28

Койчо

преди 4 години

А какво ще кажат за заплатите тези момци ще ги намаляват ли защото много дават.

27

Мунчо

преди 4 години

Айдеее, след като отрязаха клона на който седяха, мутрите започнха да реват на държавата....

26

Боб

преди 4 години

Намалено ДДС за лекарства, ученбници и книги, храна (от магазина), детски стоки и дрехи и ЧААК тогава може да се мисли за РЕСТОРАНТИТЕ

25

Анонимен

преди 4 години

А, честито! Както се разбира от цитатите, служителите са виновни за неиздаването на касови бележки!?!? А не работодателите, собствениците... Което не е вярно, субективен фактор някакъв. .. Да, ама не! Политика на всички собстеници е да не се плащат данъци, осигуровки, заплати. А само да се ощетяват работниците и държавата. Да се краде де факто. Искат и лицензионные режим-тогава представям си как всички ресторанти ще станат с по 20-30кв.м. търговска площ и най-ниската възможна категория!!!

24

Анонимен

преди 4 години

Всички излишни хотели и магазини не е трябвало да бъдат отваряни от алчните предприемачи, които гледат един от друг и кпират като майммуни. Ето, че истинските предприемачи се насочиха към внос на италиански ***. Бъдете иновативни, сменяйте бизнеса, бъдете гъвкави.Появяват се нови далавери в държавата и само първите печелят, а останалото бизнес стадо губи и фалира.

23

Анонимен

преди 4 години

Крайно време беше! От някъде трябва да се започне! Браво!

22

Бачкатор

преди 4 години

Ми да фалират, иначе няма да разберат как се прави истински бизнес.

21

Анонимен

преди 4 години

Много зли капиталисти. Дерат работниците, искат работниците да са виновни за всичко пред властта и данъчните. Капиталистът иска да не плаща данъци, да вика полицията безплатно да бие работниците му.

20

хотел

преди 4 години

относно негативните коментари- говорим за малкия и среден бизнес не за големите ресторанти и хотели правете разлика между тях защото дребните действително са в трудно положение поради напълно погрешно и вредно данъчно и трудово законодателствовсички дребни хотелиери и ресторантьори и магазини ще фалират до няколко години и тогава герб като заколи кравата да видим от кого ще дои мляко бюрокрацията е ужасяваща никой не може да отговори на всички изискваниятрябва регистрация по зддс над 200000

19

наблЮдИтел

преди 4 години

Боко го научиха че е мека Гана и вече има опашка от съсловия, които плашат с протест и той все дава. Само че дава от народната пара. Плащайте си данъците като всички останали или фалирайте.

18

Анонимен

преди 4 години

Пешо, я пак! Направо да го махнем! Да подминем румънските гарсони! 0.00% му е майката. Ега ти лакомите гъ. . ове сте! Онзи другия среден бизнесмен, дето печата букварчета, дето продава под себестойността, защото цената трябва да бъде " социално- приемлива" той да плаща. Ако трябва и двойно. И рушвети няма! Кво ти пука, нали синчето лапa напреко кюфтетата и учи от тате как се върти" семейния бизнес ". Буквар не му трябва. Стига му да знае да взима и да дава рушвети. Сервитьорката виновна за

17

Анонимен

преди 4 години

Кога ще бъдат зад фалит? Фалитът е нормален при пазарна икономика, когато маймуните работоподарители станат много на бранша. Бранча се чупи, падат и долу хиените ги изяждат.

16

28832

преди 4 години

Първо тябва да се намали ДДС за книги, учебници и лекарства. Всеки хотелиер и ресторантьор да се ориентира към тоната потребителска ниша. Българите обедняват и намаляват, следователно те трябваа да привличат чужденци. С простотия и високи цени нямаа да се получи. Необходима е култура, цивилизованост и тънък нюх и за рекламата. Неуютните и кичозни интриори отблъскват. Тривиалното меню и некачествените напитки пъдят клиентелата. Някои зведения просто е наложително да бъдат затворени.

15

пецата

преди 4 години

Ето най големия им проблем пак работниците са им виновни Като не можете да правите бизнес сгъвайте и чао

14

сигурно

преди 4 години

Тези со по големи мушингери от всичките мафии които са в България !!

13

селтак

преди 4 години

Ужассс .Една поморийска гроздова ми я дават за пет лв. в кварталната кръчма , а те рева,че щели да фалират !!

12

Анонимен

преди 4 години

ДДС-то може да се намали на всички стоки и услуги в България.

11

Бай Иван

преди 4 години

Мутри, мутреси, неграмотни ***, това са управителите на родните хотели от новата светла демокрация, всички до един да фалират ;) !!!

10

ист

преди 4 години

След като им намалят ДДСто, след година ще поискат държавата да им плаща 20 % ДДС защото не им стига печалбата за Ферари и модели.

9

Men

преди 4 години

Фалита е нещо съвсем нормално . Нека фалират