36

Анонимен

преди 4 години

Боинг соря тези салмолети заради неизправности.Освен това и те са лъгали както ФолксвагенВ друго съобщение, цитирано от Ройтерс, Форкнър казва, че "просто е излъгал" регулатора, а събеседникът му отговаря, че "това не е било лъжа, никой не ни беше казал, че става въпрос за случай на проблем" със системата за стабилизиране.

35

Анонимен

преди 4 години

Това е за заблуда защото ще се разбере кой го свали.Черните кутии не са отворени.

34

У...ш и свои.....

преди 4 години

А може би е някой фанатик доста верен на у. гегенерал да е поставил нещичко в двигателя.....Арабска им работа....

33

До 52 шматка

преди 4 години

И откъде е дошла тази ракета без да я види никой ? Тя сигурно е била невидимка ! Тая ракета е само в празните глави на някой наркозависими екземпляри

32

Рътътъ

преди 4 години

Прегрял ,то да не е Москвич а???Има много защити и не са сработили?? То да не е на баба им фърчилото ?

31

шматка

преди 4 години

Добре.Нека приеме че е прегрял и спрял.Защо пилотите не са съобщили нищо.Ако версията с прегряването е вярна са имали достатъчно време да оповестят контрола за проблема.Защо са мълчали.Според мен всичко е станало много бързо и грозно.Като нищо ракетата може да е откъснала крилото.

30

АнонимеН

преди 4 години

ПОЛЕТА Е БИЛ ОТ ТЕХЕРАН КЪМ ЕВРОПА!КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК, ЧЕ ОТИДЕ В ИРАН ПО-КАКЪВТО И ДА БИЛО ПОВОД!!!ЕКИПАЖА СЪЩО Е ЗНАЕЛ ДОБРЕ РИСКОВЕТЕ!!! ИЗПЪЛНЯВАЛИ ПОЛЕТИ ОТ ИРАК, СИРИЯ, АФГАНИСТАН, ЛИБИЯ, ИРАН И ЙЕМЕН!! ЩОМ СИ ИГРАЕШ С ОГЪНЯ БЪДИ ГОТОВ И ДА СЕ ОПАРИШ!!!ИЗВОДА Е, ЧЕ ЩОМ СИ ТЪРСИШ БЕЛЯТА МОЖЕ И ДА Я НАМЕРИШ!

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Никой не си представя никакъв антифриз, и това което си написал е по-тъпо от оправданието с прегрелия двигател.

28

Анонимен

преди 4 години

Тука пълно с ислямизирани адвокати бе, човек да се чуди в Европа и ЕС ли живеем или в Ислямска република Иран.

27

Анонимен

преди 4 години

Френски пилот на авиолайнер скоро каза по телевизията, че излитането е много по-опасно от кацането. Човека каза, че може да откаже двигател, явно е бил много прав. Иначе ако вече си набрал височина и да изключи единия двигател може да се кацне само с един работещ. Поне така го обясни. За излитане трябва страшно много тяга да се вдигнат тези тонове желязо нагоре. Хич не е шега.

26

Анонимен

преди 4 години

Ей, много бързо прегряват тия американски двигателите бе. На 4-та минута и експлоадират от прегряване. Добре че Москвичите нямаха тоя дефект и охлаждането им беше перфектно иначе половината българи днес нямаше да ги има, щото родителите им щяха да са загинали като тия 180 нещастници.

25

до 37

преди 4 години

кух си,а?

24

АнонимеН

преди 4 години

СПЪТНИЦИТЕ НЕ СА НЕПРЕСТАННО НАД ЕДНА ТЕРИТОРИЯ ЗА ДА ЗАСНЕМАТ ВСИЧКО! И ДОРИ ДА СА, ВЕРОЯТНО ТРЯБВА ДА СА НАСОЧЕНИ КЪМ ТОЧНО ТОЗИ КВАДРАНТ!ИРАН СВАЛИ САМОЛЕТА ТОВА НА ВСИЧКИ ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО! НО ВИНАТА Е НА ФАЩ КОЯТО СТРЕСИРА ИРАН!

23

шматка

преди 4 години

До ЩЕ ВИ ОБЯСНЯМного точно.Жалко за загиналите а че Боинг ще берат ядове...

22

АнонимеН

преди 4 години

ФАЩ НОСЯТ ПЪЛНА ВИНА ЗА ИНЦИДЕНТА , ЗАЩОТО ТЕ СТРЕСИРАХА ИРАН!!!А ИРАНЦИТЕ СА ПЪРВИЧНИ ПЪРВО ДЕЙСТВАТ ПОСЛЕ МИСЛЯТ!!!!И МЕН ДА ЗАПЛАШВАТ, ЧЕ ДЪРЖАТ НА ПРИЦЕЛ 52 ЦЕЛИ И АЗ ДА ВИДЯ НЕЩО НА РАДАРА, ЧЕ ПРИМИГВА И АЗ ЩЕ ГО СВАЛЯ ЩОТО СПОКОЙНО МОЖЕ ДА Е МАСКИРАН САМОЛЕТ НА ФАЩ НАТОВАРЕН ДОГОРЕ СЪС БОМБИ!НЕ ОБВИНЯВАМ ИРАНЦИТЕ ИЗОБЩО ЗА ТОВА, ЧЕ СВАЛИХА ТОЗИ САМОЛЕТ КОЙТО МОЖЕШЕ И ДА НЕ Е ПЪТНИЧЕСКИ!

21

няма ракета

преди 4 години

Причината е, че американският самолет е бил калпав и затова е паднал. Ако имаше ракета, която да го е свалила, американците отдавна щяха да покажат снимки от техните спътници, както е ставало в други случаи. В момента те наблюдават отблизо Иран и Ирак, но никаква ракета, свялаща самолета не е била засечена от сателитите.

20

ист

преди 4 години

Двигателят бил пригрял. Дрън дрън. Как ще прегрее при излитане.Двигателят може да прегрее, когато го удари ракета като се е случило. Затова не дават черните кутии. Прилича на сваления самолет от проруските сепаратисти на Украйна.

19

Киро Х

преди 4 години

До САЩ са мафия!Пич, след като вярваш в "Сателити" си компрометиран източник на каквито и да било теории на конспирациите. Вероятно вярваш и че 60-те години на 20 век Армстронг и Бъз Олдрин се разходили на Луната, развели американския флаг на вятъра и покарали бъги из лунните кратери!

18

Анонимен

преди 4 години

Мале що "спецове" пишат какво ли не!!! Като гледам няма нужда от разследване трябва само да прочетата коментарите и готово.

17

ЦРУ

преди 4 години

За да излети / който й да е самолет / трябва да се засили до 280 -290 км /ч .може ис 1 двигател......може и с половин......може и БЕЗ Двигател / като дърпаните безмоторни самолети /...УЧИ се в кръжока по авиомоделизъм......а веи сте ПОРЪЧКОВИ т.н. " журналисти "