10

АнонимеН

преди 4 години

УСЛОВНА ПРИСЪДА ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО НА БЕБЕ В ДЪРЖАВА ОТ ЕС

9

На 28 г. - 6 деца

преди 4 години

Поне 1 ден трудов стаж има ли?Поне 1 лев внесла ли е в хазната?Някой да пресметне колко пари е получила до днес само заради това, че се е родила, раснала е в България, после 6 пъти е била бременна и около нея съществуват 3 нейни деца, за други 2 плащаме на приемни семейства. От шестото се е отървала, за да не я пердаши мъжът й, защото детето не е от него.Същите въпроси си задавам и относно бащата на децата й. Работил ли е поне 1 ден през живота си? Плащал ли е някога данъци?АМАН !!!

8

Анонимен

преди 4 години

Унас двойния аршин работи с пълна сила. Какво стана с оня дето уби детето си с моторна шейна или го водят, че е по непрепазливост та и за това даже и дело нема.

7

Иван

преди 4 години

Е наистина няма такава държава.

6

Анонимен

преди 4 години

Такива като тази(езика ми не се пречупва да кажа "жена") трябва да бъдат съдени в Саудитска Арабия.

5

До 1

преди 4 години

Какво да ти кажа. Социалния срам е нещото ,което контролира жените. Още от древни епохи е туй, ако жената направи нещо обидно за племето, примерни спи с друг мъж, от друго племе. Те или ще я убият, или ще я изгонят. Ако я убият, тя ще умре, ако я изгонят, пак ще умре. И тъй, жените правят всичко, за да бъдат одобрени от обществото. Така са се научили жените. "Какво ще кажат хората", това е много важно за тях. Иначе, тая е от малцинствата и добре е направила.

4

Анонимен

преди 4 години

Тази жена е имала нужда от помощ и от подкрепа а не от затвор. Беднотия, нисък статус. Ако социалните служби бяха я подкрепили, прегледи, спирала за да няма нежелана бременност щеше да е различно. В безизходица си тя взима първично решение. Проблими на бедността и безизходицата.

3

Е,

преди 4 години

какво има да се коментира? Пък ако има и коментари, голямо тrиене ще падне!

2

СЕРПИКО

преди 4 години

какви са тези присъди за предумишлено убийство условно-браво браво супер държава

1

Анонимен

преди 4 години

Първо,риска да умре при такова раждане е много голям,второ,защо за Бога си убиваш децата,когато може просто да ги дадеш в майчин дом и за осиновяване,без проблем?Никога няма да разбера убийството на човешки същества.