21

Милко

преди 4 години

До19Французите имат своята революция, а ти имаш Баташкото клане ! Там е разликата, РОБЕ български,

20

Анонимен

преди 4 години

Няма начин една власт да увеличи раждаемостта.

19

Анонимен

преди 4 години

Видяхте ли как се прави? Показаха ли франсетата на всички, защо фрaнцузите са голяма и горда нация, не като българските мишоци!

18

Анонимен

преди 4 години

Поклон пред свободолюбивия френски народ!Респект!

17

Анонимен

преди 4 години

Същата физиономия на Петър Москов.

16

Анонимен

преди 4 години

Макрон се издърви на американците и сега те ще го съсипят с "протести" ако трябва и майдан ше му спретнат

15

1234

преди 4 години

това което казват протестиращите, че искат властта да намери начин да увеличи френскара раждаемост, а властта в цяла европа им казва, че не иска, а ще увеличи вноса на *** муни! защото юдеите искат мишмаш в европа, само така европейците ще са обезвредени да не правят нов геноцид

14

Анатема Айдуци!

преди 4 години

А у нас СДС-ари,СИК-аджии и Синдикати задружно и в комбина ни го вкарват без срам,без свян и без обясненея,защото вече 30г.сме овцество.Анатема на Сашо Нереза!

13

Анонимен

преди 4 години

Правителството във Франция се огъна, а нашето направо ще бъде сгънато, опаковано и изхвърлено от властта до няколко дни. Тиквеника освен че ще изгуби властта може и да го подгонят по закона Магнитски от САЩ.

12

Анонимен

преди 4 години

Един призрак броди из Европа, призракът на комунизма.

11

Да

преди 4 години

Ще се се огъне къде ще оди .

10

Анонимен

преди 4 години

Макарон стана Спагети!Но няма нищо в последно време беше зает с Турция солено мо излезна.

9

Анонимен

преди 4 години

Видехте ли бе каскети как се отстояват народни интереси. Макарона искаше да направи пенсионирането на 64 години което в момента е на 62 г. При вас как е. В момента е 64 г и ,2 месеца. А докато ви дойде време за пенсиониране ще достигне 74 г и 2 месеца. Или викате абе ние ше мреме млади и нема да ни требе пенсия. Е щом така мислите гледайте шлаангажията да не го ядосвате че ше фане маркучо и ше ви полива кат магнолии.

8

Анонимен

преди 4 години

И сега какво ще правят франсетата след като провалиха всичко.Ще инициират референдум има ли Бог или не?Типично за французина..

7

Анонимен

преди 4 години

У нас и на 70 години да направят пенсионирането няма да има стачки всичко е отчаяно и казват няма да доживея пенсия народа е смачкан нищо общо нямаме с тия народи

6

Анонимен

преди 4 години

Аз пък не разбирам от къде на къде ватманите в метрото трябва да се пенсионират с привилегии? За военните и полицаите е до някъде оправдано цялото общество да ги дундури, защото се предполага, че осигуряват ред, стабилност и спокойствие...но шофьорите?!Някои прослойки от наделението се вземат твърде насериозно. Щедрите социални системи и животут на някои прослойки на гърба на останалите е нещото, което ще доведе Европа го упадък и загниване.

5

Дядо Йоцо имигрира..

преди 4 години

Тоя дилетант Макрон да се учи от наще ,които въведаха закона за "работа до гроб" по схемата постепенно увеличение с по 3 месеца на година така наборите след 1975г ще се пенсионират на 67 и няколко месеца при стаж мин 40 години при средна продължителност на живота за мъжете според националния ни статистически институт 71 години....Тук дори редовните протестри не се усетиха ,нито ред и в пресата....

4

nekoj

преди 4 години

Пазят си хората интересите! А при нас скоро - 9 часов работен ден при същата надница!

3

Констатация

преди 4 години

Така се постигат целите - с неотстъпчивост, постоянство и без страх. Иначе хомотът се увековечава.

2

Факт17959

преди 4 години

Още от Великата френска революция, когато са паднали много височайши глави, управниците в тази страна имат страх от народа. При нас е обратното- народът се страхува от управниците. За голяма жалост.