви познания относно водата?

13

Краси

преди 4 години

До АнонименИ защо тогава от цял свят се стичат към САЩ,а не към мужиците?

12

Анонимен

преди 4 години

Хора,самите обикновени американци нямат свобода в собствената си държава,а ще налагат конституция у нас.Не искам да се превърнем в концлагер,искам нормална държава и свободни хора с права и свобода.

11

Анонимен

преди 4 години

Тихомълком се извършва презвемане на държавата ни отвътре и превръщането и в колония,защо мълчите за това?Американци ще ни променят конституцията незаконно,без събиране на Велико народно събрание,без дори да има гласност за промените,ще обсебят съдебната и силова власт в България и де факто България на практика се превръща в колония,българската държавност е унищожена окончтелно и няма да имаме права!

10

Анонимен

преди 4 години

Хайде ,бе бесепари,махнете Нинова и сложете някой свястен истински социалист,че да гласуваме за БСП,иначе не ни остава нищо друго,освен Атака,която смазаха,защото беше патриотична партия и защитаваше българския интерес!

9

Анонимен

преди 4 години

Мераклии за взимане на властта - бол.Ама са в пъти по зле от ГЕРБ и Бойко Борисов.Тотални ауттсайдери твърдящи всеки ден, че щели да оправят България.

8

работник

преди 4 години

Тодор Живков:Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

7

До 6

преди 4 години

Той ли ти е идол

6

Анонимен

преди 4 години

Правителството и цялата администрация на Мутрю-идолът на пр0стите са пълна трагедия!Разпадащата се държава е оставена на самотек!Чат пат правят оставки които с нищо не решават задълбочаващите се проблеми накъдето и да се обърнеш!

5

Анонимен

преди 4 години

Лицата, които каните, са втръснали на всички. Какво ще кажат, също всички знаят. Вместо да преповтаряте кухи фрази за опозиция и неопозиция, поставете въпроси като отмяната на мораториума за купуване на земеделска земя от чужденци или какви промени в конституцията си позволява да иска американският агент.Лично на мен също ми е любопитно да ни осведомявате какво става с излезлите от явна употреба висши кадри на ГЕРБ, също разследват ли се за имуществото им? Свалиха ги от екран и да забравим ?

4

КОЛАРОВА

преди 4 години

как ли яде с тоя изприщен език

3

House M.D.

преди 4 години

Другарят Тодоров пропусна да спомене каква наказателна отговорност пое предметът Вашингтонски за предумишленото убийство на собствения си син.

2

Анонимен

преди 4 години

Не слушайте послуницата-политолог!На нея така и е наредено да говори.И тя го прави, защото после нема манджа.

1

Анонимен

преди 4 години

Страхливи синове и дъщери на червените ***.Страх ги гони от народния гняв и вече не щат даже иЗбори да има.