33

Анонимен

преди 4 години

Съгласен с 31!Когато Хари обявил, че ще се жени, дядо му , Филип му казал:Аааааа! Много хора излизат с актриси, но малко се женят за тях.

32

Пич

преди 4 години

Мегз ли ще напуска?

31

Повярвах изведнАж...

преди 4 години

Не гледай а ВИЖ .... не слушай а ЧУЙ ....Решенията които вземат Властимащите,никога не се обявяват директно а чрез слугинските медии им се дава "правдоподобно" и "разумно" обяснение.Защото единственото от което се боят ТИЯ на върха е общественото недоволство и спадане в рейтинга.НЯМА ДА НИ КАЖАТ АКО МЕГАН Е ИЗРИТАНА ОТ БАБАТА само защото е Ч Е Р Н А, например.Припомнете си отношението на кралицата към Хари, преди свадбата,а многобройните напускания на персонал,а феминиските напъни на Меган..

30

Патриот

преди 4 години

Дръжте ни в течение!

29

Анонимен

преди 4 години

Tе тея един брекзит не мога да скалъпят, тръгнали пък ся и мегзит да ми правят... айде, едно по едно плс... :D

28

Неразбрал

преди 4 години

"започват да се издържат сами като стартират с нова благотворителна организация."Благотворителните организации нямат ли за цел да помагат на останалите хора, а не на собствениците/основателите им? Иначе не са благотворителни. Или ще събират пари да се возят напред назад...

27

Анонимен

преди 4 години

Щом тия напускат кораба, смятайте кво ще стане след 31. Пък тя меганчето ще искара пара от някое филмче, ама оня напушеняк кво ще прави не е ясно.

26

Василев

преди 4 години

Жената не иска да сменя памперси на свекървата, и като сложите и другата натоварена програма, тя няма да има пет минути да помисли за себе си!!!Ще живее за други хора и ще защитава каузите на монархията и свързаните с нея корпорации и банки, за да могат да продължат да л.апат в офшорните си сметки трилиони от целия свят!!!Това се очакваше от Меган, да бъде лице на монархията и да живее двойнствен лицемерен живот!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Дуейн Брамбъл!ЦРУ!!

25

избирател

преди 4 години

Пази Боже,сляпо да прогледне....Имам предвид,Меган.След това,ставали катастрофи....

24

Анонимен

преди 4 години

Всички: Меган - МеГзит; Днес.бг: Меган - МеКзит Oo

23

Анонимен

преди 4 години

След като искат само ползите от това,че са част от кралското семейство,а задълженията да прехвърлят на друг,нека да им вземат титлите и да им спрат кралските субсидии,които се плащат от данъкоплатеца.Щели да се занимават с благотворителност?Ясно е как - ще цедят американските милионери за пари и ще си ги харчат на воля,необезпокоявани от никого.

22

ББ

преди 4 години

Републикааа

21

Кралицата

преди 4 години

катастрофа в тунел следва

20

Василев

преди 4 години

Хората не искат монархии и пожизнени фараони, а в Русия искат да връщат монархията, и Джуджи да го правят цар с еврейски корени!!!Ще са далечни братчеди по кръв с британската кралица и българския цар!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

19

Василев

преди 4 години

Жената може да бъде напълно независима с работата си, защо трябва да живее чужд живот, който няма да й донесе вътрешен комфорт!!!Агент Каралайна Дохърти!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Аве тя тая ли е оная Мегз!?

17

-10

преди 4 години

Е, каката иска само парите, не и трябват задълженията.

16

Катастрофа

преди 4 години

Е сега вече всички ледове в Антарктика и Гренландия ще се стопят и ще настъпи световният потоп. Морален дълг на всички ни по този случай е да извършим масово церемониално сепуку... опа, това беше от друга опера.

15

Анонимен

преди 4 години

Ееее, чудо голямо е станало!Хората искат да си поживеят, напълно ги разбирам.В историята е имало какви ли не шокиращи събития, това не е най-страшното.Да споменаваме ли един абдикирал крал, пак заради връзката си с разведена американка, още повче че по време на Втората Световна Война и двамата са симпатизирали на нацистите на Адолф Хитлер?А още по-назад ако се върнем, имало е дори идеи за създаване на Английска Република!Монархията не е вечна, република е имало и в древния Рим!

14

Бате Гойко

преди 4 години

"Маркъл е с труден характер""пример как жените имат все повече власт""Покрай нея херцогът започна да се застъпва повече за околната среда.""Самата тя обясни, че не яде месо, не хареса ловът, който организират в кралското семейство."Туй чуду, да не ти е в къщата (камо ли в двореца). Кой ще я търпи, такава лигла.