104

До 114

преди 4 години

Вие как ме определихте точно каква съм, след като не ме познавате? Вашите съмнителни "способности" за психоанализа си ги запазете за себе си, защото вероятно не сте се самоанализирал/а. Желая Ви здраве и Вие недейте да се чувствате длъжен/а да коментирате всичко, което съм писала.

103

(-_-)

преди 4 години

До !!!Аргумента е, че детето има травма на главата. От друга страна хората масово са затъпяли в глобален мащаб. Дълги пътешествия и рискови дестинации не са за малки деца. Става въпрос за здрав разум, а не някакви притеснения. Гулупостта няма националност и раса!

102

До някоя от Германия

преди 4 години

Миличка щом някой се засяга от история,не дори от критика значи има проблем и че не е уверен и мисли същото за себе си.Казах случая защото имаше исказване за това че има и знаещи и бай юГаньовци навсякъде по света.Но на теб ти липсва вара в себе си щом си пенявиш.Не изказа,а хуманност.Явно не влизаш в категория учите а даскал.И не си уверена в себе си.Няма да ти искам пари за психоанализа но самочувствието ти е без покритие.Стой си в Германия.Там съм бил досха преди теб както и в още страни

101

!!!

преди 4 години

До 115Странно е,че не сте излизали извън БГ,за да разберете,че европейци,германци,англичани,американци,африканци,араби нямат тия притеснения за малките бебенца,като вас.Тук може да видите как се ходи на планински походи,натоварени са на колело,ходят на работа,ходят по институции,дори комшии ходиха в Индия с три месечно бебе.В САЩ съм виждал да им дават Кока Кола.Аргумента ви не издържа.

100

(-_-)

преди 4 години

Странно е да обикаляш Европа с толкова малко дете и щом са преценили, че има тормоз - вероятно е така. Къде е Унгария и къде Германия? Може ли да пътуваш хиляда километра с бебе, което има травма на главата?! Институциите в Германия работят за разлика от нашите.

99

Някоя от Германия

преди 4 години

До 105Г-не/Г-жо,не зная Вашата позната Анелия как е завършила и какви елементарни познания е имала, но като Ви прочетох коментара ми стана ясно, че Вие далеч не сте на по-различно ниво от нея. Правописът доста Ви убягва, а да не споменавам, че стилистиката на изказа Ви не позволява нормален човек да разбере на първо четене, какво имате предвид. Освен това в Германия живеят 80 милиона, едва ли Вашата позната Анелия е единствената българка, която е детска учителка.

98

Анонимен

преди 4 години

Така трябва и да е в България.

97

Тато из Правец

преди 4 години

Ще Ви вземат всичко-къщите ,жените ,парите,децата !!! КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН !!!

96

Анонимен

преди 4 години

101- ако отхвърляме евроценностите, да останат БГ ценности- партньр убива 23 г си жена а после детето си на 1 г- ценности, срещу ценности и ако не ти се нрави това да приемем Евразийските ценности- отворете ЮТУБ и вижте деца които са яли тапети и др които са гризали стените, вижте почити деца разкапващи се от КРОКОДИЛЧИК. КОИ ЦЕННОСТИ ДА ПРИЕМЕМ- ДА МЪЛЧИМ КОГАТО ДЕЦАТА СЕ ПРЕБИВАТ И СКЕНЕРИТЕ ОТКРИВАТ СТАРИ ХЕМАТОМИ В ГЛАВАТА НА МАЛКИ ДЕЦА ИЛИ ДА СЕ НАСТАНЯВАТ В БАБА, ДЯДО, ЛЕЛЯ С ДР

95

И на това ли

преди 4 години

джендърите ще кажат, че е провокация!? Били видели стар хематом и веднага решили, че е от домашно насилие!? По тази логика могат да вземат всяко дете, както навремето турците са вземали еничари -български деца. Тази полудяла Европа ще ни побърка!

94

Анонимен

преди 4 години

А сега де - нашите са прави, а ония си измислят или обратното. Къде е истината??? Предлагам детето да се върне, пък квото такова, или ще го малтретират или няма(това за защитниците на детето). Не ни пука, то си е тяхно(на родителите).

93

НОМЕР2

преди 4 години

Браво! Днес в Германия, а утре и в България! Взимайте децата на ***! Искаш дете!? Първо му осигури нормален начин на живот! Но освен отнемане на дете, трябва и кастриране на такива "родители"!

92

Анонимен

преди 4 години

Кой ги знай какви диви балкански селяни са

91

До някоя в Гермяния

преди 4 години

Мойто момиче познавах удна детска учителка която 5години учи полувисше немски вместо за 3Едва избута с връзки.После с некъдърността си по време на голямата учителска криза я бяха взели с тройките в едно уще.Изпратиха я няколко години подред в Германия и сега преподава в детска градина там.Сега е "успяла "жена с елементарните си познания и дребни хитринки.Анелия,да не си ти?

90

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

До онбашията///"""не може най-хубавото от двата свята, щом искаш повече пари ще си носиш рисковете."""Има и една цинична народна поговорка " Хем сърби,хем боли,хем мама не дава"

89

До 102

преди 4 години

Грешите.Питайте майката която осъди социалната закрила и държавната закрила за колко време и отнеха детето.Мога да ви кажа и случая защото аз го разтръбих случая в медиите.Винаги има и изопачени неща и факти които не знаете

88

Анонимен

преди 4 години

Процедурата за отнемане на дете е толкова тежка и тромава, че тая новина звучи нереално.

87

123

преди 4 години

Евроценности. Това представлява в момента ЕС управляван от ционисти-сатанисти.

86

Анонимен

преди 4 години

Ами като си биеш детето, ще ти го вземат много ясно! Това е цивилизована държава, не е ГРАД КОЗЛОДУЙ!

85

онбашията

преди 4 години

да се оправят, не може най-хубавото от двата свята, щом искаш повече пари ще си носиш рисковете.