37

Китаец

преди 4 години

Добър пример за мрънкачите в България! С труд към по добър живот!

36

Анонимен

преди 4 години

абе, нали през социализъма немаше бездомници и на всички им стигаше заплатата... как така тая е спяла по гарите?Четох АНГЛИЙСКИ сайтове, това е абсолютно вярно. Статията може би само е преведена. Ценете хубавото и стойностното, а комунизма си е комунизъм. Не всичко е пропаганда.

35

:))

преди 4 години

Това е културата на азиатските орангутани-комунисти.------------------BBC Carol Klein yout... и тя ли е комунист? :))

34

Sichtpunkt

преди 4 години

Стана ми приятно да гледам тази сръчна млада жена.Видеото е заснето професионално, за да бъде смилаемо за широката публика :)Това е цяло изкуство! Наслада за очите, с добре подбрана музика. Всичко е на топ ниво! Това не значи, че всички китайци водят подобен живот, но ето че има и много способни хора, които с уменията си, ни доставят удоволствие за сетивата!

33

Данков

преди 4 години

Стана ми приятно да гледам тази сръчна млада жена.Видеото е заснето професионално, за да бъде смилаемо за широката публика :)

32

Sichtpunkt

преди 4 години

И не е момиче а омъжена жена на около 30 години и има дъщеря.Това е лъжа! Прегледах доста материали за въпросната и НИКЪДЕ не срещнах да е омъжена или да има "дъщеря". Това доказва, че ти лъжеш, както и целият драгалевският катyн.Всичко в статията е вярно, абсолютно всичко!Просто си изкарай ръцете от....джобовете и работи, както работи ЛиЗики!

31

Анонимен

преди 4 години

Тоя грим по лицето ѝ ме кара да си мисля, че има нещо което не ни казвате май май...

30

Анонимен

преди 4 години

"По-добре пръв на село, отколкото втори в Рим!" - Гай-Юлий Цезар.

29

М, да ...

преди 4 години

Защо няма такива предавания в БГ? Защо и "Фермата" я изродиха в някаква спортна надпревара - пошло, грозно, ..., силово и без акъл?!

28

Бунгар

преди 4 години

Ако се наложи българка да живее като китайка или виетнамка ,ще издържи максимум 2-3 дни. Там живота е непрекъсната борба. Немислимо е да не можеш да караш колело или моторче.Не е случайно,че тези нации просперират...

27

ьяа

преди 4 години

абе, нали през социализъма немаше бездомници и на всички им стигаше заплатата... как така тая е спяла по гарите? ама така става като се оплетеш у собствената си пропаганда... най-бедните територии в света са вътрешен Китай и Африка... щото ЦОЦИАЛИЗЪМ, разбираш ли..

26

М, да ...

преди 4 години

Предаването е впечатляващо професионално направено. Доближава се да естественото/натуралното!

25

do 34

преди 4 години

Много ясно, че е продукт.И кво от туй? Мечтата на всеки тубър-кандидатзвезда е да направи продукт с милиони събскрайбъри. Щом потребителите гледат, значи им е интересно.

24

:))

преди 4 години

Като е звезда защо не е с перхидрол на главата и селикон в устните, гърдите и дупето, м? Какма звезда е тази натурална красавица, м?

23

Наблюдател

преди 4 години

Няма вече такива жени в България!

22

Sichtpunkt

преди 4 години

Даже ги гледам с удоволствие. Но измислените истории за трудния живот, борбеност, мъжество и храброст т.н. не биваше да ни ги предлагат.Ти щом си умен, би трябвало да различиш, плявата от зърното и да бъдеш по снизходителен. Дребнавоста е порок!

21

Sichtpunkt

преди 4 години

Е па ние не живеем в панелка.Това нещо уникален ли те прави или просто си от Драгалевци!

20

Анонимен

преди 4 години

Това се нарича пропаганда.

19

Анонимен

преди 4 години

Който е бил в Китай,знае за невероятната цензора там :)Имат само едно приложение за обмен на видео и снимки(защото е "пробито" от службите)Всички други вайбър,майбър,месенджър и т.н.-просто не работят :) И сега-хоп редовно стриймване и качване на видеа от най-затънтената провинция от 1 бедна женица,блъскана от живота,с послание:-"Елате при мен,правете като мен-нека да копаем заедно ориз"Даже и изглежда добре жената(каква щастлива случайност)!! Очаквам друго видео скоро,нашо-"Хайде на картофите"

18

Sichtpunkt

преди 4 години

Я да те питам. Ти какви по спицифични умения имаш, защото всеки може да си бърка в носа. Друго можеш ли?