52

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТова е грешка на персите,не в тяхна полза,просто глупост,че изстреляха тези ракети, виж войната в Кувейт и рухването на Ирак започващо още от 1991 година,може би същото предстои и на Иран И Ирак не са слушали какво им казват и виж до къде стигнаха.Жалко за персите,защото те са една велика историческа държава.

51

Бай Иван

преди 4 години

Само аз работя в тази държава явно, сега и работата на Иран трябва да върша...

50

Mopcku_

преди 4 години

До автора на статията.Научете се да пишете, или поне дс си прочитате пълните с грешки статии преди да ги пуснете на останалите. Как ще объркате името на държавата Иран и ще го замените с... Иван ?!? Иванов ден мина. Умът ми не го побира!

49

до 50

преди 4 години

Драги ми Смехурко! Не го мисли Израел. По света има евреи толкова много и на такива позиции, че свят да ти се завие. Трилионерите на света са евреи. Путин също е евреин. Те са навсякъде. И ще се справят с исляма - ко пелда ка, който се е пръкнал от робинята на Авраам. Особено ако ислямските парвенюта им засягат интересите.

48

Баце

преди 4 години

Защо агент Иван с дисагите и мускалите ще се налага да отговаря на американската агресия ?

47

Анонимен

преди 4 години

абе то и с руснаците сме били 'партньори', и още сме на хартия, ама пак е отношение господар-слуга. и едните, и другите се правят на първи наши приятели, но дори за да отидем, в държавите им, ни трябват визи. американците поне ни хокат само за правосъдието (което си го знаем прекрасно на какво дередже е), а руснаците - за всичко, което се сетите. и все пак, докато руснаците са ни управлявали директно или индиректно 70-80 години, с американците почти нямаме никакви взаимоотношения в този смисъл.

46

до 39

преди 4 години

За Русия незнам , ние нямаме много взаимоотношения с тях в момента, а само някои икономически изгодни договори за България, да имаме обща история но това е друга тема.Проблема не е Русия благодарни сме за освобождението но трябва да върви се напред.Проблема е че България е ограничена да включва договори които са изгодни икономически за нея дали русия дали Турция дали китай ,без одобрение , а българина си остава с ниски доходи , та именно възможността да се изкарва по високи доходи е пробл

45

контрол

преди 4 години

Затова, драги ми сънародници, санкции се налагат по важни причини, какъвто е суверенитетът на едзна държава Украйна. Санкциите не се отменят поради хпубавите очи на руснаците, на иранците и прочее. И винаги трябва добавка за обратно връщане на санкциите, ако провинилата се държава наруши условията, които са и поставени.

44

Тая игра

преди 4 години

На Иран му трябва време да си довърши ядрената програма. Сега определено ще му е по-лесно защото с цената на един живот спечели предимство да не го притискат да спира програмата. Големият губещ е Израел и все повече ще е изнервен. Израелците се надяваха Тръмп да потроши ядрените обекти на Иран,но май и Тръмпецот се усети,че го тикат в киреча. Засега Иран умно си отиграва картите,нищо,че не Иран започна тая игра на блъфиране.

43

Симо

преди 4 години

Изстреляха във въздуха на хаос 5 ракети и фалираха. Много приказки и въздух под налягане.Гола вода са.

42

обеца на ухото

преди 4 години

Гледайте Иран и си слагайте обе3ца на ухото относно санкциите за Русия. И за Иран имаше санкции, но след като се поокопити от тях, Иран започна да запмлашва наред. Отказа се от ядрената си сделка. Същото ще стане и ако бъдат премахнати санкциите за Русия, без Русия да е оттеглила войските си от Крим и Донбас. Сценарият на руското поведение ще е същият.

41

до 39

преди 4 години

Ние сме партньори от известно време, но всъщност се оказва че нашите партньорски отношения се базират на принципа господар-слуга, да прав си за това не са виновни американците а българите които са се съгласили да подпишат договорите господар-слуга.А Америка не може да бъде упреквана за това ,че използват българите при условие че българите са съгласни да бъдат използвани.Но има много българи които просто не им е приятно да бъдат слуги , въпреки че България е подписала договори, че ще бъде слуга

40

Анонимен

преди 4 години

До АнониментАЗИ ОМРАЗА СЕ НАСАЖДА ОТ ЧЕНГЕДЖИЙСКИТЕ МЕДИИ НА ДС,А БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е УПОЕН С ТРАДИЦИОННОТО ЗА ВРЕМЕТО НА СОЦА..." щОМ ГО ПИШЕ ВЪВ ВЕСТНИКА,ЗНАЧИ Е ВЯРНО"!? Те представят невярно историята за войната и преди нея,за "освобождението"от турско,за Белене и какво ли не още!? По политическа култура,българина е най *** в Европа и е на нивото на африканските страни...за съжаление..

39

Анонимен

преди 4 години

въпреки всичко, какво лошо или добро са ни направили американците? за руснаците може да се спори, защото са правили и злини, и добрини, с тях сме били съседи исторически; обвързани сме и културно и езиково, и е нормално да има крайности. същото се отнася и за доста европейски страни като великобритания, германия, франция и т.н. щатите са ни толкова далечни, какво се дъвче и предъвква?

38

Анонимен

преди 4 години

Браво на персите ! Дадоха добър урок на Америка !

37

Анонимен

преди 4 години

до 39,русофоби и русофили няма, има еврофили и еврофоби. Еврофобите се кланят на руснаци, иранци, севернокорейци и прочее и мразят САЩ и ЕС.

36

expert

преди 4 години

Ако САЩ все пак решат да предприемат военни действия, Иван няма да има друг път, освен да отговори !ИВАНЕЕЕ , ИВААНЕ! неграмотна работа....

35

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААХапчетата и в леглото. Не знам как ги намират такива некадърни *** като теб. Но пони забавляваш и имаш богата фантазия.

34

Анонимен

преди 4 години

Някой може ли логично да обясни откъде произлиза тази неистова българскаомраза към САЩ? За Русия е ясно - хората са или русофили, или русофоби. На мен американците са ми никакви - нито смятам да ходя там, нито ме вълнуват зелени карти, но със сигурност няма причини да ги мразя или обичам. Исторически, САЩ през ПСВ са били единственият победител, който е гласувал, че Македония е българска, а през ВСВ ние сме им обявили война. Общо взето, нямаме много досег с тях.

33

Анонимен

преди 4 години

Целия проблем на Ирак започна от нападението на Кувейт,който те считат за своя територия незакономерно отрязана от запада,не трябваше да нападат прозападния Кувейт.От там тръгнаха всичките беди в този район,а Кувейт се освободи,но стана по-беден и по-зависим,а беше на много високо ниво на развитие.Всички арабски държави в този район са на загуба от тази политика и нападението на Кувейт.